Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
ioana_fota spune:
Neata fetele ce vreme urata e la noi de 2 zile numai ploua si mai aveam cate ceva de facut pt botez dar asta e poate iese maine sau poimaine soarele.Am o alta problema cu gaza mea de ieri de la vreme cred ca i-am luat temperatura si nu are ,doarme aproape incontinuu,se trezeste o schimb papa un pic si apoi iar somn cate 3-4 ore apoi mai papa si LP din 150 ml vreo 100 si iar somn.Sper sa fie doar vremea de vina.
Imi pare rau ca eu nu va pot da nici un sfat legat de borcanase,tarcuri si alte problemute legate de calatorii pt ca nu ma pricep .Va pup si revin mai tarziu.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
Andre_lina spune:
catalutza, merci de sfaturi.
cu patutul- hotelurile pun la dispozitie patuturi, gratuit. eu voi lua doar cearsaf si paturica.
am umflat caditza gonflabila, de proba. are fundul spart,,, trebuie vulcanizata, dar in rest e f buna. ma dor falcile, imi ia 10 min sa o umflu.
o vulcanizez si o iau.
si mergem pe borcanele :)
blue_flower spune:
Neata fetele,
Si eu m-am trezit la 6, dar pe motive diferite. Se miortaia fi-miu in patut, de l-am auzit din camera alaurata, l-am auzit pe sot cum il tot intorcea, invartea, vorbea cu el...si ma rugam de el - in gand - ca nu intentionam sa ma trezesc, sa il caute in pampersi. Nu l-a cautat.
Asa ca a trebuit sa ma scol eu, sa il schimb, l-am alaptat si l-am depozitat la loc in patut. Sotul dormea, evident. Si am plecat sa ma culc si eu.
Cand s-a trezit barbata-miu pe la 7.30-8, bebe dormea, dormeam si eu. Eu m-am trezit pe la 9.
Asa ca suntem ferice. A...bebe inca doarme si e aproape 11. Deci....sigur somnul lui e dependent de ploaie. Ma duc sa ii tai unghiile, ca doar in somn pot sa le tai.
Andre_lina, eu cred ca 10 zile de borcanase nu au ce sa il afecteze f tare. Desi eu cred ca esti o mare luptatoare de te incumeti sa pleci la drum lung cu copil mic. Mie mi-ar fi groaza.
Avem o nunta la Oradea la sfarsitul lunii si ne gandeam sa plecam cu copilul si cu o bunica, sa aibe grija de copil, dar ce Doamne-iarta-ma fac cu bebe atatea ore in masina? Ca el nu doarme bine decat la el in patut....cand o incepe sa urle....ne face creierii prastie.
Asa ca...se pare ca nu mai mergem la nunta, ca Dani cam refuza biberonul, nu prea vrea.
Apropo, fetele care dau biberon la copii, ce fel de tetine ati cumparat? Ca eu am luat Avent si se pare ca nu ii plac. Eu banuiesc ca sunt tari. Exista si tetine mai moi, mai...asemanatoare cu tztz?
Ca i-am dat cu lingurita si vrea, inghite frumos laptele praf, dar nu intentionez sa stau sa ii dau 150ml cu lingurita....
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Fetele, HELP!!! Nu stie nimeni ce sa fac cu raceala lui Andrei si cu mucisorii din gat? Azi dimineata e mai rau, azi nu il mai scot afara! Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
eu am tinut-o in casa cat am avut mucishori cam 4 zile, schimbam doar camera sa aerisim , si tot cu ser fiziologic, oscilo si i-am mai dat si nurofen, si panadol fiecare in cate o seara insa nu stiu cat a inghitit mai mult a dat jos. daca bate vantul mai bine il tii in casa. mie cand mi se parea ca ii trece ma trezeam apoi ca parca mai tare se agrava si tot asa, ne-au tinut mucishorii cam o saptamana
sanatate multa
Andre_lina spune:
am decis: voi lua 4 borcanele cu fructe si 4 cu legume, si o cutie de cereale, ca el papa si cereale inainte de culcare.
ATAT, in germania sigur gasesc bune, si poate si mai ieftine!
vazusem la DM super preturi... vreo 4-5 lei un borcanel, marca lor. mai e humana... nu prea sunt pro nestle (produc prea multe chestii, nu sunt specializati, parerea mea),
oricum merg in real si le "miros" pe toate
ce am observat e ca borcanasele de 6 luni contin si carnita de pui, iar eu stiam ca se baga pe la 7 luni... the old subject
mariucasara spune:
Andre_lina eu as lua borcanele de la Hipp, bio. Cele pentru 4 luni. Cele pentru 6 luni au intr-adevar carnita si eu una nu i-as da carnita din borcanel. Dar e o parere personala....
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui mariucasara Andre_lina eu as lua borcanele de la Hipp, bio. Cele pentru 4 luni. Cele pentru 6 luni au intr-adevar carnita si eu una nu i-as da carnita din borcanel. Dar e o parere personala.... Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
da, imi scapa marca asta. hipp, asa este! merci!
diseara va zic ce am facut
mariucasara spune:
Blue_flower noi folosim tetine Baby nova din silicon si sunt destul de moi.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti ale1212xa ce frumosi sunteti voi!... si marineru' si mami si tati sa va fie cu noroc botezul si nunta! bea multam ,mama,de poze...macar am vazut unde merge azi fiimiu cel mare...... gradina botanica din jibou btw: voua va sta foarte bine si cu fetita! dastefa,tare mult mi-au placut pozele voastre... are mami fete harnicute si zambitoare!... cu ce ai tuns-o pe mirunica? foarfeca sau aparat? a stat? ca si eu am un pletos in dotare si ma ia cu groaza... iar amintirile cu radu la tuns sunt: urlat pana la voma! cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
cu placere..........sa se distreze.........mai am pozee
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
micki_mica spune:
Ne-am conformat si am raspuns "Prezent!" la catalogul de poze!
Admirat pitici frumosi foc!
Comentariile dupa examen...
Va !
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 10 pan'la nunta