Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

am primit ieri pe mail un pps contradictoriu... tre sa ma documentez ceva mai bine, va zic informatia bruta - laptele de vaca ar provoca cancerul de san, asa cum tutunul e responsabil de cancerul de plamani si laptele de vaca e bun, dar numai pentru vitei, cica multi oameni ar avea intoleranta la lactoza, de ex. asiaticii care nu consuma asa ceva si incidenta bolii printre femeile lor ar fi foarte mica... unde putem face o analiza de "toleranta" la lactoza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Noi raportam o galmuta de la vaccin !
compresa cu cartof nu era antidotul vaccinului??? adica sa resoarba tot vaxul care il bagam pe post de vaccin? trece intr-o saptamana? ce sa-i mai pun la galmuta?

eu i-am pus dischete demachiante ude in congelator dupa care le-am invelit intr-o punguta, peste o batista subtire si le-am pus pe galma de 2-3 ori pe zi

le tinea pampersul
in 2 zile s-a tras, a treia zi mai avea putin

sa treaca repede

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

Citat:

compresa cu cartof nu era antidotul vaccinului??? adica sa resoarba tot vaxul care il bagam pe post de vaccin? trece intr-o saptamana? ce sa-i mai pun la galmuta?

eu i-am pus dischete demachiante ude in congelator dupa care le-am invelit intr-o punguta, peste o batista subtire si le-am pus pe galma de 2-3 ori pe zi

le tinea pampersul
in 2 zile s-a tras, a treia zi mai avea putin

sa treaca repede

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

i-am pus comprese ude in prima zi cu putina ghiata din congelator, nu stiam daca sa mai insist cu compresele, daca mai au efect... mersi de sfat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata fetele!

Suntem si noi pe aici cu putina tuse la bb si examene la mami.

Citim din urma si revenim.

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:

Fetele, mi-a venit o idee, avem lucruri de vandut, sa le incarcam pe un site gen magazin on-line (al pufuletilor) si sa-l popularizam intr-un fel sau altul... (aici nu cred ca ar fi reclama interzisa). Individual nu cred ca am strange lucruri de un magazin, impreuna o putem face... fac eu un astfel de magazin si va invit mai tarziu sa-l vizitati... eu de ex. as avea de vandut un port-bebe ... ce parere aveti?

Ruxita este si aici, la "Mica publicitate" posibilitatea de a pune ceva la vanare. De aici mi-am luat eu scoica auto, de la o alta mamica si sunt f multumita. Poate iti e mai usor asa.

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

pe Miruna am tuns-o cu masina,fara prea mari probleme
dar si daria a reactionat destul de bine pana pe la vreo 1,5 ani.abia atunci a inceput jalea la ea.Acum e fata mare merge cumintica la frizerie

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Am primit ieri PM cu parolele. Uitasem sa va zic aseara. Merci Miremia!

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

dar si daria a reactionat destul de bine pana pe la vreo 1,5 ani.abia atunci a inceput jalea la ea.Acum e fata mare merge cumintica la frizerie

asa creste Daria

ai bagat masina si in fontanela? mie mi-e frica... sotul zice ca masina nu trage de par, nu simti niciun fel de vibratii, si totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

asa creste Daria

ai bagat masina si in fontanela? mie mi-e frica... sotul zice ca masina nu trage de par, nu simti niciun fel de vibratii, si totusi...

De ce ti-e frica? Nu pateste nimic. Eu pe Sara intre 7 luni si 2 ani doar cu masina am tuns-o. De la 2 ani m-a rugat sa ii las parul lung ca la printese si m-am conformat. Fontanela s-a inchis la 1 an si 8 luni deci am tuns-o si peste ea.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

nimic
e normal la orice vaccin (asta tip infarix) sa faca galmutza
mie mi-a zis dr vezi ca face gamutza, lasa-l in pace , nu atingi /masezi locul, in rest program normal: baie, masaj pe restu corpului nu la vaccin
noua ne-a trecut de la sine fara sa pun nimic in aprox 3 zile

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput