Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
Nik0le spune:
La multe lunite Lara, Alexandra, Raul si David!
cristies n-am trecut motivele anularii decat pentru intalnirea de Bucuresti, pe urma au aparut si la cea din Moldova, dar nu stiu cine le-a trecut. Pacat ca n-am reusit sa ne vedem, dar poate a treia oara e cu noroc. Bafta azi cu rudele!
Cata, cum ai facut tarta cu visine?
micki, da, la Stanciu o sa ajung sigur, sa vedem cand ca pt moment n-avem masina. Partea buna e ca de doua zile nu mai avem concerte serale, sper s-o tina. Bafta la examene!
Am vazut si eu ceva poze, Cata, ce frumosi sunteti toti 3! Si tu ce slabaaaa! Am vazut-o si pe scumpica Mara de miremia, frumoasa ca mamica ei! Foarte draguti pantofiorii! Am mai vazut familia fericita de ale1212xa si fetele dulci ale dastefei!
MP, sunt total de acord cu tine, nu stiu de unde e asa mare AMR-ul miremiei... Esti simpatica cu so_acra.
ratusca, sanatate multa lui Andrei!
dandanaG, parerea mea e sa le zici de la obraz mai ales strainilor sa nu se atinga de Dragos. Si eu m-am trezit in parc cu o babuta langa mine care a atins-o pe Irina pe umar (o tineam in brate) si i-am spus ca o rog sa nu puna mana pe ea. S-a executat, dar mi-a parut rau ca n-am anticipat miscarea, o sa stau cu ochii in patru de acum inainte. Nu mi se pare normal sa-mi pipaie strainii copilul. Cu rudele e mai simplu, le spun de la inceput sa nu ii atinga manutele, pt ca si le baga in gurita pe urma (ceea ce si asa este).
decenuela, nu stiu cum rezisti cu noptile asa franjuri, i-ai spus pediatrului? Poate are el vreo solutie, stiu si eu... Bine macar ca ia asa bine in greutate.
cris_m, sa va fie de bine vaccinul, sa n-aveti reactii! Multumim pt tratatie!
Bea, felicitari pentru noaptea dormita bine!
al3csa spune:
Decenuela .. app de noptile astea .. ai incercat cu cereale? Poate doarme si el mai mult timp .. nu stiu ce sa zic .. incearca sa-i amani ultima masa .. sa fie pe la 12 asa .. si ii pui in LP 2 cupe de cereale .. la mine a funtionat asa .. I-am pus 110 ml apa 3 cupe lapte si 2 cereale cu tetina L .. si a basculat bn .. s-a mai trezit la 6
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Blue_flower noi folosim tetine Baby nova din silicon si sunt destul de moi. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
merci, o sa le caut
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
al3csa spune:
Nu v-am zis .. noi papa o masa cu linguritza .. Doamnee e asa de simpatic .. Rumega precum vacutza .. si mai scoate si limba .. plus ca bineinteles baga manutele in gutitza in timpul mesei .. va dati seama ce distractie pe noi .. Imi place de mooor .. masa depraz am inlocuit-o .. cu pireu de morcovi cu orez .. si desert suc de morcovi cu mere si pere .. De maine mi-al luat de la milupa cereale cu porumb si orez pe care am sa le amistec cu supa de morcov, partarnac si radacina de patrunjel.. sunt tare curioasa ce o sa iasa
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
myky791 spune:
buna ziua si de la noi!
ieri am facut vaccinul infarix ipv, azi dimineata mia facut putina febra. si incep s acred ca am si eu un copil meteodependent. doarme de rupe de azi diminerata a stat treaz doar vreo jum de ora. in rets a luat in greutate 400 gr in 2 sapt jumate. e ok.
crisites multam de intrebare. baiatul mare e bien ce sa-ti zic cred ca efectele salinei se vad in timp. si vrem ca si la toamna sa ne ducem iar. ca de cu o randunica nu se face primavara.
in rest LA MULTi ANI PUFILOR MARI SI MICI DE 1 IUNIE. ieri dak am fost dimineata la vaccin toata ziua am stat dupa el, mam trezit la ora la care mam trezit si vam dat si cafeluta super matinala si aveam o migrena ingrozitoare.
Onitza cu intarziere la multi ani! sa fii sanatoasa sa te bcucuri de copii si sa treaca ciuperca aia nesuferita.
si acum sa va zic ca am cedat si ultima baricada( nu voiam suzeta, nu voiam decat san exclusiv-vise acu e pe lp , nu voiam leganat pe picioare voiam un copil model) si il legan si pe picioare. noaptea ca nu mai puteam se foieste in continuare dar s elinisteste mai repede leganat asa mai prin si eu cate un pui de somn chinuit acolo dar este. leganat cu el in brate si plimbanduma prin camera nu puteam sa dorm. asta e! ink visez la ziua cand va dormi all night.
o asistenta mia zis ca nu ar trebui sa mai aiba colici dak este pe lapte praf. dar colici sunt din moment ce se foieste noaptea pt o amarat de basinica.
citesc cap asta si sper sa revin.
ioana fota pusese o intrebare legat de site-ul acela de hainute. nu ne bagam ca sunt bune la pret si zic eu sau cel putin cred ca sunt si de calitate
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui al3csa Nu v-am zis .. noi papa o masa cu linguritza .. Doamnee e asa de simpatic .. Rumega precum vacutza .. si mai scoate si limba .. plus ca bineinteles baga manutele in gutitza in timpul mesei .. va dati seama ce distractie pe noi .. Imi place de mooor .. masa depraz am inlocuit-o .. cu pireu de morcovi cu orez .. si desert suc de morcovi cu mere si pere .. De maine mi-al luat de la milupa cereale cu porumb si orez pe care am sa le amistec cu supa de morcov, partarnac si radacina de patrunjel.. sunt tare curioasa ce o sa iasa de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
ce mici sunteti si ce mult papati! sa va fi de bine papica... tre sa luam exemplu de la voi...
al3csa spune:
citat din mesajul lui myky791 buna ziua si de la noi! ieri am facut vaccinul infarix ipv, azi dimineata mia facut putina febra. si incep s acred ca am si eu un copil meteodependent. doarme de rupe de azi diminerata a stat treaz doar vreo jum de ora. in rets a luat in greutate 400 gr in 2 sapt jumate. e ok. crisites multam de intrebare. baiatul mare e bien ce sa-ti zic cred ca efectele salinei se vad in timp. si vrem ca si la toamna sa ne ducem iar. ca de cu o randunica nu se face primavara. in rest LA MULTi ANI PUFILOR MARI SI MICI DE 1 IUNIE. ieri dak am fost dimineata la vaccin toata ziua am stat dupa el, mam trezit la ora la care mam trezit si vam dat si cafeluta super matinala si aveam o migrena ingrozitoare. Onitza cu intarziere la multi ani! sa fii sanatoasa sa te bcucuri de copii si sa treaca ciuperca aia nesuferita. si acum sa va zic ca am cedat si ultima baricada( nu voiam suzeta, nu voiam decat san exclusiv-vise acu e pe lp , nu voiam leganat pe picioare voiam un copil model) si il legan si pe picioare. noaptea ca nu mai puteam se foieste in continuare dar s elinisteste mai repede leganat asa mai prin si eu cate un pui de somn chinuit acolo dar este. leganat cu el in brate si plimbanduma prin camera nu puteam sa dorm. asta e! ink visez la ziua cand va dormi all night. o asistenta mia zis ca nu ar trebui sa mai aiba colici dak este pe lapte praf. dar colici sunt din moment ce se foieste noaptea pt o amarat de basinica. citesc cap asta si sper sa revin. ioana fota pusese o intrebare legat de site-ul acela de hainute. nu ne bagam ca sunt bune la pret si zic eu sau cel putin cred ca sunt si de calitate Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
Asistenta aia ti-a spun prostii .. Al meu a fost pe LP de la inceput .. Nu a avut colici decat atunci cand era alimentat la gavaj .. in rest au fost mama mama .. de nu stiam ce sa-i mai facem .. asa ca de la LP se fac colici
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
merci, o sa le caut de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
tetinele de silicon de la chicco sunt foarte foarte moi. am la bibe de sticla al lor si se simte diferenta fata de aceeasi tetina de silicon de la Avent si de la Primii pasi
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 6 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
ce mici sunteti si ce mult papati! sa va fi de bine papica... tre sa luam exemplu de la voi... |
E acum sa nu crezi ca papa un borcanel ... Vreo 3-4 linguritze intregi cam asa .. dar e atat de haios
miremia spune:
Neatza!
LML pufosilor de astazi!
de parecieri fetelor.
Micki bafta la examen/e!
Nikole pisicuta. Daca mai vrei bibe si am drum prin zona te anunt.
Blue_flower noi am luat bibe de la Tommee Tippee. Tocmai l-am sterilizat si azi ii facem proba (daca avem cu ce). Au tetina care imita sanul, e din silicon si mi se pare mult mai moale ca la aventuri (altceva n-am folosit inca).
Cris_m sa-i fie de bine printesei botezul! Felicitari pt cele 4 lunite si pt vaccin.
Noua aproape ne-a trecut galmita si a si reusit sa faca o kknitza singurica dupa multe zile de pauza. Deci mergem la spalat si apoi la dat la pompa.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg