Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Nu v-am zis .. noi papa o masa cu linguritza .. Doamnee e asa de simpatic .. Rumega precum vacutza .. si mai scoate si limba .. plus ca bineinteles baga manutele in gutitza in timpul mesei .. va dati seama ce distractie pe noi .. Imi place de mooor .. masa depraz am inlocuit-o .. cu pireu de morcovi cu orez .. si desert suc de morcovi cu mere si pere .. De maine mi-al luat de la milupa cereale cu porumb si orez pe care am sa le amistec cu supa de morcov, partarnac si radacina de patrunjel.. sunt tare curioasa ce o sa iasa

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

pofta buna pisoiasului

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Noua aproape ne-a trecut galmita si a si reusit sa faca o kknitza singurica dupa multe zile de pauza. Deci mergem la spalat si apoi la dat la pompa.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Felicitari!

miremia, da, mai vreau bibe, dar nu e urgent, mi-l poti aduce la intalnire. Nici nu stiu ce sa zic daca ar fi sanatos sau nu sa vin la intalnire zilele astea, ca fii-mea aia mare a intrat in contact cu o fetita care la cateva zile a facut varicela si mi-e teama sa nu fi luat si ea... Eu am facut-o si am anticorpi dar stiu si eu... N-as veni sigur cu Isa, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Mamici de baietei heeeeelp. La sfatul pediatrei la baita l-am decalotat pe Sebi, putin cate putin, fara sa trag sau sa fortez. La controlul de 4 luni dr mi-a zis ca e f. bine ca au ramas doar aderente. Aseara la baita cand sa il spal am observat ca se dezlipisera si aderentele si se putea decalota complet, numai ca se acumulase acolo o punguta de smegma putim mai mare decat un bob de mazare. Am curatat usor doar cu apa dar zona a ramas rosie. Ce sa ii fac? Il dau cu o cema ceva? Ce crema? Il las sa se vindece singur? Nu plange cand umblu acolo sau cand face pipi. Eu l-am tamponat cu apa termala la fiecare schimbat de scutec.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

CE NOAPTE... am baut un capucino ieri in asteptarea pasaportului si am adormit pe la 2... patritotul era fresh pe la 6.30 oof...

cu ochisorii am tot citit aseara, am luat forumul la puricat.
medicamentul era nettacine, in doza unica.

M-am hot sa fac 7 zile cu tobrex, dar cu o rigurozitate 100%. L-am spalat pe fata si pe ochi efectiv cu gel de-al lui, fara lacrimi si l-am sters prin tamponare cu un prosop calcat. E singura data cand se curata ochii perfect, fara sa ii frec cu feshele sterile ce ii irita zilnic pleoapele. Am administrat tobrex, acum a supt putin si s-a culcat.

Cand se trezeste, repet figura cu spalat, si ii pun ser.
Tobrex pun la 4 ore.

oooof sper sa scapam. Imi vine sa umblu cu manusi. Am interzis tuturor sa il m pupe pe fatza/maini. GATA !

tb sa pari putin paranoia ca sa te ia lumea in seama in ziua de azi.
tendinta oamenilor de a pupa copiii pe manutze ma baga-n sperieti. MANA, PE CARE O DUCE LA GURA, LA OCHI, LA NAS.. ooooooooooof. scuzati paharul varsat asa matinal.

Andreea,debebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Buna ziua de la noi.
Suntem bine
Nu am mai intrat pentru ca am avut eu cateva examene si inca mai am.
Legat de pupatul manutzelor la bebelusi eu nu las pe nimeni sa-i pupe mainile.
Le spun din start ca mainile si le baga in gura si noi avem microbi.
Poate sa creada sau sa zica oricine ce vrea, sanatatea copilului meu e mai importanta.
Am fost in week-end la un botez unde toti invitatii au pupat copilul.
Pe manutze, pe fata.
Eu cred ca as fi facut crize daca era Teo in locul acelui copil.
Evident ca eu stiind ca eu sunt crizata cu faza asta nu m-am apropiat de copilul femeii.
Faza e ca initiativa a plecat de la ea.
Eu vorbeam cu sotul meu ca eu n-as permite asa ceva si intamplator ne-a auzit bunica bebelusului.
S-a dus ea la invitati sa le zica sa nu-l mai pupe.
Acum nu stiou daca s-a dus din cauza a ceea ce am zis eu, sau asa gandea si ea.

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatzaaaaaaaaaaaaaa

sarumana de cofe andre lina...mare minune sa te vad la vremea asta pe net...

io raportez esesc total....

baitza..papa..incheiat cu un biberon de lapte praf..a baut cam 120 ml. adormit la 9.30....trazit la 12.15....papat tt + cam 100 ml lapte de-al meu...rezul;tatul trezit din ora in ora...sunt varzaaaa..nu mai stiu cum sa procedez...sa dormim mai bine si eu si el....

tia luat bine in greutate. nu stiu ce sati zic despre papa din ora in ora noaptea. oare dak iai da ceai? zic si eu ca si incerc la al meu pui poate poate resuesesc sa il fac sa doarma toata noaptea. cereale ii pui in bibe seara? sa fie mai satul zic si eu....
sa ai o zi usoara azi la facult
azi iar facultate..nici nu stiu cum sa fac...vine o tanti, aia de calca..dar n8u stiu ce lapte am..ca m-a tzatzait toata noaptea...off...dar...ne facem noi mari . aseara l-am cntarit si avea 7450 adica ..a luat 650 gr luna 5....zi c eu ca e ok...nu?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Mamici de baietei heeeeelp. La sfatul pediatrei la baita l-am decalotat pe Sebi, putin cate putin, fara sa trag sau sa fortez. La controlul de 4 luni dr mi-a zis ca e f. bine ca au ramas doar aderente. Aseara la baita cand sa il spal am observat ca se dezlipisera si aderentele si se putea decalota complet, numai ca se acumulase acolo o punguta de smegma putim mai mare decat un bob de mazare. Am curatat usor doar cu apa dar zona a ramas rosie. Ce sa ii fac? Il dau cu o cema ceva? Ce crema? Il las sa se vindece singur? Nu plange cand umblu acolo sau cand face pipi. Eu l-am tamponat cu apa termala la fiecare schimbat de scutec.

l-ai prelucrat la fiecare baita??? de curiozitate, o aveti rosie 'burgunde" sau roz? ca eu m-am speriat cand a tras doctorita de putzica baiatului ca era rosie sangerie... nu mi s-a parut ok, ma asteptam sa fie roz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Ruxita, da, la fiecare baita dar f usor. As zice rosu "burgunde"...sotul zice ca arata normal...eu imi fac griji ptr marginea preputului care s-a inrosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Ruxita, da, la fiecare baita dar f usor. As zice rosu "burgunde"...sotul zice ca arata normal...eu imi fac griji ptr marginea preputului care s-a inrosit

Si noi am decalotat putza baiatului, ca asa ne-a zis doc pediatru. Eu zic ca ar trebui sa il vada un doc, orice problema in zona aia nu e buna...sa nu ramana cu ceva sechele. Zic si eu...
E normal sa fie rosu, si eu m-am speriat cand am vazut prima data , dar sotul zice ca e ok.
Dar cel mai bine sa il vada un doc.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

si noi il decalotam la fiecare baita. nu reusim complet niciodata si se inroseste si mai curg si cateva firicele de sange cateodata si vreo doua zile il lasam in pace. am zis sa mergem la un specailist sa vedem dak ar trebui sa ne afcem probl ca nu se decaloteaza pana la capat.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna ziua si de la noi!
ieri am facut vaccinul infarix ipv, azi dimineata mia facut putina febra. si incep s acred ca am si eu un copil meteodependent. doarme de rupe de azi diminerata a stat treaz doar vreo jum de ora. in rets a luat in greutate 400 gr in 2 sapt jumate. e ok.
crisites multam de intrebare. baiatul mare e bien ce sa-ti zic cred ca efectele salinei se vad in timp. si vrem ca si la toamna sa ne ducem iar. ca de cu o randunica nu se face primavara.
in rest LA MULTi ANI PUFILOR MARI SI MICI DE 1 IUNIE. ieri dak am fost dimineata la vaccin toata ziua am stat dupa el, mam trezit la ora la care mam trezit si vam dat si cafeluta super matinala si aveam o migrena ingrozitoare.
Onitza cu intarziere la multi ani! sa fii sanatoasa sa te bcucuri de copii si sa treaca ciuperca aia nesuferita.
si acum sa va zic ca am cedat si ultima baricada( nu voiam suzeta, nu voiam decat san exclusiv-vise acu e pe lp , nu voiam leganat pe picioare voiam un copil model) si il legan si pe picioare. noaptea ca nu mai puteam se foieste in continuare dar s elinisteste mai repede leganat asa mai prin si eu cate un pui de somn chinuit acolo dar este. leganat cu el in brate si plimbanduma prin camera nu puteam sa dorm. asta e! ink visez la ziua cand va dormi all night.
o asistenta mia zis ca nu ar trebui sa mai aiba colici dak este pe lapte praf. dar colici sunt din moment ce se foieste noaptea pt o amarat de basinica.
citesc cap asta si sper sa revin.
ioana fota pusese o intrebare legat de site-ul acela de hainute. nu ne bagam ca sunt bune la pret si zic eu sau cel putin cred ca sunt si de calitate

N-are legatura, si yannis era exclusiv pe LP la 3 luni cand l-au apucat niste colici trecatori, mie pediatra mi-a zis ca se fac colici inclusiv cand o sa incep sa ii schimb alimentatia , sau ii introduc ceva nou si m-a sfatui t sa ii dau Infacolic pana la 5 luni. Noi mancam doza de infacol cam la 80-90% din mese (ca nah...mai uita si mami) s e f ok, nu plange , nu se screme, da bine gazele afara...

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput