Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Salutare tuturor!
Am ramas rau in urma cu cititul, mai am capitolul asta de citit, dar raspund din cel trecut:
babyangel, Ioanact - multumesc de urarile de ziua mea!
oanaiacovita, andra_s, kossir - multumesc de urarile pt. Alexia!

Gabyhila - referitor la INOT, da, cu tudor am inceput inotul la 3 luni. Aici au program special pentru bebelusi si parinti. Mai intai se obisnuia cu apa la 32 de grade, apoi am inceput cu dans si cantece si chiar scufundari sub apa. Acum tudor e indragostit de apa, nu are probleme deloc, se baga chiar si singur la scufundari. Nu inoata inca, nu e scopul programului, dar face scufundari si nu ii e teama de apa, dimpotriva.
Weekendul trecut am fost la un hotel cu piscina unde nu am avut alta grija cu el decat cea de a nu se duce unde e apa prea adanca pentru el. I-am explicat ca nu e voie si a inteles.
Coincidenta, azi am primit e-mail ca din august am fost acceptati la programul de inot in familie, deci incepem si cu Alexia din vara. Acelasi program si scop si cu ea, dar va fi si Tudor cu noi.
Fiecare sedinta e de 30 de minute si chiar spune sa nu faci acasa experimente cu copilul, trebuie facute sub supravegherea unui instructor. Se recomanda inceperea inotului dupa ce copilul face 3 luni pentru ca inca au reflexul de blocare a cailor respiratorii pentru a nu inghiti apa.
In weekend, am intrat si cu Alexia in bazin si i-a placut si ei. O sa scriu mai multe din august, dar daca mai ai intrebari, sa scrii. Incerc sa mai intru si sa raspund, dar e mai greu, sunt cu amandoi acasa peste zi, Tudor a intrat in vacanta.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Anca eu asa fac cu Bianca, am zis ca nu mai intru la ea in camera, pt ca nu mai ai loc sa calci pe jos de jucarii! Si in patul ei e la fel.Dar pe ea n-o sperie nimic. Slava Domnului ca sotul face curat in casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Of, fete!
Trebuia sa se ajunga si la discutii legate de barbati ca prea am vorbit numai de noi sau de copii.

In orice relatie sau in orice casa, oricat de perfect ar parea totul, exista concesii ascunse, cineva cedeaza mai mult spunandu-si ca este mai bun sau mai inteligent sau mai crestin decat celalalt.
Nu trebuie decat sa accepti situatia si s-o consideri normalul tau.

Barbatii se acomodeaza relativ greu, unii chiar foarte greu, iar altii niciodata, cu faptul ca lucrurile nu mai sunt ca inainte de-a aparea copilul, ca centrul universului pentru o femeie s-a schimbat sau ca momentele intime nu vor mai fi asa de intime.
(de cate ori ne-am trezit cu Dami in dormitor si incepeam instantaneu sa tusim si sa "fim bolnavi"!!)

Dar cu toate astea si ei sunt parinti si chiar daca invata mai greu sa se acomodeze si sa aiba sentimente paterne tot o vor face.

Nu este insa exclus ca unii sa refuze sa vada lucrurile in normalul lor si atunci chiar sunt probleme. E bine oricat de toleranta ai vrea sa fi ca femeie sa vezi realitatea in care urmeaza sa-ti cresti copilul si sa cauti solutia cea mai buna.

Oricum, indiferent de situatie rezolvari exista intotdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rmkristine, nu cred ca taurina e de vina :) oricum asa ceva avem toti in organism
se spune ca "regleaz#259; temperatura atunci cānd este prea cald sau prea frig, reduce stresul, cre#351;te performan#355;a inimii, ajut#259; la detoxifierea organismului"

la 3 luni se cam da la 5-6 ore depinde de cat indica pe cutie, asta orientativ, daca mananca mai putin clar mananca mai des

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna

Imi poate da si mie cineva parolele de pe mailurile comune ?

Plz

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga

Un copi poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina30

buna ziua,

am reusit sa pun si eu fotografii in contul comun.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

ai niste copii minunati! a crescut mult ingrid, nu.mi vine sa cred ce repede cresc si observ asta din poze...
imi place numele magnus din ce in ce mai mult, o sa.l am pe lista la bb3

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

rmkristine uite un articol
http://www.sakura-center.ro/laptele-matern-de-ce-alimentatia-la-san-este-importanta

"Laptele uman este bogat in unii aminoacizi cum ar fi cisteina si taurina"

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

RMKRISTINE - Taurina ajuta la dezvolatrea sistemului nervos si apare in compozitia oricarui lapte praf, dar intr-o cantitate terapeutica (mica). Nu-l confunda cu substanta din bauturile racoritoare.

Iar Lactana este intr-adevar un lapte bun, din generatia "noua" de pe piata romaneasca de lapte praf si care la 650gr cat are cutia, raportat la pret, este echivalentul altor preturi de lapte la gramaj mai mic, deci nu-i foarte scump.

Acuma depinde foarte mult si la cat timp trebuie sa cumperi o cutie, ca in cazul asta, indiferent cat de ieftin ar fi se simte la buzunar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

SENSIBILA,ai PM.
Roxana,nu fac abdomene ca nu am timp si nici chef ca sa fiu sincera.Nu prea imi arde de gimnastica acasa.Dar de saptamana viitoare cred ca ma duc la sala.
Anca.Am incercat si varianta asta,dar la noi nu merge..Prefera sa nu aiba cu ce sa se imbrace decat sa puna mana si sa si le stranga.Am incetat de vreo saptamana sa ii mai spun ceva ca ne certam degeaba..In schimb sta cu fiicasa si pana la 5 dimineata daca eu sunt obosita si nu mai pot sta.Nu il deranjeaza ca dimineata pleaca la munca.Ar trebui sa vad partea plina a paharului,nu?Multumesc de aprecieri la adresa Mariei.Sa-i arati o poza lui Codrin sa vezi ce zice

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Conversatie cu mami(scuzatin-ne fatzuca ):

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput