Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 18
honeybaby spune:
Ma tot chinui sa plec afara si nu reusesc. Acum macanca Maya.
Nici nu stiu cum s-o imbrac...
Bumbitza - Maya dupa baie papa, deobicei adoARme in timp de papa. O pun asa pe umar 10 min sa scoata aerul dupa care in patut si gata. Daca nu e adormita nu o pun in oatut ca nu are rost. Mai stau , mai vb , mai ne jucam, mai papam.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa la ce cos te referi? la patutul ala?
nu si bine am facut ca nu l.am cumparat dinainte, erau bani aruncati
silvana doarme bine merci in landoul de la carucior il pun pe ceva langa pat , ca sa o pot vedea noaptea neaparat, ca altfel nu pot dormi, o mai iau cu mine in pat, dar nu des pt ca tre sa cumpar bara de protectie si ziua doarme si.n scoica si.n carucior unde.o prinde
bara asta imi trebuie cat de curand
http://www.elcorteingles.es/multitienda/producto/producto.asp?hddref=108434&cpam=186&tpam=scc
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
honeybaby spune:
Da la patul ala ma refeream.
E bina ca doarme in landou. Avem si noi un fel de landou dar din materiam, nu fundul gros placat si cu peretii din material
Maya nu mai doarme de mult in el ca nu are loc unde sa se foaiasca. Da din maini si din picioare , se atnge de peetii cosului si se trezeste. In scoica nici vorba. Doar in masina ce mai doarme in ea
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
da incepe sa.i ramana mic landoul, mai mult in latime...in scoica ar dormi toata ziua, de fapt ziua cam pe acolo si.o petrece
am patutul lui ivan mare si tare :)) strans si pastrat bine merci , dar nu am de gand s.o las sa doarma singura , asa ca nu.l mai montez si pe ala degeaba
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
asteropipan spune:
DENISA , tu pt ca ai laptic , incearca sa nu-i dai prea mult bibe, ca sunt asa de smecheri si se invata imediat mai devreme sau mai tarziu. sau da-i cu tetine cu gaurica ff mica, gen avent,sa fie cat mai apropiat de tzitzi.
apropoooo, nu mai stiu care fata zicea ca nu i-a bebe tzatza si vrea sa isi cumpere mameloane artificiale....
am luat si eu in ideea ca o pacalesc, ca deee bibe il ia fara sa zica nimik....dar de unde....a tras o data , de doua ori...a vz fata ca nu vine nimik(ca nici nu a tras cu putere) si da-i si pplange iar am incaercat de cateva ori, dar degeaba.
DANAYARA asa este, ai mare dreptate....fetita mea are nevoie de o mama linistita.
si 4 example....sotul meu a fost alaptat doar 20 zile pt ca nu papa destul si nici nu lua bine in greutate si nici nu putea sa apuce sanul f bine....a fost nascut cu 2950gr mai putin si decat fiisa si acum e un munte de om la 1,93 si 100kg f rezistent ca organism, de nu-mi vine sa cred.
de ex in noiembrie , fratele lui a avut gripa porcina, ei lucreaza imipreuna, dar al meu sot nu a contactat virusul
sa nu uit....fiitu e de belea, un dulce de nu mai pot dupa el ce haios era cum a adormit el saracutzul iar pe tine te inteleg f bine, cu spaima pe care ai tras-o:(
GABYHILA :(((imi pare rau ca nu e totul roz intre tine si sot...intradevar trebuie sa iti fie f greu:( sper sa isi revina
al meu , pana acum a fost un sot exemplar, multumesc lui Dumnezeu.sta cu asta mica, cand nu sunt eu acasa(cand sunt la supermarket) schimba si pampersul, ii da si bibe, ma ajuta sa ii fac baitza, da cu aspiratorul....comoara la casa mea
s-a mai intamplat sa ne mai ciondanim cateodata, de la oboseala, stress, nesomn...dar l-am impacat repede cu un pupic si un ai dreptate, daca intradevar are.
si e un dulce ca pana acum saracul, m-a inteles ca am probleme cu epiziotomia pt ca mi-a ramas un fir, care trebie sa se reabsoarba, si inca astept, ca ma cam jeneaza inca:(((
sa va zic....ni se facuse si noua chef zilele ttrecute, pitica dormea, al meu sot a pus niste slow music pe laptop...ce sa mai...fug la baie 1 min sa o aranjez pe "domnisoara" si cand ma intorc....surpriza mareeeee...SE TREZISE PITICA naaaa, mai fa ceva daca poti
si dupa radeam si ne gandeam....cum facem noi si al 2 lea bebe, ca nu o vad pe fiimea sa ne lase, la care el.....o trimit la mama 2-3 ore
mai am o groaa sa va scriu....deee, am chef azi
dar mi-a venit iubirea(sotul)
va pupik, revin cand pot
vreau sa ii scriu si IOANEI 28
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
rmkristine spune:
sorry, n-am avut internet cateva zile, acum citesc din urma
ref la diversificare, eu am inceput la Bianca cu suc de fructe si pana la 3 ani n-a vrut sa manance supa aia "minunata" de legume! Si atunci, evident, a trecut direct la ciorbe! In legatura cu dulciurile, am incercat s-o tin cat mai mult timp departe de ele, desi toti copiii mancau prin parc de toate pt toti. Nu pot sa uit o pustoaica ce-i dadea caramele lui fi-su cand ii ieseau dintii (avea cam 1 an jumate) ca "tocmai bine", cred ca se gandea ca se scarpina cu ele, nu stiu ce sa zic.... Dar Bianca acum cere ciocolata tot timpul, desi i-am dat f tarziu.
nibi_niki spune:
Am vazut niste bulanase frumoase. lui ERIC cel frumos.
VLADIMIRESCU cata dreptate ai cu sexul.Al meu e alt om dupa o partida de
BUMBITZA eu pe Maria in 90% din cazuri o adorm la tzatza,altfel nu prea am succes.Foarte rar se intampla sa adoarma singura sau in brate cu suzeta
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
miria_cristina spune:
Fetele care va apucati sa mancati bio. Parca VLADI vroia.
Lapte si branza de capra super buna si de incredere va pot recomanda eu, dar dati-mi un OM casa stu ca vreti. Nu pun telefonul si adresa sa nu para reclama si sa mi-o fur.
Am ajuns sa cumpar saptamanal din cauza de Dami care a dezvoltat un teren alergic in urma medicatiilor alopate urmate, deci e testat.
rmkristine spune:
si noua dr ne-a recomandat tot trixera de la avene. Uriage e mai buna?
Si in leg cu Lactana, am vazut ca vorbeati. Eu cand nu voi mai alapta, Lactana o sa-i dau. E f scump, dar merita. O farmacista mi-a explicat de ce! Nu contine taurina care umfla copiii de zici ca sunt umflati cu pompa (ca Bianca mea, ziceai ca-i obeza la 3 luni si nu-i dadeam mai des de 3 ore), si nu mai stiu care-i treaba cu grasimile saturate si cele nesaturate.
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nibi_niki Neata. Gaby,tensiuni au fost si la noi.Toate incepeau de la faptul ca nu ma ajuta la nimic in casa.Cu fata sta,ii facem baie impreuna,dar in casa nu face absolut nimic.Cand vine seara isi gaseste de lucru,ba trebuie sa plece la arhitect sa vb nu stiu ce, ba trebuie sa se intalneasca cu nu stiu ce mester..si tot asa.Am decis saptamana trecuta sa angajam o fata sa stea cu bebe cate 3-4 ore pe zi sa apuc sa fac cate ceva prin casa sau sa ies cu el afara.Daca are vreo intalnire mai importanta stau acasa si fac curatenie sau ce mai e prin casa daca nu ..ma duc cu el.Vb cu el si spune-i ce te nemultumeste.Trebuie sa gasiti o solutie impreuna Am adaugat si noi vreo cateva poze la semnatura. MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010) http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ AMR....9KG |
Niki, sunteti doua frumoase..M-ai innebunit cu rochita aia superba..
cat despre sot, si al meu sta cu Codrin, pt ca ii este tare drag si Codrin e un bebe foarte cuminte..deci nu creaza probleme, INSA IN CASA NU SE ATINGE DE NIMIKA!! Am ajuns la o intelegere: nu mai strang nimik dupa el(vase , pahare, haine , papuci), iar daca le lasa imprastiate , le pun gramada toate , pe locul lui pe canapea, sau hainele..pe partea lui de pat..asa le vede si se simte obligat sa le ia de acolo..
In rest, fac eu in casa, dar recunosc ca am coborat "standardele" pt ca nu apuc sa fac tot, cum faceam inainte..Asta e! Daca m-ar ajuta putin, ar fi altfel, iar eu nu sunt de acord sa dau bani la nimeni ,daca putem face noi, pt. ca abia ne ajung noua pt. toate cheltuielile in casa
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR