Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
ioanaa28 spune:
nu avem infectie urinara
Am facut si kk
Temperatura asta oscilanta o are de o sapt. Il mai monitorizez cateva zile fara sa-i dau nimic...poate e stare lui normla
Vladi, antibioticul il am de ieri, sper sa nu fie cazul sa il dau
astero, chiar ma intrebam ce mai faceti si cum banuiam, tu stai singurica si te macini....Cred ca e frustrant sa ai laptic si bebe sa nu suga, dar nu e capat de tara !!! poti incerca sa te mulgi mai des, cum spunea Denisa, dar si cu lapte praf va creste la fel de bine.Pe Alex l-am tercut pe Lp la 8 sapt si e sanatos, bine merci. Nu a mai facut o raceala sau viroza dim martie anul trecut, doar in toamna a contactat streptococ la gradi si a trebuit sa-i dau antibiotic. In rest, o tuse usoara, sau nasuc infundat , au trecut fara tratament alopat. Sa creasca Ioana sanatoasa, ca tu cu siguranta faci tot ce e mai bun pt ea !!
Oana, sa treaca si problemuta asta, iar Eric oricum e un frumos
Nu pot sa nu remarc grija cu care tu urezi zilnic cele bune sarbatoritilor !!! bravo
Stiii la ce ma gandeam? nu ar fi frumos un filmulet cu mutritele bebicilor, la fel ca cel cu burticile noastre? mai ales cu mutrite de nou nascuti.. Dar stiu ca si la tine timpul e comprimat, poate intr-o zi mai lunga
piciorul bagat in gurita...ia uite-l pe Alex la vremea lui
http://family.webshots.com/photo/2107794410105711208PFEiRm?vhost=family
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
andra_s spune:
salutare mamici si iepurasi dragalasi!
intrebare-intrebatoare despre diversificare: se incepe la intrarea in cea de-a 6 luna de viata sau la 6 luni incheiate? concret ianis s-a nascut pe 19 ianuarie, incepem diversificarea pe 19 iunie sau 19 iulie?
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
La multe lunite pt iepurasii nostrii dragi Albert, Jane, Silvana, David si Brianna! Sa fiti sanantosi si norocosi!!!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
ioanaa28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s salutare mamici si iepurasi dragalasi! intrebare-intrebatoare despre diversificare: se incepe la intrarea in cea de-a 6 luna de viata sau la 6 luni incheiate? concret ianis s-a nascut pe 19 ianuarie, incepem diversificarea pe 19 iunie sau 19 iulie? POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
la 6 luni implinite, deci pana in iulie doar laptic ca doar la voi nu e criza...
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
honeybaby spune:
Vladi - stau in doamna ghica, colentina.
Bunica sta in mijlocul baraganului unde pamantul e super bun. in 2 ore suntem acolo. Are si ea pui , numai de acolo mancam de cand am ramas gravida dar vreau o rasa de carne. Ca sunt scosi la incubator sau de closca nu ma intereseaza, important e sa fie crestuti pe batatura cum se zice.
Asa prefer sa iau de la tipul asta cativa pui, nu multi: 10 pui , 10 curci si 10 rate daca are si le duc la tara sa le creasca bunica.
Gradina am doua bucati de pamant lungi de 10 metrii si late de 1,5 unde sunt ingramadite de toate. Puneam rosii cherry , castraveti si ardei si avem vara de o salata. Dar anul asta nu am timp de ele. Gradina presupune munca : trebuie undate, legate, sapate, smulse buruienile, pus bobite impotriva melcilor ca rad totul in calea lor
Acum avem rosii si fasole verde sa vedem ce se alege de ele.
aaaaa si sa nu uit ca in st o vila nesimtita cu 3 etaje si in dr una mai mica care care tot imi ia din soare
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Bumbitza spune:
Neata si de la noi!
In sfarsit m-am odihnit si eu mai bine azi-noapte. A dormit bumbita de la 23:30 pana la 3:30, apoi a dat trezirea la 7 cu plansete de la partzulete a tzoncait un pic si a adormit la loc...si de atunci somnic frate iar, doar ce-a papat adineaori bine si iar somn acum.
Ma tot zapaceste sotul sa sun dr, ieri si alaltaieri a fost miorlaita cat a fost ziua de lunga, era asa un rasu-plansu, mai mult sa imi atraga mie atentia...era obosita dar nu vroia sa doarma, nici in brate, nici cu cantecele, nici cu leganele nimic. Ca sa nu mai zic ca seara dureaza cam 2 ore sa o adormim desi o scot afara, ii fac baie si masaj bine bine...aseara de ex a adormit la mine pe piept, eu fara tricou Voi cum adormiti iepurasii noaptea?
In rest, papa bine, uda scutecul, ia in greutate...deci zic ca nu am de ce sa ma ingrijorez asa tare.
Hai ca intre timp am sunat asistenta, dr e in concediu, mi-a zis ca totul se trage de la burtica O sa incep sa-i dau Debridat.
Despre suptul la san cu nervi am mai scris... la noi cand ii e f foame - nu e bine sa lasi bb sa astepte; sau cand e mult prea obosita - in cazul asta o calmez cu suzeta si dupa cateva min, juma de ora o pun la san si suge f frumos, sau o adorm incetisor in brate si cand se trezeste apoi o pun la san imediat. Mai functineaza si s-o tin pe umar. La noi cand avea colici mai naspa se intampla s-o pun la san, sa traga de cateva ori dupa care se strangea de burtica, probabil o irita lapticul...functiona cu cele de mai sus si multa rabdare.
Ma duc sa vad ce face, i-am dat drumul la carusel ca de cand am inceput sa compun mesajul s-a si trezit...
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
dayanara spune:
andra multumim
eu nu urez la luni, mi.e ca sigur uit si chiar nu vreau sa sar pe nimeni...
nu cred ca inceputul diversificarii la implinirea celor 6 sau la sfarsit e chiar asa important, ca nu e medicament, incepi cand iti vine mai usor
vladi la faza cu sexul
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
cristina30 spune:
buna ziua,
am reusit sa pun si eu fotografii in contul comun.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
honeybaby spune:
. Vladi - mda vreau si eu sex clasic ca de variatiuni m-am saturat cat am tot prestat la inceputul si sfarsitul sarcinii.
Lubrifierea nu e problema, e din plin, dar doare cusatura aia nesuferita. Trebuie sa ajung la dr ca mi-e teama sa nu s-o fi descusut
Roxana - stai ca mi-am recuperat neuronul ratacit si mi-am amintit. Ce tare e Ivan Daca ii pui sa doama in pat nu dorm, dar asa cad lati de unde apuca.
Pana ca urma ai mai cumparat cosuletul pt Silvana?
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
asteropipan spune:
DENISA iubita, daca m-as mulge la fiecare 2-3 ore, as innebuni de durere, iar tzatzele cred ca ar ajunge pana in Romania dupa oricat as vrea, nu pot la 2-3 ore si nici asa mult laptic nu am. cred ca deja s-au reglat sanii sa producaa laptic numai dimineta cand papa ea si seara cand scot eu.pe timpul zilei nu prea reusesc sa scot.
si drept dovada, ca ieri v-am povestit ce si cum si iar am inceput sa ma stresez, am scos aseara doar 50ml din ambii sani
zilele trecute scoteam 90-100ml din ambii:(((
de ex azi a papat la 4:30 dim un san
s-a trezit la 7 si un pic a papat din amandoi sanii, dar somn nu a mai avut pana la 9 si 20.
inainte de somnic, pe la 8:40 a papat vreo 65 LP
la 10:30 iar s-a trezit si a papat putin san a adormit langa mine 20 min iar dupa trezirea cu chef de joaca, gangurit....iar ma-sa varza de somn
pe la 12 i-am dat iar bibe ca era treaza si tzatza nu a vrut-o si a papat doar 60ml
astept acum sa vad cand i se face foame.pana acum nu da semne, a vrut doar plimbata si pt PRIMA OARA a stat de vorba cu lustra vreo 10 min era asa dulce
trimit, revin mai tz pt ca deja a inceput miorlaiala
a stat cam mult jos vrea plimbata
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d