Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
oanaiacovita spune:
Avem si noi cateva poze noi in albumul de 3 luni de la semnatura.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
vladimirescu spune:
gabyhila la mine s-au mai linistit lucrurile cu barbatul pt ca o vreme destul de lunga am strins din dinti si nu i-am mai facut reprosuri deloc. Am realizat ca din momentul in care eu nu am mai plins si nici nu m-am mai plins de una alta lui, s-a relaxat brusc. E genul care uraste ca eu sa am probleme si sa para ca astept de la el ceva, o rezolvare, sau si mai rau ca ii imput problemele mele (care in mare majoritate chiar de la el veneau, dar ma rog...). Odata ce m-am arata puternica, echilibrata, pe picoarele mele, ba chiar si vesela pe linga copii si zimbitoare cu el, s-a relaxat instantaneu si am inceput sa ma pot intelege cu el.
Din pacate, cu al meu nu merge sa-i zic franc in fata ca are probleme si ca trebuie sa faca ceva, ci trebuie sa o iau f pe ocolite si cu ipocrizie cumva, lucru care nu ma caracterizeaza absolut deloc - mi eimi lipseste "tactica feminina". am un gen f masculin de abordare si comunicare, frontal si fara menajamente. Dar ma straduiesc cit pot, in unele zile e mai bine, in altele mai putin... oricum, e parfum farta de ce a fost citeva luni cind ma plingeam mereu de el si am suferit crunt :))
Curaj, te vad fata desteapta si puternica. Trage aer in piept si gaseste-ti puterea sa repari tu singura relatia cum poti, daca el nu e dispus acum. Nu e corect, ca tu ai atitea pe cap si esti mama nedormita, dar e posibil ca alta solutie sa nu ai, si oricum a sfirsit ai de cistigat si tu si bebe, merita sacrificiul cred
child spune:
Buna mamicilor si iepurasilor!
Azi dam petrecere, avem 3 luni!
Asa ca va invitam la , si
OANA un scump Eric. Il pupam sa treaca DA. Mesajul de pe tricou e sucar tare
Revin, se foieste galusca.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
dayanara spune:
niki e ca o printesa maria ta ! arata superb in rochita aia!
si tu cu tricoul ala scurt ce faci? in afara ca imi faci in ciuda? ia zi cate abdomene bagi
oana l.am admirat si pe eric cel bun
apropo de poze...am vazut la cineva un bebe a carui salopeta avea inscris sammy...asa mi.am adus aminte de samaria si selina, sunteti bine fetelor?
vladi tu macar ai o scuza, muncesti destul si ai multe obligatii pe cap, exact asa procedez si eu cu ivan, mereu ii fac observatie si mustrari de constiinta ca mine nu are nimeni, totusi e bine si asa decat sa cred ca e bine ce fac, ma educ in fiecare zi cate putin
cum spunea si asteropi de la 3 luni deja incep sa fie atenti mai putin la mancare si mai mult la orice e in jur si asa si cand cresc...si eu am facut spume ca nu sta la masa sa manance tot apoi la joaca, exemplu: i.am pus cereale sa manance uscate fara lapte si lapte separat, i.am luat jucariile, si ce credeti? a luat 2 boabe de cereale si se juca , unul din boabe era x si unu y, ma rog denumirile lui si se facea ca vb intre ei...
ca sa vedeti ce importanta si "hranitoare" e joaca pt ei, daca nu ma insel maria montessori cand a fost chemata la o casa de copii, vai mama lor nu aveau ce manca, dar preferau sa se joace cu painea decat s.o manance, neavand alte jucarii
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
oanaiacovita spune:
Child,Roxi
Noi tocmai am avansat, de la bagat manutele in gurita, la bagat finetul cu care il invelesc tot in gura. Abia astept sa ajunga la bagat piciorusele in gurita. Mi se pare cel mai nostim moment din viata unui bb.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
bordeancavio spune:
vladi, mercic frumos de raspunsuri si de incurajari. vad ca si tu esti mai bine si ma bucur. bravo pt kk lui Floricica!!!!
eu am mai apucat sa dorm cate un pic, am ceva ajutor cam 4 ore pe zi (cat e sotul la servici mai ma ajuta cineva) iar seara dupa 6 e sotul acasa. azi de ex si-a luat si mama liber juma de zi si a mai stat cu el. of... si era asa de suparat dim, a plans mult. cred ca colici sau ceva de la stomac, ca de 2 zile a facut doar 1-2 kk pe zi, el care facea 5-6. acum doarme mai linistit. si pe 15 iulie, abia astept!!! imi vine o bona intre 9-17 . ura!!!! am vb cu ea sambata, l-a vazut pe bebe, ne-am inteles, dar nu poate pana atunci. asta e, oricum a fost bona la niste prieteni buni si am incredere cu ea. deci, asteptam, sper, doamne fereste s nu se razgandeasca. ar fi culmea. eu numar zilele pana atunci, si deja caut pe net saloane de mers atunci cand voi avea timp la masaj si tratam pt slabit. mai am 8 kile, dar asa de naspa puse... numai pe burta, fund, aripioare.... unde e mai rau.
te pup, si pe baieti tai,
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
honeybaby spune:
Gaby - mi-am amintit ca intrebai de pui de tara.
Eu m-am gandit la 2 variate : una sa scot puii la incubator aici si sa-i duc la tara la bunica sa-i creasca
Si 2 mi-a dat un prieten nr de tel al unuia care ii aduce din italia . Ii aduce mici de o zi. Vineri as vrea sa ma duc sa iau.
Stiu sigur ca are pui de carne, uni combinati, curci, bibilici
De rate si gaste nu am intrebat dar aflu vineri
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
vladimirescu spune:
bordeancavio e normal sa inceapa la un moment dat 1-2 kk pe zi, acusi ramine cu 1 pe zi, ba chiar si la 2 zile - tot normal. A crescut doar, nu mai e un mic kkcios sa faca pe el toata ziua, are pretentii de omulet de acum :)
bine ca ti-ai gasit bna, mai ales una cunoscuta... sa tii mint ela al 2-lea copil ca bona trebuie sa o ai din ziua 1, s-o tii cu tine la maternitate, ca asa am gresit si eu la primul copil, am avut bona de la 1,5 luni, cind deja era mai usor, si vai de mama mea ce epuizata eram dupa perioada in care am fost singura, fara nici macar o bunica primprejur...
cu slabitul mai asteapta un pic, nu e sanatos asa de repde - parerea mea! Organismul tau e oricum slabit dupa ce a dat ce avea mai bun lui bebe... mai stai un pic, lasa ca mergi la anul la concurs de miss :)
masaj eu fac acasa, vine o fata 1 ora cu 60 lei, face bine si e f discreta si linistita; am si masa de masaj plianta, e super ! :) zi-mi daca ai nevoie de nr ei...
vladimirescu spune:
sex mai fetelor eu am tras concluzia ca nimic nu detensioneaza mai bine relatia de cuplu decit sexul :)
pt cine nu se lubrefiaza si doare, luati lubrifiant de la Bioclin din farmacii - functioneaza, desi la mne ustura un pic la inceput (bine, dareu sint defecta, supersensibila de felul meu :))
pt cine are epiziotomie... mai exista si alte feluri de sex, ce pisici, nu trebuie sa va invat eu :))
barbatii nef... zau daca nu-s ca nist ebombe gata sa explodeze - trebuie dezamorsate repede - parerea mea !!! :)))
vladimirescu spune:
honeybaby eu am de gind sa vizitez niste gospodarii dintr-un sat din apropiere si sa identific nist ecurti unde pasarile sint crescute cu mila - adica hranite natural, cu loc de plimbat si de scurmat, cu cocos care le calca... Vreau sa vorbesc cu unii sa-mi creasca si mie pui, rate, de toate, din oua clocite de gaina - adica cit mai natural. Sa-mi dea 2 pui pe saptamina, curatati ca de la magazin, si sa le platesc mai mult ca la magazin cu vreo 25% sa zicem... nu-mi dau seama daca e rentabil pt ei, ca as vrea sa fiu corecta (comertul echitabil :))
si sa intreb si daca nu-mi cresc rosii, ardei de toat edin gradina, fara ingrasaminte etc... si tot asa, sa le dau pretul fix ca la piata in Domenii, unde e destul de scump, ca oricum cumpar de acolo daca nu-mi dau ei, si nu vreau sa-i exploatez ci sa-i stimulez sa produca
si lapte de capra si de oaie mai vreau, imi place f mult si e sanatos!
tu nu cumva stai mai la marginea Bucurestiului (daca ai curtea mare, banuiesc ca da :)) atunci e simplu pt voi sa mergeti o data pe saptamina intr-un sat dinspre voi... Zic si eu idee :))