Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Azi trebuia sa merg iar cu Ovi la spital...cica sa-l dea cu albastru de metil in gat...si sa vedem analizele... Dar l-am trimis doar pe Flaviu dupa rezultate ca nu vad de ce as mai cara copilul in mediul ala, ca de doctora nici nu mai vreau sa aud.
Sper sa nu va stresez cu asta, dar poate ma luminati voi, e normal sa aiba oscilatiile astea la temperatura?
Ii iau temperetura in fiecare zi,de patru ori, incepand de dimineata. majoritatea valorilor sunt sub 37.2 dar ieri dimineata si aseara a avut 37.7 Astazi iar e sub 37.00. Si nu i-am mai dat nici antitermic.
astept rezultattele

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.
Gaby,tensiuni au fost si la noi.Toate incepeau de la faptul ca nu ma ajuta la nimic in casa.Cu fata sta,ii facem baie impreuna,dar in casa nu face absolut nimic.Cand vine seara isi gaseste de lucru,ba trebuie sa plece la arhitect sa vb nu stiu ce, ba trebuie sa se intalneasca cu nu stiu ce mester..si tot asa.Am decis saptamana trecuta sa angajam o fata sa stea cu bebe cate 3-4 ore pe zi sa apuc sa fac cate ceva prin casa sau sa ies cu el afara.Daca are vreo intalnire mai importanta stau acasa si fac curatenie sau ce mai e prin casa daca nu ..ma duc cu el.Vb cu el si spune-i ce te nemultumeste.Trebuie sa gasiti o solutie impreuna
Am adaugat si noi vreo cateva poze la semnatura.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata fetele,
Noi ne-am trezit azi la 6 cu chef mare de povestit si rasete si de-abia acum a mai inchis ochisorii, sunt curioasa cat o tineAstept sa vina tati de la sala si ies la cumparaturi, azi n-o iau si pe fiica-mea...

Intrebarein ultimele zile i se cam usuca pielea bebelunei pe partile laterale ale trunchiului. Ce fel de lotiune pot folosi? Pana acum am dat-o doar cu ulei dupa baita, la masaj si n-am avut probleme, acum nu stiu de ce i se usuca pielea, n-am schimbat nimic.

GABY, imi pare rau ca treceti printr-o perioada mai grea.Eu zic ca este doar o faza, nu mai sunteti doar voi doi si, sa recunoastem toate, bebeii sunt centrul universului nostru acum, nu sotii. Si cei la primul copil resimt mult mai acut aceasta schimbare...(cei la al doilea sau al treilea deja sunt obisnuiti)La inceput asa eram si noi, ba chiar la un moment dat m-a intrebat "Noi cand mai stam de vorba?sau altceva?" Iti dai seama ca eram prea obosita ca sa-mi mai arda desau giugu-giugu ca inainte...Dar a inteles ca s-au schimbat lucrurile si prioritatile in viata noastra si acum suntem ok, am mai schimbat cate ceva din vechile obiceiuri si functioneaza. Da-i timp sa se adapteze, ei nu sunt altceva decat niste copii mari si reactioneaza ca atare la aparitia unui "rival". (Vezi Ivan al Dayanarei) Dayanara, glumesc, da, sa nu te superi...
Putina rabdare si va trece, ai sa vezi.Te si multi multi ani de casnicie inainte va doresc. Scuze, m-am intins prea mult...

VLADIbine ca s-a rezolvat cu kk si Floriocica e mai bine...

Revin,merg sa-mi pun mancarea la foc pana ma lasa Briana.

Poze Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: Albert Krisztian (de child), Jane Carolyn (de freedelia), Silvana Aroa (de dayanara), David Stefan (de lariana), Brianna Maria (de ladyD)!!!

Eric are dermatita atopica. Are o piele ff sensibilia si trebuie sa folosesc doar produse speciale. Am dat o groaza de bani pe creme. Nu am scapat de crema cu cortizon, pentru ca dermatita e destul de serioasa. I-a dat Locoid plus creme pentru dupa baita speciale pt pielea sensibila.
Asa l-a indragit dra ieri. Cat am stat acolo doar a povestit. Asa se uita la el cu drag.
Sper sa ii treaca. Vineri mergem iar la dna dr. Foarte draguta a fost. Si se vede cum trag copiii la persoane dragute. Stie el ce stie.

Imi pare rau ca aveti probleme cu sotii. Dupa cum stiti eu pe al meu sot ma pot baza oricand. Seara cand vine i-l pasez si mai fac si eu ceva prin casa, mancare etc. In weekend la fel.

Vroiam sa le zic fetelor cu bebei plangaciosi. Se vor schimba mult dupa 3 luni. Eu nu il mai recunosc pe Eric. E atat de dulce acum. Plange doar cand i-e foame si e obosit. Cand se trezeste nu mai urla cum facea inainte. Sta singurel si cate o jumatate de ora, pana imi dau eu seama ca e treaz. Bine are si el momentele lui de alintare, dar sunt mult mai rare. Deci rabdare, ca vin si vremuri bune.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

annya v.am vazut pozele de la botez :) ai un bebe tare frumos si cuminte si tu arati bine...mai e o fata care seamana cu tine un pic, e sora ta?

rammy nu ma supar si asa e ai dreptate, sunt ca niste copii mai mari, nu toti normal

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Niki tare scumpica e Maria.

Merg sa caut si poze de la botez de la Annya, ca le-am ratat.

Roxi vai cat e de scumpic Ivan. Poza asta e buna de pus in slideshowuri de alea cu, copii ce fac lucruri trasnite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

BARBATII
Gabito, Denisa, sa nu credeti ca iau in ras problemele voastre, dar subiectul, a se citi SOTUL, DA. Nu de alta dar numai asa am ajuns eu la concluzia ca pot sa-mi vad ed viata fara sa fac cu nervii Doar stiti cat am mai tras si eu cu al meu...
Roxana are dreptate..majoritatea cuplurilor la primul copil divorteaza tot a doua zi Nu e o consolare sa fii integrat in majoritate dar trebuie sa o intelegeti ca si normalitate.
Sincer, si eu aveam viziuni idilice asupra vietii de cuplu + bebe. Dar realitatea e cu totul alta, E greu sa acceptam ca Ei sunt pe alt calapod. Inca ma mai minunez da puterea de sacrificiu a unei femei, mame in special, comparativ cu cea a unui barbat. De fapt la noi nici nu se percepe ca sacrificiu, facem totul cu daruire si cu suflet pana la a uita de propria persoana, totul in mod instinctiv, natural. La EI in schimb, sa-i deranjezi 5 min din fata televizorului perceput ca un afront ..exagerez un pic, dar intelegeti voi ce vreau sa zic. Ca sa nu mai spun ca noi cu bebe suntem legate de casa, pe cand EI au mereu nevoie sa iasa, sa respire, sa socializeze, sa se destinda

Eu i-a explicat exact in cuvintele astea, i-am spus cainteleg diferentele dar trebuie sa gasim si un numitor comun. Nu cred ca a inteles prea multe dar se straduie sa-mi acorde si mie timp de respiro.Iar daca sare calu' in vreo seara cu prietenii, adoua zi sigur face vreun gest care sa0mi fac placere, sau repara ceva prin casa ce asteapta de luni bune De copii se ocupa chiar ff mult, iar pe piticul il iubeste mult, cred ca si lui ii pare tare rau pt cuvintele spuse candva, in timpul sarcinii si pt atitudinea lui din perioada aceea.

hai sa nu ma lungesc, vreau doar sa spun ca e bine sa gasiti un moment potrivit sa discutati..s-a tot subliniat pe aici nevoia de comunicare, si de a le explica ce dorim de la ei, ca singuri , zau nu-i duce capul. Si nu faceti greseala pe care o fac eu frecvent, ma super si nu spun exact ce ma doare..., sunt ncapabili sa-si dea seama singuri si tot vina noastra e ca suntem indispuse

BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ioana28 cred ca stii sa iei temperatura cind e linistit, nu imediat dupa ce plinge sau se agita, ca atunci e normal sa-ti dea cam cu jumatate de grad mai mult... Eu nu dau antitermice sub 38.5 la Vladimir niciodata, iar lui asta micu nu i-as da sub 38 sa zicem, poate nici atunci... Pt ca daca-i dau, nu mai stiu care e tendinta naturala, sa faca febra sau nu, si cita febra anume. Evident cind suspectez febra stau permanent linga el si-l evaluez cu buzele pe frunte, daca mi se pare ca a crescut temperatura pun termometrul, ca astia mici fac in 30 minute temperatura de la nimic la peste 39, foarte repede... De aa am si ajuns sa dorm cu Vladimir, ca sa fiu permanent linga el cind era bolnav si sa simt cind face un salt termic. Ai grija, supravegheze-l atent. Cumpara anyway antibioticul sa-l ai pregatit in caz ca face febra mare. Antitermic f eficient care face repede efect e Diclogesic pt copii - 1 supozitor intreg merge la virsta asta, pe cind Novocalmin doar 1/2 supozitor... E bine sa ai supozitoare, ca daca e agitat nu vrea sa ia uneori sirop sau il varsa... eu am de toate mereu in casa, siropuri Nurofen si Panadol, supozitoare Diclogesic, Panadol si Novocalmin, chiar si Diazepam pt copii doza intrarectala in caz de urgenta f nasoala, febra peste 40 cu scuturaturi (n-am folosit niciodata si sper sa nic inu am ocazia in viitor!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Ramy pt piele uscata eu zic ca e f buna crema de la Uriage, ceva mai ieftina decit cele de la Avene sau Biotherm... Daca suspectezi dermatita atopica (posibil, daca uscaciunea e localizata, intreaba pediatrul), din cite stiu e buna gama Trixerra de la Avene.

Oanaiacovita stie mai bine, banuiesc ca pe Trixera ai dat banutii, nu? Te ususca rau la portofel astea, I nkow...
Imi pare rau ca ai probleme acum cu pielicica lui, saracuta de tine, tot timpul ai cite un necaz... dar sper ca nu t estresezi prea tare, ca uite, toate trec si Eric e sanatos si frumos! Ca sa nu mai zic ca ai barbat bun, ceea ce se pare ca e o raritate pe la noi :))

[bdayanara][/b] asa ma joc si eu cu Vladimir, totul din imaginatie, ii place grozav! Si eu stau cam prea putin cu el si mereu ii fac observatii in loc sa ma joc pur si simplu cu el, ca vezi doamne mereu gasesc cite ceva urgent de facut inainte sa ma duc la el si se ot lungeste pina se termian ziua... ma simt f vinovata mereu fata de el, mai ales ca e un baiat asa bun, ca si Ivan din cite imi dau seama... hai sa fim mai bune cu ei si sa-i bagam mai mult in semama, vrei? facem concurs :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu

Oanaiacovita stie mai bine, banuiesc ca pe Trixera ai dat banutii, nu? Te ususca rau la portofel astea, I nkow...
Imi pare rau ca ai probleme acum cu pielicica lui, saracuta de tine, tot timpul ai cite un necaz... dar sper ca nu t estresezi prea tare, ca uite, toate trec si Eric e sanatos si frumos! Ca sa nu mai zic ca ai barbat bun, ceea ce se pare ca e o raritate pe la noi :))

Vladi de la Atoderm am crema. Multumesc mult, nu ma stresez, doar ca vreau sa ii treaca sa fie si el din nou frumusel.
Ramy asa am avut si noi pielea uscata pe parti si apoi i-au iesit petele cele uratele. Sper sa nu ajungeti aici.

Mergi la inceput