Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
rmkristine spune:
am inteles, mersi pt articol. Eu am primit info ca atare, e adevarat ca n-am aprofundat problema! "crede si nu cerceta" asta am facut. Dar n-am inteles, taurina nu e una singura?
rmkristine spune:
roxana - citeam acum in urma. Ivan a facut rotavirus inteleg! Am multe prietene si colege ai caror copii au facut si am inteles ca a fost cumplit. Sa inteleg ca tu i-l faci Silvanei? Pt ca si eu inclin sa i-l fac lui Cristian, dar ma interesa parerea cuiva care a trecut prin asa ceva.
Dar din cate stiu eu, hepatita A este "boala mainilor murdare", nu asta
babyangel spune:
Azi mi-a mers netul oribil n-am putut sa scriu mai nimika..
Asa ca incep:
Child, sa-ti traiasca puiul , sa cresca sanatos si armonios
Oana, mamico...cum adica astepti sa fie Eric din nou frumusel??..pai crezi ca o nenorocita de dermatita il face mai putin frumos?? NUUUU...el este un dulce in continuare, si dermatita se va trata repede daca nu e extinsa pe tot corpul.
Dayanara...cred ca iau bota si la tine ..pai tu te bucuri ca nu dormi noaptea ca sa mai slabesti un pic?? Mamica obsedata ce esti tu!
Arati nesperat de bine , si picioarele putin mai pline fac parte din farmecul tau..sau preferi femeile "scobitori"?? Eu zic sa-ti intrebi sotul el ce prefera..
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s salutare mamici si iepurasi dragalasi! intrebare-intrebatoare despre diversificare: se incepe la intrarea in cea de-a 6 luna de viata sau la 6 luni incheiate? concret ianis s-a nascut pe 19 ianuarie, incepem diversificarea pe 19 iunie sau 19 iulie? POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Andra, eu stiu ca la bebicii care sunt alaptati exclusiv la san, dupa ce implinesc 6 luni. Dar depinde si cat de bine creste . Eu de ex. de cand implineste 4 luni ii dau suculetz, si dupa ce implineste 5 luni, incep cu legume, si apoi 1 aliment nou in fiecare saptamana.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
child spune:
OANA multumim
ANDRA multumim
ANCA multumim
Albert va ofera si va pupa .
Il fac gentleman de mic
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Eu zic sa-ti intrebi sotul el ce prefera.. Anca mami de Codrin de Lucas http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR |
blonde :))))
Rmkristine, da ivan a facut printre alte gastroenterite si rotavirus, e ca si o gastroenterita virala normala doar ca face febra si cum refuza sarurile se deshidrateaza... nu e mare scofala dar o sa vad cum e si cu vaccin...
ii dau rotateq pt ca rotarixul nu se face deocamdata, 3 doze pe cale orala la 2 4 si 6 luni
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
Ioanact spune:
Buna seara!
La multe lunite si anisori, iepurasilor de azi: Albert Krisztian , Jane Carolyn , Silvana Aroa, David Stefan si Brianna Maria!
GabyHila multi ani fericiti impreuna! (sper, sa va intelegeti..ar fi pacat cu asa comoara langa voi. )
Noi luna viitoare implinim 3 ani.
ioanaa28 ma bucur ca nu are infectie urinara , nici sa nu fie nevoie de antibiotic!
Oanaiacovita am vazut pozele lui Eric la 3 luni...se face din ce in ce mai frumos!
Abia acum am intrat pe mail-ul comun si am vazut materialul despre diversificare. Multumim! Este bun si in cazul Ioanei cand nu stiu ce sa-i mai dau sa manance.
cristina30 am vazut si pozele voastre..sunt frumoase.
bumbitza Justina doarme noaptea (dealtfel si ziua), dupa ce o alaptez (daca ii este foame) o pun in patut chiar daca nu este adormita (de multe ori adoarme la san), se intampla sa adoarma singura, daca nu ii legan salteaua un pic, pana adoarme.
De 1 sapt si ceva avem si noi capra..pacat ca mie nu-mi place lapte de capra, dar ii dau Ioanei (ei ii place). Pe langa capre avem si cateva gaini si vreo 2 cocosi..oualele imi plac, dealtfel si carnea de pasare.
De la atata lapte, azi, sotul s-a gandit sa faca branza. Vedem maine ce a iesit.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
vladimirescu spune:
rmkristine nu zic ca Uriage e mai buna, dar e putin mai ieftina. Dupa ani de zile de dat banii pe Avene Trixera si Biotherm, Bioderma etc am tras concluzia (subiectiva) ca toates la fel, si atunci am continuat cu cea mai ieftina :)
miria da, vreau contact cu lapte si brinza de capra :))
honeybaby eu vreau pui clociti de closca pt ca e importanta si informatia genetica a puiului, nu doar cu ce e hranit, si vreu sa fie din gaina de curte si cocos care a calcat gaina :)) iar de clocit gaina e ceva sentimental mai degraba, vreau sa incurajez cit pot oamneii sa lase gainile sa fie si ele mame, nu doar sa le ia ouale saracele si ele sa nu-si vad vreodata puii :))
vladimirescu spune:
child la multe lunite si multi multi ani sanatosi lui Albert!
(si eu la spartul tirgului :))
am avut o zi toata in viteza, sint rupta !
am fost cu Vladimir in Feeria sa-i iau sandale si am spart 1000 lei in total, ca i-am luat si ceva sine pt trenul Thomas etc... Plus nu stiu cum am reusit sa platesc 260 lei la Carrefour in conditiile in care am intrat in viteza, am umplut un cos din ala de mina si nici nu era asa de greu! Ba... de nervi si frustrare am luat o tona de inghetata: Mars, Snikers, Nirvana , Haagendasz.. nu ma mai opream, si sint din alea mari, nu de o portie...
Ca sa va simtiti mai bine, fetele cu dietele: la mine AMR e de cca 15 kg (cam atit am de scos ca sa arat a om normal, nu obez) :)))
Pup si jur ca intr-o ora sforai, nu ma mai foiesc prin casa....
Nu de alta, dar miine am o intilnire de productie pe la 8.30, dupa aia vin parchetarii, dupa aia vin unii sa repare o usa si chepengul de la pivnita... si cind zic c-am terminat, vine Vladimir de la gradinita si ma ia de noua... Of!
andra_s spune:
vazut pozici
deci:
- eric supertare, supergrasunel, superfrumusel
- maria de niki taaaare frumu in rochita (niki intreba roxi cate abdomene faci, nu ne spui? )
- ivan mortal, mi-a facut ziua mai frumoasa
- alex rontaila de picioruse, scump fooooc
alina2 chiar ma gandeam ce mai faceti ... bucura-te ca asteropi este sanatoasa si ramai calma si linistita pt minunea ta mica
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!