Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

vazut pozici
deci:

- maria de niki taaaare frumu in rochita (niki intreba roxi cate abdomene faci, nu ne spui? )

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Ba da,am raspuns..dar mai postez o data mesajul daca vrei

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

SENSIBILA,ai PM.
Roxana,nu fac abdomene ca nu am timp si nici chef ca sa fiu sincera.Nu prea imi arde de gimnastica acasa.Dar de saptamana viitoare cred ca ma duc la sala.
Anca.Am incercat si varianta asta,dar la noi nu merge..Prefera sa nu aiba cu ce sa se imbrace decat sa puna mana si sa si le stranga.Am incetat de vreo saptamana sa ii mai spun ceva ca ne certam degeaba..In schimb sta cu fiicasa si pana la 5 dimineata daca eu sunt obosita si nu mai pot sta.Nu il deranjeaza ca dimineata pleaca la munca.Ar trebui sa vad partea plina a paharului,nu?Multumesc de aprecieri la adresa Mariei.Sa-i arati o poza lui Codrin sa vezi ce zice

AMR....9KG

uite-l

AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

alina2 in noiembrie 2009, cand tu erai gravi cumnatul tau a avut porcina si sotul a luat contact cu el? cred ca ai stat ca pe ghimpi sa nu o contactezi ... brrr, mi se face pielea de gaina ca stiu ce stres era pt noi gravidutele aceasta porcina

mada ianis adoarme singurel, face conversatie cu jucariile agatate de marginea patutului pana capituleaza deci ma consider superfericita

intrebam de diversificare pt ca de cateva zile ianis mananca f des, ziua nu trec mai mult de 2 ore, 2ore si jumatate si vrea iar sa pape, iar seara in 4 ore mananca de trei ori, ma gandeam ca poate nu il mai satura lapticul, dar poate gandesc eu aiurea si este vorba de vreun puseu de crestere. mai astept vreo saptamana si vad cum se manifesta. ma gandesc sa nu aiba burtica plina, dar de fapt sa nu se simta satul. cred ca intelegeti si cunoasteti ce spun, stomac plin, dar senzatia de foame inca e prezenta.

gata, fug la somn

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

niki mersi, am vazut ulterior mesajul, nu ajunsesem la pagina respectiva

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby e aniversarea voastra? n.am citit...
multi ani inainte sa aveti impreuna! sa va bucurati de joy si viitori copii !

oana scump foc eric, a urat si el pe limba lui de ziua copiilor

andra

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asteropi asa cu domnisoara :)) asa o alinti ? aoleo ce.am mai ras

andra da si eu am fost obsedata de gripa aia porcina si.mi pare rau, din cauza ei nu l.am dat pe ivan la colegiu anul trecut cand era timpul....eu fiind gravida, acum nu gasesc loc, s.au dat toate peste cap

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Vin si eu la spartul targului.
LA MULTE LUNITE IEPURASILOR DE AZI ALBERT, JANE, SILVANA, DAVID SI BRIANA

Am vazut pozicile toate, frumoase, haioase (vezi Ivan ), Maria e o frumusica, are o fata in pozele de la mama din brate, exact ca Sofia cand o imbrac frumos, o aranjez si ea trage fata aia .
Oana am incercat sa vad filmuletul cu Eric. Nu mi-a iesit din prima, avea fiemea o guraaaaaaaa de-l acoperea pe Eric de departe. Am reusit la a doua incercare. vorbaretul frumushel. Nu-ti face griji o sa treaca dermatita si o sa fie la fel de finut. Frumos este oricum .

Fiemea mai nou "vorbeste" cu o valiza ce-o avem sus pe sifonier. Si rade la ea, o cearta, ce stiu eu ce-i mai spune. Patutul ei il da peste cap in 2 minute, ajunge la capatul celalalt, cu cearsaf luat dupa ea, cu tot ce e in jurul ei ravasit . Nu o mai pot lasa pe oriunde, oricum ca sigur se trage de fund in jos si cine stie pe unde ajunge, Doamne fereste.

Gaby eu cred ca la voi e lipsa de comunicare. Ti-au spus deja fetele cam cum e cu barbatii dupa nastere. Eu iti zic doar ca ei vin de pe Marte cica, n-au cum sa fie ca noi. Si ca merita sa faci compromisuri si sa incerci si imposibilul ca sa treceti peste perioada asta. E clar ca voi va iubiti si e doar o perioada de tranzitie mai grea. Eu am o prietena in Sibiu la care am venit multi ani, cunosc sibienii si stiu ca sunt hotarati, ca nu renunta asa usor si ca sunt puternici. Iar tu pari a fi tipic de acolo. Asa ca am incredere totala in tine

Iar am facut un mesaj cat un pomelnic. Nu reusesc deloc sa scriu mesaje scurte si la obiect

Noapte buna!!!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata gagici,

Pitica a dormit de aseara la la 7 fara un sfert acuma sta in leagan si ma cearta ca nu o bag in seama si vorbesc cu laptopul:)))

Va multumesc pentru vorbele bune. Ciudatei rau barbatii astia!! Ieri am incercat sa dezamorsez situatia si i-am trimis pe emailul de la munca mailurile de dragoste care mi le-a trimis in primul an:) reactia exact cea asteptata: m-a sunat urgent cu o voce blanda si calma, ocazie cu care l-am invitat la SPA. asa ca dupa masa ne-am petrecut 1 1/2 h la spa amandoi, ocazie cu care am sporovait vrute si nevrute si situatia era muuullttt mai calma decat ieri dimi. Retinusem si faza cu sexul, dar m-am bagat in pat sa adorm chitaitoarea si am adormit si eu cu ea m-am trezit la unu noaptea!!! sigur nu mai aveam cu cine atunci!!!

revin. ma duc sa culc piticania care urla nefericita in leagan ca de ce nu vb cu ea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Capitolul 12

Diana

Mergi la inceput