Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (390)
Raspunsuri - Pagina 12
luy spune:
babylina, ma tot tineam sa-ti scriu ...
Fii tare, nu da inapoi, ACESTA este momentul, persevereaza, oricat de greu ti-ar fi ! Stiu ca e greu, doar am trecut si eu prin asta nu demult si am avut momente in care am fost tentata sa cedez plansului Mariei. Este adevarat insa ca la noi ramasese doar ca ritual de culcare, nu se mai trezea noaptea si nici nu primea nimic in cursul zilei.
Noi am reusit cu ajutorul sotului, care a preluat el sarcina de a o culca. Ti-am zis, a fost tare greu la inceput, plangea si striga dupa mine, eu ma simteam vinovata ca nu ma duc la ea, dar stiam ca trebuie sa trecem peste asta.
Acum s-a obisnuit, dorm impreuna fara probleme. Cand a trebuit s-o mai culc eu a mai avut cateva tentative dar am refuzat-o si se pare ca a inteles ca s-a incheiat capitolul respectiv.
Fii tare, o sa fie bine ! Nu te intoarce din drum ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
22+ cu
la purtator
ceamica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Ceamica si frumoasa, ma bucur ca te gandesti la noi. Dar de ce la Elefanten - chiar asa mare si multa sunt?! Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi ![]() |
imi amintisem ca el avea sandalute elefanten cand ne-am intalnit noi intaiasi data pentru prima oara

cu degetul brrr! te imbratisam!Si pe ursuletii printi!

ceamica spune:
buna dimineata,
multumesc ptr cafea
Luy, sunt la mine la semnatura
Eu astept sa ziceti voi ora, nu mi-am facut program pt miercuri dupa 5!
Roxali
si unghia si buricul degetului crapat
. Nici nu-mi vine sa ma uit !
Erina 
eu scriu cu el langa mine , a vazut
si a inceput sa strige ,, ia uite cum se iubesc ''
ANDREEA11 spune:
Off, Piciuliko....Mi s-a facut piele de gaina pe mine. Imi pare tare rau. O poveste horror
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Yaia scumpa, te-am ratat! ![]() ![]() Dar te iau la pupacit asa, ca de la mami la mami si te strang in brate de-ti merg fulgii si-ti iese laptele! ![]() ![]() |
Acum inteleg de ce mi s-a udat iar bluza de lapte azi dimineata. De zile bune nu se mai intamplase.
Mersi mult, Mama-bear!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Piciulika spune:
Carpatina, Roxali, Luy, Ceamica, Andreea - va multumesc.
Face bine ceva compatimire pe de'jt.
Luy, eu tot nu cred cu celiachia... I-a laut proba de tesut?! Doar aia e relevanta. Stiu de la drl nostru. Restul sunt doar "suspiciune de...". Pup pe Genele-Lungi, (mare + mititica) si pe Mami cea frumoasa si desteapta si buna.
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Piciulika spune:
Da, Delphino, eu eram!
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
slippers76 spune:
Piciu horor...

Cand se intoarce Radu? Nici nu pot sa ma gandesc ce-o fi la tine zilele astea... Pup mult, mult sa treaca repede si sa te descurci cu dreapta...
slippers76 spune:
Ceamica, pupam accidentatul
Se mai intampla, nu te mai invinovati...
Luy multe imbratisari si voua... Eu tot nu cred ca-i celiaca. Nu are manifestari... Mai repetati analizele altundeva.
Sabina spune:
Piciulika, ooof, ce patanie! 

Te pup tare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo