Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (390)
Raspunsuri - Pagina 13
Piciulika spune:
V-am mai spus ca la radio in masina zice sa dau mai tare cand e muzica ce-i place: rock.
Clasic. Dire Straits samd. Nu-l influentez. Da-mi place directia! ![]()
Mai nou Queen. Deci aseara ne-am uitat pe Youtube la Queen o gramada. Si a declarat ca vrea sa cante la chitara cand e mare - si la tobe! Si era asa atent la cum danseaza si-i imita gesturile si tare impresionat urmarea. S-a gandit ca musai sa impartaseasca cuiva... Deci ma intreaba, cu ochii ficsi in ecran: "cum cheama Jacqueline 'chitara'?!" si "cum cheama Jacqueline 'tobe'?!". (Schlagzeug - simplu, nu?) Plus "cum cheama Jacqueline 'Queen', pe germana?!"
Azi dimineatza in masina imi pune: "Jacqueline, pinguin go teddy go teddy!" - cantat. Ce teddy?! (= ursulet). Ce pinguin?! Insista. Mi-a picat mai greu fisa: Queen si ceva cu Freddy. Ca ma tot intreba cum ii cheama pe fiecare. ![]()
In alta ordine de idei Tati trebuie sa ia 'tupize' asa: lui Nasa Moni un totodil maaaare, lui un sarpe maaare si lui Alex un sarpe mic. Sper insa sa nu vina Radu cu serpi de acolo...
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
crishtina spune:
Piciulika, sanatate multa si putere pana vine tata.
Luy felicitari pt fetita
Ma bucur pt voi.
Am terminat rochitza, este o foto pe contul comun de flickr...daca nu v-ati prins ca e a mea ![]()
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
cecilia L spune:
Miercuri este ok pentru noi, stabiliti ora...Erina tu o sa vi cu bb mic asa ca zi tu ora, eu sunt pentru 18.30 - 19 cum a propus Luy.
Ema, tu ce spui?
sper sa mai apuc sa intru maine, sunt tare obosita, nu mai fac fata....
papanash, cum a ramas cu Tandarica?
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Gabriela77 spune:
Of, of, ce-am citit aici
Cuscra draga, numai mi-am imaginat scena si durerea si mi-au dat lacrimile, offf, si singura cu amandoi

Luy, si eu zic sa va pastrati optimismul si totul sa fie in regula cu Maria
Ceamica, pupici si minunatului, dragul de el
Si noi suntem cu Elephanten![]()
Erina, asa si noi, lapte mai putin, s-a vazut de altfel si la cantar, mai vedem si luna asta ce va fi.
Weekend plin si la noi!Ludus, zoo la Tg Mures, tare frumos, am alaptat papusa Sofi si am lasat-o cu buni, la intoarcere am avut insa surpriza neplacuta. Soacra mi-a decretat f mandra de ea ca i-a dat sa pape.
Am inlemnit si am intrebat ce. Ma si asteptam la capsuni sau sarmale, Doamne fereste, mama n-ar fi indraznit sa faca asa ceva fara stirea mea. Fiind alaptata exclusiv pana la 6 luni nu intentionez sa-i dau nimic. Dar uite ca se gasesc altii sa o faca...
inutil sa mai zic ca m-am suparat si am avut grija sa stie si ea . Banana a fost. Putina, dupa spusele ei, dar nici asta nu am de unde sa stiu. Si banana stiu ca e potential alergena, eu Sarei ii dadusem destul de tarziu. Asta e. Invatatura de minte. N-a avut nimic, dar nici caca nu a mai facut de 2 zile, si asa ea are tranzitul mai greoi, banana ne lipsea
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
papanash spune:
Piciulik, mi s-a facut rau, fizic ! Doamne, sper ca esti bine azi, n-am apucat sa citesc tot.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Erina spune:
Mamici ora 19 e perfect! Si eu sper sa tina vremea cu noi!
Va imbratisez, cel mai strins pe Piciulika. Am citit intimplarea cu prinsul degetuui in carucior
. Imi imaginez ce durere

-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
papanash spune:
deci maine la pranz am serbarea la spitalul-internat , am niste emotii !!!
Adi o sa plece in excursie iar, maine, la Pitesti la planetarium, apoi la o salina in Arges. Si iar emotii !!!
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Cecilia, cica astia trimit invitatiile prin posta.Cand am vesti,dau de stire.
Rox,mi-e dor de tine !!!
Dna Teo, scuze, chiar nu mai puteam,am avut o zi in-fer-na-la !
( 02.10.2007 )
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Fetelor, am un noroc chior!! Mi-am zdrobit bine de tot degetul (varf index stang - si eu sunt stangace!). Am ajuns la urgentza, nu e rupt, dar am o rana adanca de mi se face rau numai cand ma gandesc. Norocul e ca falanga mai e la locul ei, ca puteam s-o amputez... Faza e asa. Fost sambata la nunta - totul su-per si superb! Organizare helveta (a bit too much), dar decor, cocktail, rochia ei cu trena... Si punctul culminant a fost valsul ultra-delicat, la care s-au cam balbait si chinuit, dupa care s-a stricat muzica si... a urmat exact asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=RucGuhk8qQI ![]() ![]() ![]() La ora 1 retras cu sot + Alex la hotel (cand se incingea dansul , dar era prea tare muzica pentru BB). Dimineatza l-am lasat pe Radu la aeroport (parca tot mai grele sunt despartirile...), trecut si recuperat Micha de la Tagesmami, si acasa, cand sa descarc toate din masina: costume, rochii, valijoara samd, am dat jos carutzul ala mare si greu cat un jeep si... mi s-a deschis accidental inainte sa-l pun jos si mi-a prins degetul in articulatia de pliere. Si s-a montat, cu degetul meu inauntru: click! Brrr!Ei, trebuie apasate doua butoane simultan ca sa se 'deschida'/plieze, deci nici o sansa cu o mana blocata. Micha se uita neputincios si oricum nu ar fi avut suficienta forta... Asa ca mi-am smuls cumva degetul, sfartecand si mai mult ce era taiat... mai ales la radacina unghiei... Imi trebuie droguri sa uit, zau! Si curgea sangeleeee, si l-am infasat mana intr-un body de BB sa nu sochez copilul ala mare. Si in casa am vazut ca e plat si adanc rau, nu stiu exact ce se vedea acolo, probabil os. In fine, cei de la urgente mi-au spus sa vin. Cu doi copii urland in masina, obositi morti, eu cu degetul pulsand, am ajuns acolo. Radiografie (ok), dezinfectat, anti-tetanos improspatat, ibuprofen + paracetamol si acasa.Acuma chiar nu trebuia sa ma handicapez la 2 ore dupa ce a decolat Radu. Schimba pampersi, spala, hraneste etc. fara index care e placinta. Mi-e frica sa ma mai uit....dar putea sa ramana in carutz si era mai nasol, nu?! Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi ![]() |

..........nu vreau sa fiu in pielea ta.Cecilia si
cecilia L spune:
Erina,este ok 19, dar mai spune unde in Parcul Carol,eu nu prea cunosc zona, daca asta a ramas locatia, stiu sa ajung la intrarea dinspre Budapesta, banuiesc ca pe acolo ajungi si tu dinspre Unirii.....parca este si o parcare ok desi daca vremea tine cu noi, atunci este cam aglomerata.
Deci: Ema, Luy, Erina, Teo, eu.....cam scurta lista, daca am retinut eu bine...mai completati...
Cecilia si

Si curgea sangeleeee, si l-am infasat mana intr-un body de BB sa nu sochez copilul ala mare. Si in casa am vazut ca e plat si adanc rau, nu stiu exact ce se vedea acolo, probabil os. In fine, cei de la urgente mi-au spus sa vin. Cu doi copii urland in masina, obositi morti, eu cu degetul pulsand, am ajuns acolo. Radiografie (ok), dezinfectat, anti-tetanos improspatat, ibuprofen + paracetamol si acasa.