Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (390)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Erina,este ok 19, dar mai spune unde in Parcul Carol,eu nu prea cunosc zona, daca asta a ramas locatia, stiu sa ajung la intrarea dinspre Budapesta, banuiesc ca pe acolo ajungi si tu dinspre Unirii.....parca este si o parcare ok desi daca vremea tine cu noi, atunci este cam aglomerata.

Deci: Ema, Luy, Erina, Teo, eu.....cam scurta lista, daca am retinut eu bine...mai completati...

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Cecilia cred ca intrarea aceea e OK. Eu merg pentru prima data si cred ca ma va aduce sotul.

Abia astept sa va vad.

Fug la somnnnnnnnnnnnnn!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Am terminat rochitza, este o foto pe contul comun de flickr

wowwww... esti superpriceputa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani dulceturi, papanasi si alti prichindei din dotare!

Sa fiti sanatosi, norocosi fericiti! Sa ne faceti mereu sa fim mandrii de voi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neata.
la multi ani tuturor copilasilor.sa ne traiasca si sa fie sanatosi.
piciu - brrrr...pupici multi sa treaca repede.
noi azi mergem la centru la petrecere...abia astept sa vad cum va fi.stef are party la scoala, azi doar distractie.
multa sanatate celor bolnaviori.
imi pare rau ca nu pot ajunge maine la intalnire, as fi vrut sa ne vedem...sper ca vor mai fi si alte ocazii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna dimineata, fete dragi, si la multi ani! Sa ne traiasca copii, sa creasca mari, sanatosi, frumosi si norocosi!

Mergi la inceput

Yaia, cu mare intarziere, la multi ani fericiti cu bucurii si impliniri!

Luy, felicitari pentru fetita din burtica! Tare mahnita sunt de rezultatul analizelor Mariei! Poate n-ar fi rau sa mai faceti inca un set la un alt laborator si sa consultati un gastroenterolog. Tare ciudat mi se pare, ca Maria a crescut bine pana acum, fara probleme de sanatate si chiar si stagnarea in greutate de care spuneai nu pare iesita din comun avand in vedere evenimentele din ultimul an - gradinita cu toate bolile si supararile pe care poate sa le aduca.

Piciulik, biata de tine, mi s-a pus un nod in gat citind despre accident! NU stiu cat o sa te incalzeasca, dar si Ana a fost afectata de accidentul tau. I-am povestit in timp ce vizionam o mia oara poza cu Micha in cada cu apa roz de care ea e indragostita. ii place emorm si de tine in fotografii, de fiecare data zice, in felul ei, ca esti frumoasa: "seamana ca o zana!"

Mergi la inceput

M-as cam inscrie si io la intalnirea de maine din parcul Carol. Nu pot insa confirma, ca nu stiu ce va fi la serviciu si cand ajung acasa s-o pot lua pe Ana. Pe de alta parte, daca stau mult la birou pot veni fara ea, mai ales ca-i relativa aproape de minister si ajung pe jos. In acest caz insa o sa-mi lipseasca teribil mamaruta mea. Mai vedem si cum va fi vremea...

Aproape de intrarea principala in Carol, cea dinspre Budapesta, de la fantana arteziana (opusa celei de pe Cutitul de Argisnt de la nfa Administratia Financiara pe care o stie ceamica - ce-i mai face degetelul minunatului? cum va descurcati cu rana?)e un loc de joaca pt copii. Daca venim cu prichindeii, ne-am putea vedea acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Neata si LA MULTI ANI tuturor prichindeilor!
Ne bagam si noi la un Carol daca tine vremea cu noi.
Pupici!

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Erina, azi la Plaza Romania e butterfly day, zi de reduceri la mai multe branduri. Asta ca tot aveai in plan si ceva cumparaturi de vara.

Despre scaderea cantitatii de lapte, acum. Parerea mea e ca nicio cura de slabire nu se impaca bine cu alaptatul. Vei avea timp suficient sa slabesti, sa stii. Si la mine a fost tot ca la Piciu, imediat ce am intarcat copilu s-au topit kilele. Asta la mai bine de juma' de an dupa ce-mi venise ciclul si ma dezumflasem simtitor, disparuse burta si redevenisem supla. Tu nu esti deloc genul plinut/rotunjor, deci vei fi din nou subtirica, asa cum iti doresti.
POate nu te odihnesti suficient si de aici sa vina si scaderea productiei. Daca e vorba doar de faptul ca nu mai simti tensiune in sani, ca nu mai ai senzatia ca sunt plini si grei, e o falsa probleme, sa stii. In general, dupa 3 luni se regleaza catitatea de laptic in functie de necesitatile copilului, se adapteaza corpul la noua situatie si de aici schimbarile astea din organism.
De acum in colo totul depinde de tine, daca vrei/poti sa alaptezi in continuare sau nu, ca din cate zici David stie f bine ce vrea.

Mergi la inceput

Sabina, felicitari pt concertul reusit! Si pentru copiii frumosi si pozele fantastice!

Am vazut poze frumoase si cu Cristi al Ceciliei biciclist, cu Sofia, bombonica roz la botez si surioara ei, cu David asortat si stralucitor ca o picatura de roua, cu rotunjorul de o luna de la Constanta, cu Andreiul Nanei(ce bine ca ai mai trecut pe la noi!) si cu zaponezele si mamica lor stralucitoare! Am admirat-o si pe Teo a Mariei nasica si pe Sebastian la mare si pe Sonia de Roxali, minunat de blonda si vioaie si pe Mirunica si camera ei cu multe pisici (Degetica s-a invitat sa doarma in patul fetei tale, prisi)!

Multumin tare mult pentru complimentele pe care ni le-ati facut! Ma minunez ca ati avut rabdare sa innotati prin noianul de poze facute in saptamana de vacanta la Viena. Gradina zoologica de acolo este un loc perfect pentru copii. Este cea mai veche din europa, de pe la 1760, cu pavilioane stilizate intr-un spatiu imens f bine aranjat pt fiecare animal in parte. Are o multime de locuri de joaca, chioscuri si mici restaurante. Noi am fostin doua zile, am venit dimineata si am iesit cand s-a anuntat inchiderea, dupa ora 5.

Mergi la inceput