Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

La multi ani !

Ellenutza
Eleni
Sofia - Elena
Yasmin-Elena
Edith-Elena

La multi ani si tuturor taticilor , bunicilor , rudelor care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si Elena !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si mama sa Elena!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

La multi ani Elenelor noastre dragi Elle, Eleni, Sofia - Elena, Yasmin-Elena, Edith-Elena!!!! Sa va sarbatoriti frumos de ziua voastra!

Si la multi ani tuturor Constantinilor si Elenelor din viata voastra, dragelor! Printre ei se afla si scumpul meu tati pe care-l iubesc atat de mult si caruia ii doresc multa multa sanatate!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor,
dau si eu buzna cu o intrebare, la care va rog sa imi raspundeti pe PM daca puteti sa ma ajutati
caut o pila ceva la niste gradinite de stat mai rasarite, in sectorul 1. sunt pregatita cu ce trebuie pt cine trebuie, dar as avea nevoie de o recomandare ca sa pot intra.daca vreuna dintre voi cu relatii la inspectorat,minister, ceva m ar putea ajuta, ar fi super! merci mult anticipat!

eu sunt in pom, cu astia mici mai mereu singura, imi vine sa imi iau campii.dar o sa gasesc in curand bona , nu se mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eliza

fetele.
Gratiela, bunicii suporta greu departarea si de fiecare data cand vin aici si pleaca e jale de ambele parti. Incercam insa sa ne auzim si vedem pe skype cat de des putem si sa compensam cumva distanta asta.
Am citit de problemele de la scoala. Aici exista gifted program exact pentru copiii care sclipesc. Cred ca ar trebui asa ceva si in Romania. E pacat sa se loveasca in copil pentru ca ceilalti se simt frustrati(incluzand si profesorii). Sper sa-i gasesti o scoala care sa aprecieza ca are asa un elev si sa se simta si Ozi in largul ei.

Gattta imi pare rau pentru Sara, dar zic si eu ca putea sa se intample si cu tine si ca probabil taticul Sarei si-a invatat lectia.
Alina multa bafta cu actele de Canada, sa iasa cum vreti voi.
Ginette noi i-am dat lapte de capra ca e mai usor de digerat decat cel de vaca. Nu a facut mofturi pentru ca oricum fata de formula avea un gust mult mai bun.
Va ziceam ca noi suntem in proces de "reeducare". Emma era de necontrolat:urlat, trantit pe jos, noaptea trezit din ora in ora si venit in pat la noi, mofturi la baie, imbracat, mancat. Ma apuca tremuratul numai cand ma gandeam ca iara o sa ma urle tot drumul de la gradi acasa. Asa ca am dat un pas inapoi, am inceput sa mai citesc si sa ma calmez singura. Am gasit o carte interesanta "Positive Discipline" si am inceput sa mai si aplic ce scrie acolo. Trebuie eforturi imense(cel putin acum la inceput) sa vezi partea pozitiva din orice nazdravanie de-a ei si sa nu mai incepi propozitiile cu "Nu...", dar parca se vad si rezultatele. Am taiat pisica si cu statul cu ea 1-1.5 ore seara pana se gandea sa se culce. Acum spunem povestea si apoi gata, ea in pat la ea si eu plec. Si surprinzator pentru noi nu se urla necontrolat. Aseara inventa tot felul de motive ca sa ma duc la ea: ca o doare un picior, ca are o unghie care trebuie taiata, ca a pierdut nu stiu ce jucarie si totul a culminat cand a inceput sa strige de mama focului "Are febra! Are febra!". Cand m-am dus era in fund cu mana pe frunte si zicea "Are febra! Vezi!". I-am luat temperatura si i-am aratat termometrul(nu stie sa-l citeasca, dar vroiam sa vad ce zice) , s-a uitat la el si zice "A glesit" si s-a culcat.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

bestiala vicleana mica!!!!
mi-o si inchipui cu fetisoara ei aia de ingeras strigand atre " are febra, are febra"...
nu-ti mai descriu extazul meu in fata frumusetii ei spun doar ca mi-au facut mare placere pozele si sa pui mai des ca niciodata nu ma plictisesc sa-ti admir papusica!!!!
si nu uita ca trebuie sa ne vedem in vara asta!!!
abia astept!!!!

p.s. belea mare cu jocul acela...
marturisesc, puteti da cu rosii dar m-a cam "furat"

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

asaaaa, si acum hello-hello la zuzulici!!!
si scuzati ca am dat buzna fara sa salut dar tare ce m-a amuzat emma...

eu sunt tare happy astazi ca este vineri si am in fata un week-en dprelungit.
abia astept sa ajung la cresa sa-mi iau fata - sarbatorita mea si sa suflam in tortulet...
cred ca-i pun din nou lumanarea cu cifra doi ca in ce sa sufle mtitica ...?! si ea asociaza la multi ani-ul cu lumanarea aprinsa

raluca, roxanici, simonik si alinush si muuultumesc mult de urari! vi le intorc inzecit voua si minunilor voastre !!!!

cristina, felicitari pentru gradi!!!

ellenuta, multa sanatate si sa va faceti bine cat mai repede!!!!
si: un maaaaare:

LA MULTI ANI CU SANATATE, CU IUBIRE, FERICIRE SI INTELEGERE IN JURUL TAU !!!
CU MULT-MULT DRAG !!!!!

Sofia - Elena
Yasmin-Elena LA MULTI ANI CLOPOTELE SCUMPE!!!!
Edith-Elena

Roxanici, eu ii dau lui eleni de la 1 an si ceva doar lapte 3,5 fulga sau dorna. nu am observat sa o afecteze invreun fel la kk...

mirikule, offf si voi dependenti de siropele... si sanatate multa la gasca vesela!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

La multi ani tuturor care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena
Am citit mereu dar nu reusesc deloc sa scriu ceva,sunt terminata cu spatele ca tot am dus-o pe Bianca in brate ca am avut o gramada de chesti de rezolvat.Ce rau este sa nu ai cu cine sa o lasi macar 5 minute,maine vine tati dar nu prea am timp de odihna ca mergem la tara.
Aveti grija de voi si pupici.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, mari si mici!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani tuturor Constantinilor si Elenelor pe cale le cunoastem/cunoasteti!
Nepotul meu implineste azi 7ani! La multi ani, Raul! O sa il vad peste doua saptamani cand ajung in RO!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor din viata voastra! La multi ani din suflet Elenutelor noastre, mamici si clopotici!
Ceska sa-ti traiasca nepotul!

La mine incepe azi sarbatoare moldoveneasca extinsa...se termina pe 24! Pentru ziua aceasta frumoasa sunt sarbatoriti parintii mei Constantin si Elena, maine Ozi implineste 11 ani, pe 23 tata implineste 66 de ani iar pe 24 mandra mea serbeaza cu prietenii la cinema si Pizza Hut. Marti voi fi mult mai usoara la buzunar, sunt sigura

Mergi la inceput