Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*
Raspunsuri - Pagina 3
Eliza spune:
Gratiela , Dudu e la varsta explorarii. Daca tu nu ti-ai dat seama ca ala e un kkt de caine, el cu atat mai putin. Si chiar daca isi dadea seama pentru el nu e cu nimic diferit de o piatra, pentru el era mai interesant sa vada cum se rostogoleste pe topogan.
Emma a vazut un gainat de pasare si vroia sa il ia acasa sa-l arunce la WC(deci ea stia exact ce este), doar ca nu o interesa ca e murdar ci ca a gasit ceva de aruncat in WC ca sa traga apa.
Cu desenatul pe pereti incearca sa-i faci un colt al lui in care lipeste o hartie mare pe perete si ii pui culori la indemana. Primul lucru pe care l-am invatat din cartea asta e ca un copil raspunde mai bine cand e fericit si linistit. Asa ca degeaba tipi la el cand face cate o boroboata sau cand urla de frustrare ca nu o sa faca ce vrei tu ci dimpotriva o sa se razvrateasca si o sa faca si mai rau . Si ca de cele mai multe ori trebuie sa le aratam "cum se face ceva" si nu "cum nu se face ceva". Cu aruncatul lucrurilor cred ca-l amuza, nu face ca sa te enerveze pe tine, fii sigura.
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
roli25 spune:
Ginette si eu tot lapte de tara de 1 an incoace (adica de la ferma care au adus dozator in oras si mai am inca o sursa cand nu ajung la dozator). La fel cum zice Alina, ii place si ii merge bine.
Gratiela ti-am raspuns la subiect.
Miri sanatate multa micului!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
eladea2005 spune:
miri...aici sunt...va citesc, cand mai apuc...asa din umbra... noi bine...Eric tot mai nazdravan si mai vorbaret...nu-i tace gurita o clipa...avem mari pb cu mancarea, dar asta nu mai e o noutate...ne-am reglat oarecum si cu kk, in sensul ca de cand ii dau Actimel face kk zilnic ...uneori al 2 zile dar tot e bine...
eu bine , atat cat se poate la 34 de sapt...astept sa treaca inca vreo 3 sapt apoi astept sa apara domnisorul...cel putin asa sper eu...dar sa vedem...ma misc greu, dorm prost, cu aplecarile/ridicarile e o adevarata lupta...Eric mai vrea in brate, mai schimbat, imbracat...deh...asa e cand mai ai unul..
imi pare rau cand citesc de diverse probleme la piticutii vostri...ma rog doar sa treaca repede, orice ar fi...sa fie copilasii veseli si fericiti asa cum merita...
eliza, o papusica adorabila emma...frumaosa foc...
va tin la curent cu evenimentul...cand va fi sa fie..
va pup pe toate si pe toti prichindeii vostri!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ceska777 spune:
Grati ai raspuns cu parerea mea-probabil neavizata-la subiectul cu pricina.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
rlc_sandor spune:
Ellenuta
Eleni
tuturor celor ce isi serbeaza zi onomastica
Feteleeee,nu e nimeni la o?
ginnette spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, HELEN!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC PENTRU: ELENI, YASMIN-ELENA, EDITH-ELENA SI SOFIA ELENA
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
ginnette spune:
Si-acum sa si salut: Neata si poftiti la (inca)o
Roli, pt raspuns.
Tot asa 'betonat' e Andrei? Off; nu cumva si laptele de tara influenteza?!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
cristacoman spune:
La Multi Ani, de Sfintii Constantin si Elena!!!!
Sfintii carora le purtati numele sa va aduca liniste, pace, iar puterea lor sa va calauzeasca mereu viata.
Si pupici multi....
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."