Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*
Raspunsuri - Pagina 5
aweya spune:
LA MULTI ANI ELLE!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minumile tale mici!
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
aweya spune:
LA MULTI ANI clopoticilor noastre dragi care astazi isi sarbatoresc ziua!
Eleni
Sofia - Elena
Yasmin-Elena
Edith-Elena
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
Blog - O lume minunata
madalina28 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE CONSTANTIN SI ELENA!
La multi ani Elle, Eleni, Sofia - Elena, Yasmin-Elena, Edith-Elena
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina28 LA MULTI ANI TUTUROR CARE POARTA NUMELE DE CONSTANTIN SI ELENA! La multi ani Elle, Eleni, Sofia - Elena, Yasmin-Elena, Edith-Elena Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
LA MULTI ANI CU DRAG SI DE LA NOI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE SFINTILOR!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 33+ cu bb Filip
bb Filip,sper sa te tin in brate peste 4-5 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
kalosalina spune:
La multi ani sarbatoritelor noastre dragi Ellenuta, Eleni, Sofia - Elena, Yasmin-Elena, Edith-Elena!!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de fericire!
kalosalina spune:
Si acum sa va salut si eu pe fuga (mai stau putin la servici dupa care plec la tara sa-mi vad printzesa)...
Iar am disparut nemotivat o perioada destul de lunga...insa v-am citit mereu.
Miri condoleante pt socrul tau! Sper sa treaca usor sotul tau peste asta!
Simona cum se simte Saratica cu manutza? S-a obisnuit cu gipsul? Prin ce dureri cred ca a trecut micutza...mi-au dat lacrimile cand am citit ce s-a intamplat.
Eliza am vazut pozele cu micuta Ema...la fel de frumoasa ca intotdeauna . Tare faza cu febra . Cat despre educat, ma bucur ca sunteti pe calea cea buna.
Si noi tot ne gandim cum sa procedam mai bine cu Daria...este ff incapatanata si mereu face doar ce vrea ea, indiferent de ce zicem noi... dar totusi sper ca este o perioada trecatoare, si cu vorba buna si cu calm din partea noastra, vom trece si peste asta.
Gratiela petrecere frumoasa!
Eladea nu-mi vine sa cred ca esti deja in s34...ce repede a trecut timpul. Inca putin si scoatem majoretele!
Cred ca as mai avea de scris, dar nu prea imi mai amintesc...
Despre noi, cateva cuvinte...suntem bine si ne pregatim sa plecam in vacanta. Am prins o oferta super buna (sper si vremea sa fie la fel de buna) in Halkidiki, Grecia. Vom pleca vinerea viitoare, pentru 8 zile. Oricum, pana atunci sper sa reusesc sa va mai scriu.
V-am pupat si va doresc un weekend placut si cu vreme frumoasa (desi astia au anuntat ploaie )
nemary spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor zilei de azi
noi ne pregatim de zor pt.botezul Iuliei care va fi maine. emotii am din cauza vremii care se anunta ploioasa si friguroasa iar noi vom face petrecerea la curte. daca va ploua intr-adevar vom fi cam inghesuiti in casa. sper sa iasa totul bine si sa fie toata lumea fericita, in special copii.
pupici si sa aveti un we minunat.
Daria
Iulia
stancutza spune:
Buna zuzici!
Urez si eu cu mult mult drag La Multi Ani si sarbatorire frumoasa celor care astazi isi serbeaza ziua de nume, fie ca e vorba de clopotici, mamici sau tatici!
Eu...sunt in zona, dar asa ocupata cu pitica si cu gospodaria, incat doar va citesc repede-repede si apoi inchid computerul! In cele 2 ore cat doarme ea la pranz - atunci cand doarme, ca a inceput s-o cam rareasca cu somnul de peste zi - ma invart ca titirezul pe aici, cu diverse treburi. Fetelor, si voi spalati 5-6 masini de rufe pe saptamana? Oare sunt eu nebuna???
Eliza, am vazut poze cu Emma cea dulce si poznasa, mai stiu eu una tot asa pusa pe sotii :-) A crescut si nu mai e asa rotunjoara la fata, dar tot frumoasa e! In ceea ce priveste disciplinarea, mai impartaseste si cu noi :-) Suntem in aceeasi situatie - dureaza 1 ora pana adoarme seara, ziua doarme mai rar, e nehotarata la mancare, jucarii etc...doar cand mergem in parc sau la shopping e cuminte si nu avem conflicte! A, stiu ca ziceai tu ca nu stii cum s-o tii pe Ema langa tine la cumparaturi? Pai, nu o mai da jos din caruciorul de cumparaturi. Ia-i o chifla sau ceva de rontait si ar trebui sa stea cuminte...poate :-)
Ceska, eu ti-am mai zis ca esti o mamica grozava, iar deliberarile tale interioara dovedesc inca o data cat de preocupata esti sa asiguri lui Benji o educatie si un climat familial ca la carte. Ceea ce, si faci!!! Imi pare rau ca tati al vostru inca nu stie sa se implice (si al meu tot asa trebuie impins de la spate, cu indicatii etc), dar cu toata strangerea ta de inima, mai lasa-l si pe el, pt ca doar asa va invata si va capata curaj. Aproape toti barbatii fac tampenii cand au grija de copil - mai exista si exceptii - dar trebuie lasati, fiind "co-autori" cu drepturi egale :-)). Iar daca soacra ta a facut totul in casa si fiul ei s-a obisnuit asa mai comod, inseamna ca ai acel contra-exemplu despre cum sa nu-l cresti pe Benji. Deci, eu zic ca esti pe drumul cel bun - oricum, cred ca toate avem dileme, indoieli, nesigurante, stres si frustrari specifice, mai ales la primul copil !
Miri, iarasi vine sotul meu la Bruxelles, la sfarsitul sapt urmatoare! Crezi ca se poate intalni 2 minute cu sotul tau, ca sa-i dea ceva pt voi? Vrei ceva anume din Ro? Pupam gasca celor 3 muschetari mici, pe Bruno cel sensibil, Sacha lovit in unghiuta si Jeremy cu durerile de burtica!
Elle, tu intrebai de neurolog...daca chiar ai indoieli cu Anna, mai bine te duci si scapi de griji. La Bagdasar, sau la Sanador Victoriei (dar costa de te rupe) o gasesti pe Sanda Magureanu, un neurolog pediatru mai in varsta, cu foarte multa experienta. Cred ca te poti duce cu incredere, noi am fost cu Sofia inainte de operatie si mi-a placut cum se prezinta :-) In ceea ce priveste silabiseala Anne, ia zi, ce alte silabe ai vrea sa mai zica in afara de ceea ce spune deja? :-))) Mie mi se pare foarte bine pt varsta ei! Pupam cele 3 zane!
Miutza, imi pare bine ca ne dai vesti, ce rau ca nu ti-au trecut greturile inca, asta e temerea mea cea mai mare in legatura cu o noua sarcina. Tu te mai puteai ocupa cat de cat de Maya cat iti era rau, sau o lasai sa se joace singura si tu ...boleai? Eu eram super leguma acasa, la serviciu ma mai mobilizam cat de cat, mai plecam discret la baie in mijlocul sedintelor etc. Acasa in schimb...nu stiam daca mai intai sa mananc sau sa dau la rate (dilema gravidei), iar cand reuseam sa vorbesc si eu ceva, erau numai ironii si rautati, de la toata fierea aia in exces :-(( Bleah...oricum, sper sa te simti mai bine in curand si sa ai un trimestru 2 minunat!
Gatta, ce rau imi pare de suferinta Sarei, mititica! Sper sa treaca repede cele 10 zile si sa se refaca in acest timp!
Ema, draga de tine, cum mai rezisti? Uite, bona Sofiei inca e libera, pot s-o intreb daca vrei, stiu ca ea se cam teme sa ia doi copii, dar cine stie...oricum, mai mult de 9-10 ore pe zi nu poate sta, zice ca nu mai are rezistenta. Te pup, da-mi un SMS daca vrei s-o vezi.
Va pup, ma intorc la ale mele, Sofia imi da un ragaz scurt , azi a adormit la 16.30, trezita de la 7 dimineata, dupa ce aseara a dormit aproape de 12. Greu, frate...Sper sa fie de la ultima masea---ii dau colturile acum ... si sa revina la sentimente mai bune dupa aceea.
cati_magureanu spune:
UN LA MULTI ANI, DIN TOATA INIMA, DE LA NOI PENTRU SARBATORITII DE ASTAZI
ELENE SI CONSTANTINI
La Multi ani, cu drag, si celor care-si serbeaza ziua de nastere astazi, maine, zilele acestea!
Astazi este ziua de nastere a iubitului meu nepotel care implineste un anisor! Ii urez din tot sufletul
La multi anisori, iubit mic! Sa fii sanatos, sa cresti mare si bun
Si ziua parintilor mei, Constantin si Elena, carora le urez multa sanatate si de care-mi este foarte dor!
Pup toate zuzicile! N-am mai scris de f. multa vreme...Am avut vreo luna in care nici nu am intrat...Acum am mai citit dar tot n-am scris :-(
Va pup cu drag pe toate cele care v-ati gandit la mine si m-ati pomenit pe aici...Suntem bine, in mare. Nu ne plangem..Ma rog, acum suntem virusati..dar trece..
Va urez sa sarbatoriti frumos alaturi de cei dragi si sa ne povestiti cum a fost!
Week-end placut tuturor si petrecere frumoasa!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------