Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani tuturor copilasilor minunati care zilele astea au facut doi anisori!
Andres
Stefana
Victoria
Delia
Lorelei
Gabriel
Vlad
Daria

Multumesc din suflet fetelor pentru asa niste cuvinte frumoase ce mi-au incalzit inima, cum v-am mai spus, sunteti minunate!

Mi bebelina daaaaa...a fost o maaaarae surpriza, da mare, am mentionat? Ovulatia s-a produs cand eu credeam ca trebuie sa-mi vina, nici nu mai conteaza, "samburelul" are 5 samtamani si Doamne ajuta sa meraga totul bine! Mi-am gasit o noua dr. (ca deh, la CF2 nu se mai putea naste , imi place de ea, Inais !
In rest, niciun semn... paaarca o miiica greata, dar prea mica, si parca putin sanii semnsibili. Eu sper la codite, dar cu semnele astea....cred ca mai degraba coite decat codite, scuze my french

Sanatate multa printeselor bolnavioare Eva si Victoria! Sa va reveniti rapid!

Merg sa pap, apoi sa vizionez muuulte poze, mimi, miami!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

La multi ani tuturor copilasilor minunati care zilele astea au facut doi anisori!
Andres
Stefana
Victoria
Delia
Lorelei
Gabriel
Vlad
Daria

Multumesc din suflet fetelor pentru asa niste cuvinte frumoase ce mi-au incalzit inima, cum v-am mai spus, sunteti minunate!

Mi bebelina daaaaa...a fost o maaaarae surpriza, da mare, am mentionat? Ovulatia s-a produs cand eu credeam ca trebuie sa-mi vina, nici nu mai conteaza, "samburelul" are 5 samtamani si Doamne ajuta sa meraga totul bine! Mi-am gasit o noua dr. (ca deh, la CF2 nu se mai putea naste , imi place de ea, Inais !
In rest, niciun semn... paaarca o miiica greata, dar prea mica, si parca putin sanii semnsibili. Eu sper la codite, dar cu semnele astea....cred ca mai degraba coite decat codite, scuze my french

Sanatate multa printeselor bolnavioare Eva si Victoria! Sa va reveniti rapid!

Merg sa pap, apoi sa vizionez muuulte poze, mimi, miami!

cohones se zice in franceza! Felicitari si de la mine,

Sunt aici, dar in munca pana la gat. A se citi ceva maro

Si la multi ani la toti copiii si mamicile ca nu apucai sa zic!!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Va multumim pentru urari...chiar ne-am simtit bine ca am fost bagati in seama

La noi ziua la matz a fost sarbatorita in familie si cu nasa. Din pacate nu au mai venit ceilalti copii din motive de sanatate (varicela, ufff). Asta e, chiar si asa a fost o petrecere destul de frumoasa zic eu.
Fiind o zi superba am petrecut-o majoritatea timpului afara prin gradina, prin parc.

Ne-am jucat mult, pana la epuizare, s-a jucat cu apa, a umblat in piciorusele goale, o noutate pentru el, dar s-a adaptat imediat, s-a balacit, a alergat...ca orice pitic de doi ani!

E haios tare cand il intreb cati ani are si imi arata cate un degetel de la fiecare manutza si imi ingaima " doi" cu sunetele alea nitzel pocite

E tare haios cand imi explica serios ceva pe limba lui, probabil ce l-a mai impresionat pe el in ziua respectiva. E super dulce cand vine si ne ia pe amandoi de gat si ne strange in bratele lui mici. Sau cand ne harjonim in fiecare dimineatza in patul nostru. E superb cand il privesc cum doarme linistit, sau cand zambeste sfios cand ne prinde ca ne uitam la el cum doarme. E aprig cand se supara si sufera ca un om mare ca nu i-a iesit pasentza. E haios cand vrea ceva si vine cu un zambet d-ala larg pana la urechi si te ia de mana si te imbie cu zambetul lui smecheresc sa ii indeplinesti dorintza.

As putea vorbi o mie si una de zile despre cat de minunat si de destept e puiul meu (oare ce mama nu ar face la fel pentru puiul ei ??) dar ma opresc aici.

Sunt un pic si trista, dar asta deja e o alta poveste...

Va pup pe toate si va dorim sa fiti fericite alaturi de puii vostrii si de sotii vostrii.
Si acum inchei cu o urare:

pentru ieri

Daria- Maria
si pentru maine

Elena- Cristiana

Radu

sa cresteti sanatosi, fericiti si impliniti si sa fiti iubiti mult asa cum meritati

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi aniDaria Maria pentru ieri!

Esme ce poze frumoase, nu ma mai saturam sa ma uit la atatia copii frumosi si jucausi! iar sarbatorita frumoasa foc, ii sta tare bine cu albastru. Si al meu s-a bronzat zilele astea, tot au fost 32-33 de grade, azi o sa fie in jur de 38 cu factorul umiditate. Nici nu-mi vine sa cred ca acum 2 saptamani era lapovita, dar asa e la noi, diferente mari de temperatura. Trebuie neaparat sa-i iau si eu o piscinuta, sa o pun in balcon, sa vad cum il conving pe tati.

Lorich bravo inca o data! tinem pumnii sa fie cu codite daca asa vrei, oricum nu prea conteaza pana la urma.

Alysh hai ca mai e putin.... abia astept sa-l vad pe micul Luca! Imi pare rau de nepotelul tau, bine macar ca nu e pneumonie. E greu cu imunizarea asta, ce sa facem.

Aelita imi pare rau ca bunicii nu si-au sunat nepotii, e trist si pentru voi, insa si mai tare pentru ei, pierd o relatie minunata, desi cred ca ei nici nu-si dau seama, sunt unii oameni, eu le zic autosuficienti, care ar fi putut foarte bine sa se nasca singuri pe lume ca la fel ar fi fost, n-ar duce lipsa nimanui. Il mai pupacim noi virtual odata pe micul sarbatorit !

Andrada frumoase poze, se vede ca ati petrecut tare frumos, bravo pentru tort! Cred ca devenim toate experte acusi cu Esme pe langa noi. Eu as vrea sa-i cer retete de tarte cu fructe ca numai asa poate mananca si mofturila al meu o fructa ceva.

Fecian ca intotdeauna tare frumos vorbesti de piticul tau! Sa pastrezi mesajele astea, sunt tare frumoase.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Loriiiiiiiiiii, ce bucurie!!!! Am aflat si eu acum dupa cateva zile !! Ce ma bucur pentru tine! Doamne ajuta o sarcina usoara si frumoasa!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Sunt in urma rau cu mesajele de urare, dar ma gandesc cu drag la toti copilasii M&M care s-au sarbatorit zilele astea cat am lipsit! Urez la toti sa creasca mari si frumosi, sanatosi si norocosi, cu multa iubire in jur, sa fie octoriti de rele, bucuria si mandria parintilor!!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Ne-am intors aseara de la Bran, a fost tare fain.

In prima zi ne-am dus la pensiunea unde rezervasem si era oribil, imi era teama ca o sa fie un concediu ratat. Trebuia sa vina Belleane cu fetele si ne-am dus sa vedem unde au rezervat ei. In momentul cand am intrat in curte m-am indragostit de pensiunea aceea.

Ne-am luat bagajele si ne-am mutat imediat acolo. O gradina de vis, pensiunea curata si frumoasa, gazda foarte amabila.
Recomand oricand locul, Pensiunea Orizont se numeste. http://www.bran-orizont.ro/
Data viitoare o sa merg mai pregatita cu mancarea pentru copii. Noi am mancat la restaurant in fiecare zi, dar copiii mancau de-ale lor dimineata si seara. Bucataria era perfect utilata cu tot ce trebuie si curata. Nu o sa ma apuc sa gatesc, dar sa le incalzesc laptele, sa le fac cereale, sendwich-uri, d-astea.

Proprietarul este pasionat de gradinarit si horticultura si de amenajari de gradini, si cunoaste.
Au alergat copiii pina erau uzi complet la piele, s-au simtit excelent. Mai erau cazate inca doua familii tot cu copilasi, dar nu a fost galagie, nu se auzea nimic.

A mai plouat, dar nu ne-am plictisit, ne-am plimbat, am fost si in Brasov la porumbei, castelul Bran l-am vazut de doua ori Intr-o seara ne-am dus la focul de tabara de la Vila Bran.

Am descoperit doua locuri senzationale in apropierea Branului, absolut de vis. Unul este Conacul Domnesc (http://www.conaculdomnescbran.ro/ ), l-am trecut pe lista de locuri unde trebuie sa mergem neaparat. Pe o culme de deal, intre pajisti si fanete, aproape de padure. Schitul Bran la vreo 500m, zici ca este pictat acolo, o priveliste de ti se lipea de suflet.

Iar altul este noua statiune, sau cum sa-i zic, Cheile Gradistei - Fundata. Aici chiar sunt niste privelisti de zici ca esti in Alpi. Inca nu este terminata, cred ca pe jumatate doar, dar arata de parca e in alta tara ( http://www.cheilegradistei-fundata.ro/index.php?p=home ).

Am mai jucat ping-pong cu Costi, am stat in gradina la taclale, copiii cum v-am zis aveau activitate non-stop. In weekend a fost targ de produse traditionale si am luat branza de burduf si branza in coaja de brad, urda, sirop de brad si de catina.

Ieri la intoarcere ne-am intors peste munti, spre Targoviste. Ne-am oprit la Cheile Dambovcioarei si am vizitat si Pestera Dambovicioarei. Andrei mai ales a fost fascinat.

Asa ca ceva ce a inceput prost, cu prima pensiune, s-a dovedit pina la urma un mini-concediu relaxant si in care am descoperit locuri incantatoare.

Inca nu v-am aratat pozele ca sunt multe si trebuie sa fac o selectie.

Astazi este si ziua Andreiutului meu I-am pregatit party-ul la gradinita, i-am dus tot ce trebuie acolo, articole de petrecere, sucuri, sampanie de copii, tortul e din partea gradinitei facut de ei. Si i-am platit si un animator, pe care l-am "racolat" de la alta petrecere

Taica-su se duce azi si ii cumpara trotineta, cadoul din partea noastra.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Dupa nani-ul de rigoare am reusit sa vad si eu petrecewre mare de Lorelei, am vazut cum Tiberu s-a serbat cu un frumos tort fluture , cum printesa Andra a facut o super petrecere, cu curatenie la locul faprei ...foarte frumooos...

Gabi sarumana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

'Neata si de la noi. Victoria tot cu febra, ii dau Advil de 2 ori / zi, imediat ce incepe febra. Acum am sunat la pediatru si astept sa ma sune. Uitasem sa mentionez si ca i-a verificat urechile si gatul ieri cand am fost la urgenta, plus raza la plamani si urina, toate sunt bine... Aseara a avut 38.5 azi dimineata 37.8 si i-a scazut imediat ce i-am dat advil. Acum am zis ca mai asteptam azi si daca si maine tot asa e o ducem inapoi la urgenta, sau o duc la dr... pe deasupra m-a mai si lasat daddy fara apa de ieri ca a trebuit sa inlocuiasca o teava si nu poate sa inchida apa de tot, a taiat teava si cum picura apa, nu o mai poate suda la loc, deci nu am apa. Adica, da, picura un pic, dar abia imi pot uda mainile, ce sa speli vase, frate! Si am mai si avut invitati la cina aseara, sa nu va spun ca bucataria mea arata ca dupa razboi! Asta e, azi a luat daddy o zi libera si incearca sa repare teava.

Ylari eu am luat termometrul de ureche cu mine la spital ieri si i-a luat febra rectal cu termometrul lor, era 39.8 si imediat am luat si eu cu al meu de ureche era 38.8. Cred ca am mai zis, ma scuzi daca ma repet dar nu mai stiu sigur daca ti-am spus, dar mai bine iti spun de 2 ori decat deloc. Cum mai e Eva?

Aelita, tie mereu nu iti raspund, pur si simplu ptr. ca am atatea de spus si nu am timpul necesar. Ma ierti, te rog! Vreau sa iti spun ce ma innebuneste la taca-meu, ma scoate din sarite. Cand vb. cu el zice "Sa nu uitATI ca VA iubIM!" Pe limba-mi sta de fiecare data sa il intreb Cine sunteti VOI aia care NE iubiti? Si pe cine iubiti? Pe mine, pe care nu ai dat 2 bani de ani de zile, pe mine pe care di cu..a nu m-ai scos de ani de zile, pe mine pe care ma barfesti ca nu iti intretin lunar amantele, in fiecare luna alta... sau pe Graham pe care nu il cunosti si de care nici macar nu stii nimic? Sau pe nepoata pe care nici macar nu ai avut curiozitatea sa o vezi macar pe net? Si care VOI ne iubiti? Tu si amanta de saptamana/luna asta??? Sau pur si simplu nu poti spune un simplu te iubesc si trebuie sa iti formezi altfel 'propozitia', sau te simti obligat sa spui ceva ce clategoric nu simti si nici nu ai simtit in cel putin ultimii 10-15 ani? Pentru mine cuvintele alea nu inseamna ablosut nimic, nu fac decat sa ma supere, de aia nici nu vreau sa il sun, si de-aia daca l-am sunat vreodata am incercat sa inchid rapid, sa nu aiba timp sa spuna, dar uite ca m-a tot 'prins' de cateva ori. Of, sunt atatea lucruri pe care as vrea sa i le spun, dar ma tem ca va fi doar satisfactie de moment si apoi imi va parea rau ca mi-am usurat sufletul. Ce m-a facut sa nu ii trimit bani a fost faptul ca a zis ca pot sa-l sun oricand sa-i dau nr. de la Wstern Union (el era f sigur ca-i trimit, zau nu stiu de ce) ori pe nr. lui de cel., ori pe nr. de pe care m-a sunat el. L-am intrebat al cui e nr., a raspuns evaziv "Aaaa, al cuiva de aici de la Deva". Mi-a sarit mustarul, pai el chiar crede ca iau eu bani de la copilul meu sa-i tin lui amanta??? As mai scrie, dar nu ma mai lasa Victoria. Scuza-ma ca te incarc pe tine, dar asa am o... furie? Durere? nici nu stiu sa descriu ce simt ptr. el...

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

La multi ani, Andrei, puf mare si frumos de mami mandra Gabitza, sa fii sanatos, norocos, fericit, sa ai parte de tot ce iti doresti. Te imbratisez cu drag.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput