Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 20
belleane spune:
salutare de la noi,
Cu scuzele de rigoare uram si noi La multi ani!! Mladitelor si Mugurasilor care au implinit 2 anisori zilele astea:

STEFANA EDUARDA
VICTORIA ISABELLA
DELIA
LORELEI
DARIA MARIA
GABRIEL
VLAD
ADAM
ANDRES
KEVIN
dragilor, sa aveti o copilarie fericita alaturi de parintii vostri minunati.
Gabitam: 

pentru Andrei si petrecere frumoasa; O tineti lant cu petrecerile in mai-iunie. Mie imi pare tare rau ca n-am putut veni la munte.
Lorich: felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si fara probleme si un copilas sanatos si frumos.
Maine sper sa am timp sa va descriu cate ceva din ultimele zile.
Reallaura spune:
Gabitzule
pufului tau minunat! ce frumos ca ati iesit!
Ali scumpa oof si eu ce panicata sunt. Mirci mi-a facut iar muci. De la vantul asta, el transpira repede, apoi imediat se raceste pe el..nu l-am dus la gradi azi, ar fi vrut. si eu as fi vrut. stau si cu stres pentru ea iar. i-am facut aerosoli ieri azi, ii fac diseara, dimineata si il duc iar.
Noi oare cand o sa ne vedem??hmmm.
Ylari de cand vreau sa-ti spun. De cand nu mai merg la Dr Bulacu, merg la Liliana Calapod. E super doctorita. Evident, ii duc dotul dnei Bulacu.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
Adriana_78 spune:
Gabi, LA MULTI ANI pt. ANDREI!
am uitat ca si voi ati fost la Bran. Pacat ca nu ne-am vazut, ca si noi eram in zona.
Belleane mi-a dat un mesaj, cum de la voi n-am primit nimic, am uitat
Poate alta data.
Oricum mi-am notat si eu linkul tau.
SI mie imi place peisajul de la Cheile Gradistei, nu prea mi-a placut camera - din poze ma refer ca acolo n-am fost.
Cum ti s-a parut Club Vila Bran? Ca de pe site-ul lor pare fain.
Oricum Branul e tare aglomerat si noua ne-ar placea sa stam undeva mai izolat, in natura
Noi AICI am fost
Adriana
YLARI spune:
Buna seara fetelor.
Eva e ok, Slava Domnului!!!!!!
Eu stau maine acasa sa smotruiesc si sa fac mancare, am spalat azi, maine le calc, trebuie sa imi fac bagajul, My God, sunt atat de stresata, o sa imi fie un dor teribil de Eva... Ma gandesc ca joi si vineri o sa fie la gradi, va fi bine, sper pe seara sa reuseasca si Iuby sa stea cu ea, sa ii dea atentie, sa se joace cu ea, ca tare mi-e teama ca o sa stea la calculator si fata o sa bantuie prin casa. La naiba n-am niciun chef de teambuildingul asta. Ma rog la Dumnezeu sa se faca odata sambata seara sa ajung cu bine acasa la Eva mea draga. Parca imi aduc aminte de Simonix inainte sa plece la Cairo ![]()
Esmeeeee, au ajuns supozitoareleeeee, zi-mi cum fac sa ti le achit iubita mea, m-ai facut fericita!!!!!!!!!!
Nu stiu ce sa va mai spun...
Desiree merci de explicatia cu termometrul. Eu i-am luat si rectal si cu cel de ureke, dar nu a fost atat de mare diferenta dintre ele ci doar cam de 0.5 Poate depinde de termometre.
Azi am jucat ping pong la servici. V-am zis ca avem si masa de ping pong? Super tareeeee!!! Cred ca o sa rup paletele alea, mi-a placut teribil, daca ma vedeati pe tocuri cum faceam pe acolo, pana la urma m-am descaltat si l-am batut mar pe un coleg
La ping pong evident!!! Avem si campionate, ma gandesc serios sa ma inscriu la urmatorul ![]()
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Victoria_mami spune:
Ylari, nu e mare diferenta, e de 0.1C de la 38.9 la 38.8. Nu asa am scris? Am scris eu gresit inainte?
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Ylari eu am luat termometrul de ureche cu mine la spital ieri si i-a luat febra rectal cu termometrul lor, era 39.8 si imediat am luat si eu cu al meu de ureche era 38.8. Cred ca am mai zis, ma scuzi daca ma repet dar nu mai stiu sigur daca ti-am spus, dar mai bine iti spun de 2 ori decat deloc. Cum mai e Eva? _ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Iubita de la 39,8 la 38,8 e diferentza, nu gluma, dar cred ca te-ai grabit cand ai scris, acum am inteles ca vroiai sa zici 38,9 si 38,8. Pup!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Victoria_mami spune:
Ylari, da, scrisesem eu prostii...
scuze 
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
Seara buna!
Desi am ajuns la 7 acasa, am reusit sa citesc tot si sa vad si poze.
Am vazut doi "fluturasi" deliciosi
, o petrecere pe cinste la iarba verde cu o zana blonda si o printesa eleganta si cocheta.
La multi ani Andrei de Gabitzam!
Desiree,
sa-ti treaca supararea...sper sa-i dati de cap febrei...
Ylari, hai nu mai fi stresata...o sa se faca bine Eva si se va descurca tati cu ea...profita si tu putin
Mi_bebelina, MsBB
saru'mana.
Raportam o prima zi de gradi fara plansete, cel putin nici cand am lasat-o n-a plans, nici cand am luat-o de acolo nu plangea...si nici peste zi mi-au zis ca n-a plans, doar a marait putin. Sper sa nu ma fi mintit.
Doar dupa ce ajunseram acasa, vre-o ora asa fuse tacuta, linistita, aproape abatuta...dar dupa ce manca isi reveni...la voi cum au fost copii dupa prima zi?
Totusi, oricat de bine ar fi fost azi, maine e ziua decisiva cand vom vedea daca i-a placut la gradi...s-ar putea sa planga maine, stiind acum unde se duce
...da Doamne sa nu...
La sv a fost ok pentru inceput...n-am facut mare lucru, am bantuit pe burse de transport, m-am familiarizat cu soft-ul firmei, etc.
Multumesc de urare Fecian! ce frumos ai scris despre baietelul tau!
Pe maine!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

27+ 
Andres(22mai2008)