Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 18
mi_bebelina spune:
Lorich, te asteptam sa ne povestesti draga mea.....a fost o intamplare sarcina sau doar o surpriza pentru noi? Cum au primit ceilalti vestea? Ce concidenta, noi avem niste prieteni....el e din Braila, ea e din Galati, au o fetita de 2 ani si jumatate si un bebe e pe drum. Numai ca v-au luat-o un picut inainte....sarcina ei are cam 10 saptamani.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Alysh spune:
Mi bebelina, saru'mana, asa ma rog si eu sa fie totul bine. Voi, pe cand al doilea bb?![]()
ALI, mami de Vlady si
36+ cu
Luca
mi_bebelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Mi bebelina, saru'mana, asa ma rog si eu sa fie totul bine. Voi, pe cand al doilea bb? ALI, mami de Vlady si 36+ cu Luca |
Mai asteptam putin. De fapt, eu sunt convinsa 80% ca vreau un fratior sau o surioara pentru Delia....sotul e mult mai indecis decat mine. Cand voi fi eu hotarata, atunci o sa am o discutie serioasa cu el. Deocamdata si mie mi-e inca teama ca nu am nici un ajutor, plus ca sarcina cu Delia a fost destul de dificila, nasterea si mai si, refacerea a durat mult mai mult decat m-as fi asteptat....toate astea insumate ma fac sa imi dau seama ca inca nu e timpul pentru un bb acum.
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
MsBB spune:
Uf
, scrisem un ditai mesajul si l-am pierdut 
Incerc sa reiau ...
Sar'na
Desiree
, Doloress
, mi_bebelina
va multumim ca ne-ati admirat printesele ![]()
Doloress, acum cu toata modestia
ca intotdeauna
zic ca na, e si normal ca Patrick sa vrea sa le
pe fete
. Nici eu nu m-am putut abtine sa le albesc cu mii de 
Ylari
sa-si revina complet Eva !
Uf, Desiree, cate emotii
. Imi pare rau ca o chinuie pe Victoria virusul ala nesuferit. Sa-l invinga curand! Bine ca v-ati lamurit cu ce nu e . Asteptam vesti bune!
Luminel - bafta la noul loc de munca, sa fie asa cum iti doresti tu : banos si plin de satisfactii 
ce petrecere pe cinste, Esme! Se vede ca printesa bleo s-a distrat la maxim. Iar tortul e 
N-am mai pus poze de o tona de timp dar acum imi scot parleala
Iata, inca un set de poze de duminica,petrecerea alaturi de familie!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
aldaesme spune:
'Neatza,
Lori te rog sa ma scuzi draga mea pentru intarziere, FELICITARI! Sa-ti fie bine si usor si bebe sa fie sanatos!!! Pupici!
Deci azi am dus copil la cresa cu prajitura pentru ziua ei, ca deh, nu s-a terminat. Ieri toata ziua am stat afara cu fundul in piscinuta si cu lopatica in groapa de nisip iar noi ne-am recuperat, a fost genial. Azi am copil bronzat. Evident am dat pe ea straturi si straturi de crema.
o zi buna,
esme
Adriana_78 spune:
Mai intai
LA MULTI ANI sarbatoritilor din zilele trecute
Tudor (leeloo)
Andres (aelita)
Stefana (Vianne)
Vctoria (Desiree)
Lorelei (Esme)
Gabriel (fecian)
Nu am putut citi tot si nici vedea poze, ne-am intors si noi de la munte, de la ferma cu caluti
A fost vreme cam urata sambata, dar apoi s-a facut frumos, duminica a fost splendid, am calarit, ne-am jucat in natura, am fost si la castelul din Bran, ne-am distrat
Am citit ca Robert va avea un fratior sau o surioara. Lori, sarcina usoara!
mai citesc si revin si cu poze
Adriana
Andrada79 spune:

MARIA ELIANA 
ANA MARIA 
ANDRA
ROXANA 
DELIA ELIANA 
BEATRICE 
DANIEL CHRISTIAN 
PATRICIA MAYA
TUDOR-ANDREI 
ADAM 
ANDRES 
STEFANA EDUARDA 
VICTORIA ISABELLA 
DELIA
KEVIN
LORELEI 
GABRIEL 
VLAD 
DARIA MARIA 
Scuze de intarziere!!! Pupici multi pt toti sarbatoritii!!!!

La multi ani tuturor puiutilor care s-au serbat zielele astea!!!!! Noi am fost raciti si nu am mai avut timp sa mai intram pe forum. Duminica i-am serbat si eu ziua de nastere cu bunicii! A fost fff frumos si am fost fff fericita de cum mi-a iesit tortul si ca aspect si la gust!!! Toata lumea m-a felicitat dar cel mai incantat a fost Tiberiu care a dat iama in jeleurile de la tort. A fost asa de fericit, i-a dat un jeleu si lui tati, lui buni si binenteles si lui Thomas. Mie nu a vrut sa imi dea iar mama ……ce sa va zic…ii jucau lacrimile in ochii cand a vazut ca din toata lumea el a venit la ea si i-a dat bobo! A fost un moment de nedescris in cuvinte, era topita toata ! A fost incantat de trenuletul care l-am pus pe tort, practic un suport pt lumanari sub forma de tren si in fiecare locomotiva se pune cate o lumanare. A luat locomotiva si a inceput sa o plimbe pe tort, a fost un scump ! Punem si cateva poze
http://travel.webshots.com/album/577632492GbLjYT
Lorich bravooooooooooooooooooooooooooooooo ! Ma bucur mult, mult, mult ! Sarcina usoara si un bebe frumos si scump exact ca Robert!
Aelita iubita nu mai fi dezamagita ! Important e ca puii tai sa se simta bine de ziua lor, sa aiba copii in jur si mami cu tati sa fie mereu langa ei !
Msbb vai ce domnisorica frumoasa ai tu acolo ! Mi-a placut tortul ! Andra se vede clar ca e mare petrecareata !
Ylari uffff imi pare rau ca e Eva bolnavioara ! Insanatosire grabnica !
Aldaesme vai ce tort mare si frumos si sunt super convinsa ca si gustos ! Sa stii ca ai avut mare dreptate legat de tortul facut de casa ca ai asa o satisfactie cand vezi ca te lauda lumea !Am admirat pozele de 2 ori ! Ce imi place ca aveti la locuri de joaca…o gramada ! Legat de sarbatorita ce sa zic, e o scumpa si o frumoasa !
Desiree ce minune de fata cuminte si intelegatoare ai tu ! Pupam mult mult multa si sa treaca si al doilea virus, bine ca nu e infectie urinara, macar ai mai eliminat din cauze !
Alysh bine ca e numai rino faringita. Ufffff ce nasol ca a picat taman cu botezul !
Simonix spune:
Fetelor, intru rapidos, ca ma duc sa comand supozitoarele.
Asta e ultima lista pe care o vazui :
1 cleo
2 piggy
2 belleane
2 noemi
2 gabitzam
1 lilly79
1 adriana78
1 alysh
2 andrada79
3 alex@sara
2 mi_bebelina
1 Ylari
2 crinaandreea
2 mihaser
_
Total:24 cutii
Mai vrea careva ??? Eu azi le comand, maine sper sa le iau si poimaine ajung in Bucuresti.
Revin cu povesti mai incolo, intre timp, daca mai vrea careva, sa imi ziceti repejor :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
aldaesme spune:
Andrada felicitari pentru tort!!! Este super reusit!!! Imi pare enorm de bine ca nu te-ai lasat!
Casuta de sarit a plecat, dar va fi inlocuita la momentul potrivit cu o trambulina. De ieri a reaparut insa si piscinuta. Am vrut sa o pun si la petrecere dar mi-e ca nu s-ar fi bucurat toti parintii
. Eu tocmai negociam cu parintii fara curte ca daca vor in loc sa mearga in parc pot veni la noi...tai bilete [:P]. Nu dar intr-adevar e fain, si acu' ca are si topogan e in culmea fericirii. Se trezeste dimineata si incepe sa le enumere "pototopogan, galeagan, sipsip, baiaapa si Tooom (cainele vecinei)".
esme
DanaH spune:
ziua buna si de la noi.
sntem pe baricade, dupa un super weekend prelungit, cu mult soare si cu o super petrecere a unei prea frumoase printzese.
esme, a fost tare bine la voi. copiii s-au distrat de minune. sper ca nu s-au plans prea multi parintzi ca a pus alexandru stapanire pe saltelutza aceea. cred ca si noaptea, ion somn a sarit. iar despre odo... am vizionat impreuna pzoele. mi-o arata pe lorelei si zicea la "lai" sau "lolai". plus ca scotea chiote de bucurie cand vedea topoganul in poze si zicea "odo".
tortul a fost minunat. sper ca nu ai observat ca am furat si a doua felie :). clar ii fac si eu sotzului de ziua lui in septembrie.
ce sa mai zic, petrecere minunata: copii multi si frumosi, parinti si mai multi si simpatici, gazde minunate. in sfarsit am vazut-o si eu pe viu pe simona si familia, care sunt niste dragutzi. i-am revazut pe gemenutzi si parintzii lor.
am ajuns acasa destul de obositi (NOI), dar copiii inca aveau chef de giumblushlucuri. odo nu a inchis o geana pe drum, sper disperarea lu' taica-su,c are ar fi atzipit si el putzin dupa doua zile pline de baschet si doua npoptzi cam albe de petreceri. dar bine i-a facut :).
ieri am stat pe langa casa, puturoshi, ca soparlele la soare. nu ama vut chef sa pelcam mai departe de margine orashului, la lac. dar a fsot frumos.
acum suntem pe metereze la munca. si ma gandesc cu groaza ca s-au dus toate zilele libere (de la ei) pana de cracin. acum trece si concdiul de vara si gata.
promit ca diseara ma uit si la celelalte link-uri cu poze. sau paote pana maine seara?
Lorich, nu am apuca: felicitari! planuit, neplanuit, sa fie sanatos si voi cu el.
cleo, tu te intreci cu gluma!!
La multi ani pt sarbatoritzii din ultimele zile.
multi pupici la toata lumea si pe (sper eu) curand!
Poze

noastra!