Mugurasi si mladite de mai-iunie 2008 (160)
Raspunsuri - Pagina 17
Victoria_mami spune:
Aelita, multumesc.
sa treaca supararea, stai linistita ca nici ai mei nu au sunat, taca-meu m-a sunat acu' vreo luna sa-mi ceara bani, dar de ziua Victoriei nu-si aminteste!
Sau de a mea, pe mine m-a sunat de 2 ori in 8 ani! S-a dus la sor-mea de un milion de ori in 2 ani, dar o data nu a zis sa ma sune pe net sa o vada pe Victoria
Dar, sanatosi sa fim.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Ali aoleu ce m-ai speriat cu pneumonia! To0t traiesc cu speranta ca nou-nascutii au imunitate...
C Cat de mic e? Parca cat Ilinca... cu ce il trateaza in spital...brrr!umnata ta alapteaza?
Sanatate multa!
Stiu ca Vlady a fost mereu rezistent, mare lucru!
Esme super poze, ce dor mi-ai facut de o astfel de iesire!! Cu mancare, cu padure, copilasi etc...MI-a placut tare sa va vad pe toti!
Desiree multa multa sanatate!
Lumi succes cu noul job si gradi! tinem pumnii!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
Ilinca, 19 aprilie 2010
aelita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Aelita, multumesc. sa treaca supararea, stai linistita ca nici ai mei nu au sunat, taca-meu m-a sunat acu' vreo luna sa-mi ceara bani, dar de ziua Victoriei nu-si aminteste! Sau de a mea, pe mine m-a sunat de 2 ori in 8 ani! S-a dus la sor-mea de un milion de ori in 2 ani, dar o data nu a zis sa ma sune pe net sa o vada pe Victoria Dar, sanatosi sa fim._ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
buuun bunicul!
ce sa le faci...astia sunt.
ei,nu e suparare mare,ca la varsta asta nu ne mai ofilim noi asa din orice...doarr asa te mai ia flama un pic,apoi trece.ca doar nu m-oi jeli acuma pt ei

consider ca ei pierd,si pierd mult,ca fara sa vrei te indepartezi usor usor...eu am trei copii minunati(zic eu ca si al treilea os a fie minunat),sot minunat ,familie fericita,nu am ce pierde din partea lor.
uneori ma ia asa flama,ma gandesc ca era bine sa stie si copiii mei de dragostea de bunici,sa stie ce sunt aia bunici ca nu stiu ! sa se simta si ei iubiti.dar nu e ceva super super important in viata asta ,asa ca putem si fara !
27+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
YLARI spune:
Am iesit pe afara ca nu mai aveam incotro, am stat de la 5 pana acum, am fost si la locul de joaca apoi ne-am dus la pietricele, apoi ne-am intors pe faleza. E super ok doar ca ce am observat in ultimele zile este intr-un mare razboi cu mine. Probabil din cauza faptului ca eu ii dau medicamentele.
Desiree ce aiureala cu febra asta, cam mare 40, of... Imi pare rau... Sper sa treaca repede. Sa-l invinga repede Victoria si de data asta!
Of Desiree, Aelita, ce rau imi pare de dezamagirile voastre... Chiar nu meritati asa ceva... Poate cu timpul se vor schimba in bine lucrurile...
Desiree ce printesa cuminte ai... Si Eva a fost mai ok decat data trecuta (oricum am nimerit o alta doctoritza) dar cred ca toata dimineata i-am zis ca vom merge la doctor, o sa o dezbrace, o sa o asculte, etc, etc... Si tot a smiorcait un pic, dar apoi a cooperat.
Revin
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Alysh imi pare rau de pneumonia nepoteilor... Of...
Laurita pupici si tie.
aelita spune:
YLARI multa sanatate Evutei mititica de ea
tu,scumpa de tine,ce sa mai zici,cu soacra aia care inchide usa in nas si apoi de ziua ei nu o mai suna de necaz ca nu i-ai dat-o la tara...Macr noi ii avem departe,ne mai amintim de mofturile lor din cand in cand si fiind departe chiar mise face dor de ei,ca deh,asa e omul...dar tu saraca o ai in coasta ta mereu...Bine ca a plecat la tara,v-a mai lasat sa respirati un pic.
27+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
Alysh spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Ali aoleu ce m-ai speriat cu pneumonia! To0t traiesc cu speranta ca nou-nascutii au imunitate... C Cat de mic e? Parca cat Ilinca... cu ce il trateaza in spital...brrr!umnata ta alapteaza?Sanatate multa! Stiu ca Vlady a fost mereu rezistent, mare lucru! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010 |
M-a sunat cumnata-mea ca i-au facut toate analizele in spital si se pare ca e doar o rino-faringita, dar are febra bebe si i-au pus deja branula cu antiobiotic. Are o luna jumate si e alaptat exclusiv :( Si nasol ca saptamana asta au sau aveau, nici nu stiu ce va mai fi, botezul. O sa vedem, cu Dumnezeu inainte! Eu am si plans dimineata cand am aflat ca i-au internat.
Pup lui Mirci sa nu fie decat niste mucisori! Aveti grija!

Sanatate multa Evei si Victoriei!!!
Esme, superb mesajul catre Lorelei si f frumoase pozele!
ALI, mami de Vlady si
36+ cu
Luca
aelita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alysh
M-a sunat cumnata-mea ca i-au facut toate analizele in spital si se pare ca e doar o rino-faringita, dar are febra bebe si i-au pus deja branula cu antiobiotic. Are o luna jumate si e alaptat exclusiv :( Si nasol ca saptamana asta au sau aveau, nici nu stiu ce va mai fi, botezul. O sa vedem, cu Dumnezeu inainte! Eu am si plans dimineata cand am aflat ca i-au internat. |
Multa sanatate !
27+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
mi_bebelina spune:
Neatza fetelor!
Ufff…..e greu si cu serviciu si cu copil, dar e clar ca trebuie sa-mi organizez mai bine programul ca sa pot sa mai intru si pe DC.
Esme, vazut poze cu comoara blonda Lorelei……foarte frumoasa petrecere ati avut in aer liber. Iar locul de joaca este superb. Si am ramas datoare cu reteta de saleuri.
- 1/2 kg untura
- 250 ml lapte
- drojdie (cat o nuca)
- 1/2 kg branza sarata
- faina cat cuprinde pentru un aluat tare
- un ou
- mac / chimen
- untura se pune intr-un vas mai mare si se amesteca bine pana se face ca o pasta
- separat, drojdia se dizolva in laptele caldut
- se toarna laptele cu drojdia peste untura; se adauga branza rasa fin si faina si se framanta un aluat tare
- se lasa cam 1/2 h la crescut
- se intind foi de 3-4 mm grosime,care se ung cu ou batut si se presara cu mac sau chimen; se taie fasii cu rotita zimtata sau cu un cutit, se aseaza in tava neunsa si se dau la cuptorul preincalzit, la foc mic, pana incep sa se rumeneasca.
Ylari, imi pare rau sa aud ca Eva e bolnavioara. Hai ca trece, daca poti stai si azi acasica sa o pui pe picioare si sa mergi linistita la TB.
Desiree, cum mai e temperature? Reusiti s-o tineti sub control?
sa se faca Victoria bine repede.
MsBB, ti-am admirat printesa. Ce vbine se simte fara ghips……off, bine ca a trecut.
Aelita, nu fi supi ca nu te-au sunat de ziua lui Andres. Voi sa fiti sanatosi ca pe astea le uitati repede
Alish, imi pare tare rau de nepotei. Importanta acum e sanatatea, botezul se poate amana….
Luminel, spor la munci si Cris sa nu planga prea tare la gradi. Neaparat sa vii sa ne povestesti cum a fost. Imi pare rau ca nu am intrat aseara sa iti spun de hainute, dar vad ca ti-a raspuns Ylari…..sigur e vb de hainute de schimb in caz ca se murdareste, in rest o lasi cu hainele cu care o aduci. Alta treaba era daca era iarna ca trebuia sa o schimbi si de hainele cu care o aduceai ca erau mai groase. Tu trebuie sa o schimbi dimineata doar de incaltaminte, san u stea cu pantofiorii de strada. Atat.
Crina, ce ai rezolvat cu bona. Ai sunat-o pe Lucica? Astept sa mai intri pe mess.
Fug sa mai fac si eu ceva trebi pana se trezeste Delia. Sapatamana asta lucrez dupa-amiaza. Va pup fetelor!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Alysh spune:
"neata fetelor...va invit la niste clatite cu gem, o cafelutza decofe si un fresh de portocale. Asta am eu in fatza si le impart cu voi cu placere![]()
Am de facut curat, dar asa, de suprafata, ca saptamana viitoare o sa vina cineva sa faca o curatenie generala inainte de venirea lui bebe. Am asa o bucurie mare in suflet ca ni se va mai alatura o minune, dar emotiile sunt mari si pana nu-l vad sanatos in bratele mele si pe mine pe picioare n-o sa ma linistesc.
Va pup pe toate si sanatate multa piticilor inca bolnaviori!
ALI, mami de Vlady si
36+ cu
Luca
mi_bebelina spune:
Alish, hai ca mai ai putin. Si vei avea un bebe sanatos, iar tu te vei reface rapid, o sa vezi. Mai ce bunatati papi tu acolo...
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza