Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (10)
Am parasit clubul scutecelor aici si ne regasim cu bucurie in floarea copilariei
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)(8)(9)
Adresa de mail pentru contul comun este copiluti_mai_iunie@yahoo.com (cereti parola pe PM)
Colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Al doilea colaj BEBELUSI DE MAI-IUNIE 2005 ( View )
Pozele noastre (www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/" target="_blank">View )
INDIFERENT CE SE DISCUTA AICI, TOTUL ESTE ON TOPIC
* Loreen --- DELIA - 26.04.2005 - Constanta - Comorile lu' mama
* Nelia --- TUDORA - 30.04.2005 - Montreal, Canada - www.dropshots.com/aurice" target="_blank">Agata,Tudora si Lisandru
* onixone --- ALEX - 03.05.2005 - Londra
Cornelia --- STEFAN - 04.05.2005 - Constanta - poze Stefan
* Fran --- PATRICIA ANNELISE - 05.05.2005 - Bucuresti - Iepurete
* TDI --- ALYSSA - 05.05.2005 - Italia - Album Alyssa
* pisik 4ever --- OLIVIA - 08.05.2005 - SUA
* Ada_74 --- SERGIU-MIHAI - 11.05.2005 - Constanta - Sergiu
* Corni --- TIMEEA - 11.05.2005 - Constanta
* tamar --- ADINA - 11.05.2005 - SUA
* Androix --- FILIP STEFAN - 13.05.2005 - Bucuresti - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
* Robotzica cucului --- MARIA MONICA - 14.05.2005 - Ontario, Canada
* Simiena --- ELIAN - 17.05.2005 - Bucuresti
* Mygirl --- ALEXANDRA ELENA - 18.05.2005 - Constanta
* Florentina G --- MAYA MARIA - 18.05.2005 - Bucuresti
* lucas --- MATEI - 21.05.2005 - Bucuresti
* Beatriced(patriciaRO) --- ALEX - 22.05.2005 - Copenhaga, Danemarca - Alex pifos
* simona_filipas --- DRAGOS OCTAVIAN - 23.05.2005 - Timisoara
* monu --- ALEXIA-IOANA - 24.05.2005 - Bucuresti - Poze Alexia-Ioana
* gabitzam --- ANDREI-STEFAN - 25.05.2005 - Bucuresti - Poze mai noi
* Babygirl --- EMA ELENA - 25.05.2005 - Bucuresti
* ChrisDun --- CARINA EMILIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Cloreta --- TEODORA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti - Teodora
* ralwka --- IULIA-MARIA - 26.05.2005 - Bucuresti
* Margott --- DAVID - 27.05.2005 - Bucuresti
* busymummy --- Andrei Sorin - 27.05.2005 - Bucuresti
* omustata --- MAYA ILINCA - 28.05.2005 - USA
* Andutzy --- DRAGOS ALEXANDRU - 31.05.2005 - Bucuresti
* denisa73 --- CRISTIAN - 31.05.2005 - Germania
* gusta --- MARA AUGUSTA - 31.05.2005 - Olanda
* Ruxel --- BIANCA TEODORA - 02.06.2005 - Bucuresti - Bianca
* Aurasa --- CATALIN - 03.06.2005 - Bucuresti
* Mercedes --- BIANCA - 03.06.2005 - Oradea
* OlgaTarziu --- ANTHONY - 04.06.2005 - Canada
* Danelutza --- ISABELLA-ANTONELLA - 05.06.2005 - Elvetia
* Tora97 --- ANA ILEANA - 07.06.2005 - Bucuresti
* Iuliana --- DIANA MARIA - 07.06.2005 - SUA - Fetele mele
* Sufletzica --- SARA - 09.06.2005 - Bucuresti
* NewMami --- PATRICK RYAN - 13.06.2005 - Canada
* elisor --- BIANCA - 13.06.2005 - Brasov - Bianca si Andreas
* andreea.a --- ERIC ANDREI - 16.06.2005 - Bucuresti
* monicica --- ROBERT - 17.06.2005 - Germania - Robert
* Mickyyy --- DARIA MARIA - 22.06.2005 - Bucuresti
* ioanailincam --- ANA ILINCA - 22.06.2005 - Bucuresti - Ana - de la 0 la 6 luni | Ana - de la 6 luni la 1 an
| Ana - am 1 anisor
* saryta --- SARA - 27.06.2005 - Iasi
* ramyteo --- TEODORA - 29.06.2005 - Deva
Ianuarie - Mygirl(9), Cornelia(9), Olga Tarziu(20), Monu (30)
Februarie - IonanaIlincam(1), Babygirl(9), Margott(23)
Martie - Ralwka(31)
Aprilie - Fran(5), Androix(27)
Mai - Onixone(4), Danelutza(14), FlorentinaG(21)
Iunie - Mercedes(12), Gusta(15)
Iulie - Tamar(12), Beatrice(15)
August - Aurasa(2), TDI(14)
Septembrie - SimonaFilipas(20), Nelia(22), Loreen(23)
Octombrie - Elisor(7), Corni(17), NewMami(25)
Noiembrie - Omustata(20), GabitzaM(21)
Decembrie - Denisa(14), Pisik4Ever(15), Lucas(17), Andutzy (26)
Raspunsuri
Florentina G spune:
La Multi Ani, Elian, sa cresti mare, sanatos si sa iti faci parintii fericiti toata viata!
Abia am ajuns acasa .... maine intru mai mult sa povestim! Va pup!
gusta spune:
La multi ani Elian.
La multi ani Maya si Alexandra sa cresteti mari si sa aveti parte numai de bucurii.
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
La multi ani pentru doua fetite atat de frumoase !!! MAYA si ALEXANDRA, sa aveti parte de tot ce e bun si frumos in viata asta!
Alaturi de SEBI
robotzica cucului spune:
La multi ani, Maya!
La multi ani, Alexandra!
Florentina, cum e Maya, a scapat de boala? Sper ca e in forma de sarbatorit!
simona_filipas spune:
Multi ani traiasca , LA MULTI ANIIIIIIIIIII
LA MULTI ANI ELIAN!
LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA!
LA MULTI ANI MAYA MARIA!
Sa aveti parte numai de bucurii, fericire, sanatate si noroc
Referitor la cadou, nu m-am hotarat inca.Pur si simplu nu stiu ce sa-i cumpar. Vreau prea multe .....si bun si ieftin si util si, si, si
Dragos ar vrea lego city, avioane care zboara sau catel
Jocuri are.I-am cumparat "150 jocuri clasice" dar parca nu-l atrag asa mult.
Am un somn in mine, de zile mari.Nu-mi mai revin din starea asta de somnolenta continua.
NewMami spune:
“La Multi Ani!” fetite frumoase Alexandra si Maya, sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti parte in viata de mult, mult noroc.
Multa sanatate Mayei, sper sa te simti mai bine, de ziua ta.
Oana, voi ce mai faceti? A venit tati? Papusa ta m-a lasat fara respiratie … e DIVINA in costumul rosu de dans .
Raluca, welcome back. Matei a cerscut mult , s-a maturizat. Mi-a facut placere deosebita sa va revad, se pare ca party-ul a fost un mare success, cum nu cand Batman a fost acolo .
IoanaIlincam, multumesc for sharing experineta cu turtles . Eu oricum nu eram de accord cu nici un pet, dar cum baby nu vom mai avea, trebuie sa fac un compromise . Sotul ma asigura ca se va ocupa el de tot maintenance-ul. Se documenteaza profund ce sa cumpere, care-s mai vioaie, mai curate, ca sunt sute de mii de specii. Vrem una de apa si uscat, care nu creste f. mare. Spune el ca depinde f. mult de cat de puternit e filtru care-l cumperi si exista un acvariu cu system de scurgere a apei racolat la scurgere care trage afara toata apa, apoi alimenteaza cu apa curate, plus aspirator de acvariu, lampa cu ultraviolet cand sta la sucat, lampa cu ultraviolet cand sta in apa … pana la urma va avea comfortul mai mare decat il am eu in dormitory … poate ma mut cu ea .
Oricum conventia e ca el se ocupata, si daca nu va keep up nici nu vreau sa aud.
Florentina, sora-mea n-a mai incercat. Ea e consilier juridic la primarie, chiar daca are master in drept s-au legat de salariul mic. Iti dai seama ca acum cu taierea din salariu de 25% nici atata nu mai primea. Oricum ei cauta motive sa se lege de orice … daca vor.
Robotizco, daca nu te superi iti trimit pe PM adresa de email ptr. detalii cu intalniri prin alte locuri, decat RO. Ati inchiriat la o pensiune? Cum ati facut? Caci la noi va trebui sa platim tot noi ptr. toti, adica inca 7 persoane din RO … asa ca trebuie sa gasesc o solutie cat de cat acceptabila, nu sa ma scoata la $10,000.
Orice idée e bine venita.
Nelia, sa aveti o vacanta cat mai frumoasa, sa reusiti sa faceti tot ceea ce v-ati propus. O sa mai creasca copii, gatati si scoala si va mai asezati si voi “pietricelele” cat de cat. Multa bafta.
Eu daca merg in tara, in primul rand ma duc pentru cei dragi, sa-I revad sa petrec cat mai mult timp cu ei. Si déjà m-am convins, am fost de 2 ori si niciodata n-am apucat sa stau cu ei, extreme de obositor, trag de tine dintr-un loc in altul, tot ce-mi amintesc e facut si desfacut bagaje, n-am dormit bine ca tot la 2 zile schimbam patul. In schimb cand vin parintii aici e altceva, efectiv simt ca petrec timp cu ei. Pacat sa nu poate veni si sora-mea … deocamdata, totusi eu sper ca isi va lua viza, mai incearca la anu.
Eu n-am curajul sa-l las pe Patrick in vacanta in tara la bunici. Cel putin pentru next few years … adica 10 Numai ca-l stiu atat de departe ma infiorez. Deocamdata nici el nu vrea sa mearga, fara noi nici macar la un sleep over peste noapte, deci nici nu se pune problema de RO.
Danelutza, si la noi a fost frumos in weekend, finally ca déjà dadeam in balbaiala de la atata frig si ploaie.
Patrick a avut meci de soccer sambata: http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2010-05-15/11:13:13 iar dupamasa s-a jucat cu copii din vecini.
Duminica am descoperit un park superb de nota 10!, cu trail de bikes sau role exact pe marginea lacului, o splendoare: http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2010-05-16/12:46:17 . Dupa ce ne-am dat 7 miles cu bikes, ne-am oprit la playground de s-a mai jucat Patrick, Si-a gasit friends repede, iar noi l-am supravegheat de pe bancuta si am mai apucat sa schimbam cateva vorbe. Am plecat pe la 3 si ceva, a adormit in masina vre-o 45 de minute si ne-am oprit sa luam dinner-ul la un restaurant unde iti alegi ceea ce vrei gatit si iti prepara in fata ta. E preferatul meu fiindca stii exact ceea ce servesti in farfurie . A fost un weekend tare relaxant si frumos.
Elisor, daca nu apari, scoatem marionetele si incepem sa facem galerie ca sa putem sa te aducem inapoi ????
ioanailincam spune:
La multi ani, Maya!
La multi ani, Alexandra!
Printeselor, sa cresteti mari, frumoase si norocoase, sa ii bucurati pe parintii vostri!
Salutare! E cam liniste pe aici.
Io am o problema existentiala: intrucat am renuntat la concediu anul asta din motive economice am zis macar copilul sa beneficieze de un sejur la mare. Vreau sa o trimit tot cu programul social cu bona ca dupa ce ia vacanta o trimit la bunici si nu mai este timp. Si ma gandeam sa o trimit tot la Mamaia, cum a fost anul trecut, dar ziceam sa fac upgrade la hotel de 3 sau 4 stele. Cand am citit/vazut poze cu ele mi s-a cam facut parul maciuca, nimic nu pare rezonabil. Voi stiti vreun hotel rezonabil pe acolo? Vreunul dintre astea Central, Perla, Minerva, Modern, Comandor, Amiral, Orfeu, Palas, Condor, Del Mar va spune ceva?
Cred ca m-as reprofila pe Eforie Nord, am vazut ca au renovat complexul Bran-Brad-Bega si e e si aproape de mare.
Cam asta ma framanta momentan, asa ca daca ma puteti ajuta cu vreun raspuns apreciez foarte mult. Sa aveti o seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005) si 14
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
robotzica cucului spune:
NewMami... nu stiu unde sa ma uit dupa mesaje, believe it or not . Iti inchipui ce utilizatoare ferventa de DC mi-s!
Trebuie sa dibui eu pana la urma, dar nu vreau sa par nepoliticoasa ca nu raspund la intrebare, asa ca scriu mai maruntel aici.
Noi am mers pe varianta "suite hotel"-uri, care de obicei inchiriaza pe termen mai lung. N-am stat insa decat cate o saptamana de fiecare data.
Pentru Frankfurt am rezervat prin expedia dot ca, impreuna cu zborul, si pentru Viena doar hotelul prin venere dot com. Nu mai stiu cum se chema hotelul de la nemti, da' ala de la Viena avea un nume de neuitat: Hotel 200m zum Prater si avea niste camere (cu bucatarioara) o minune. M-am luat dupa review-urile de pe tripadvisor, si au fost cat se poate de adevarate (inclusiv cum ca cei 200 metri sunt pana unde incepe iarba din Prater, nu atractiile ). Si noi am platit cazarea pentru toata familia, si asta s-a dovedit o varianta foarte price effective, sub 100 dolari de-ai nostri/camera/noapte. Depinde insa de perioada, desigur.
Apropos: pestii nu sunt buni de pet? Eu ma gandeam ca ar fi singura vietate la care m-as baga sa o tin in casa. Barbatu-meu insa zice ca sigur ii ucidem si o sa se lase cu multe lacrimi din partea Mariei...
simiena spune:
Multumim pentru toate urarile , si de asemenea urez si eu La multi ani! tuturor copilasilor de aici , cu scuze daca a trecutziua lor , si anticipat pentru ceilalti . Noi suntem bine , nu se omoara cu gradinita dar nici nu protesteaza prea tare , cu bolile asociate , si altele .
De citit am citit mereu , dar cand sa scriu ceva nu-mi vine nimic in minte.
Va pupam pe toti.