Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita si io ma plang de pielea copilului - daca nu-l dau cu ulei de masaj (ieri nu l-am dat) are o piele uscata cu "solzisori" albi ... o fi de la apa? de la faptul ca inca nu-i lucreaza glandele sebacee? 2)cand il pun la san transpira mult, face lac in jurul capului pe cearsaf, tre sa stau cu servetelele sa-l tamponez ca-l trec toate apele... azi l-am lasat 5 min singur in casa, am fugit pana la magazinul de dupa colt, abia afara am avut regrete... desi nu i se putea intampla mare lucru, nu o sa se mai repete... |
eu am o frica in sens invers; nu plec de teama ca mi se intampla mie ceva si...ramane fata nemancata. plec doar in corbeanca (noroc k am salon de epilat, magazine, etc) de unde pot veni pe jos daca e cazul. in oras/car4 baneasa doar cu ea merg ptr ca de multe ori daca e un accident pe DN 1 se blocheaza drumul cu orele si nu mai am pe unde ajunge acasa
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam de cafea cuscra......fi'miu',de la 2 incolo s-a trezit "a la jiji" din ora in ora...... si afara e o vreme de ma zapaceste mai rau de cap...ploua...frig...... noroc cu voi...mare noroc am eu cu voi! u all!...
rad de nebuna citind ca :
-danyelana ii da tzitzi lui arthur si dupa ce i-a facut buletin...
-decenuela isi aminteste de cozonac,biserica,vin...
-ayanna il reclama pe nenea montignac ca nu merge pe la ea [btw...nici la mine nu vine,dar asta-i alta mancare de peste ]
si tot ayanna , pe pricipiul una calda una rece, ma face sa bocesc de dimineata...de cativa ani am inceput si eu sa ma bucur mai mult "ca sunt copil"...poate am devenit mai constienta de dragostea parintilor mei pt mine...poate...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris_mario spune:
neata fetele
multam de cofe
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
la multe lunite Sara Ioana,Miruna Elena,Loredana Gabriela, Matei,Andrei Casian
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
ayanna...eu sunt de aceeasi parere cu suptul la o varsta atat de inaintata
ayanna,mandruta felicitari ptr stelute**,respectiv steluta*
2 pag restanta din cap trecut
o printesa grabita...
ratusca_mica spune:
Neata,
Cris.d multumim de coffee!
Haircut, ma bucur ca nu am fost singura curajoasa cu iesitul afara ieri! Azi pare un pic mai luminos, zic si eu... Macar nu mai ploua!
Ayanna, mi-a stat dumicatul in gat, nu mai fac din astea dis de dimineata (adica atunci citesc eu)...
Trimit ca s-a trezit gaza!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
cris.dogarel spune:
CRISTIES, io nu stiu p nimeni cu olandeza. google translator? ma tot tin sa intreb; ce carte a lu monti ai citit tu? ca stii chestii/retete/combinatii p care eu nu le-am gasit in aia de am citit-o. biscuitzii...eram off limits, cum banuiam
LOREX, io niciodata nu m-am gandit k ema e supi de la san/lapte in scadere. doar sotzul, mama si soacra. sotul a facut si experimentul cu cumparatul LP, crezand ca aia e rezolvarea.. 60 de lei la cosh si....ne vedem de tzitzi printre urlete, gangureli, maraieli, zambareli. ai incercat sa pui bobitza la san...mereu? eu cand avea puseu de crestere si LP nu iegzista o puneam la sanul nr 1, apoi nr 2 si....surprise, iar la nr.1 daca mai cerea, k intre timp venea ceva lapte in el...nu avea scapare
ONITZA tot vreau sa zic de spatziere mese si lasat sa planga "k nu a murit nimeni"....by culcer. pai nu se pupa cu alaptat la cerere dupa mintea mea. nici cu cerutul sanului de sete (ce faci daca ii e sete intre cele 2-3 ore? lasi sa planga/pacalesti?), nici cu calmarea la san in caz de oboseala/ durere/discomfort.... imi scapa mie ceva?
DECENUELA, le ai cu vorbele de duh. ai ales bine faculta. unde vrei sa lucrezi" dupe"? btw, jurnalism e un vis din tineretze si la mine
MAMIDEPUIUTI, si la tine tot uit sa zic; esti un exemplu de pozitivism/mami eroina/femeie echilibrat; uit mereu ca esti singurica...de tot (adik nu e mami/ajutor pe langa tine zilnic), ai baiat mare, de scoala (prietenii stiu ce zic), no , drumuri si toate cele, plus Alex, oricat de cuminte si scumpic e, nu-i bb din carti (eat/sleep/eat/sleep). ca atare, uite tirul de , desi banuiesc ca unul cu martzipan ar fi mai nimerit
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cris_mario spune:
citat din mesajul lui decenuela ati scris astazi....muuuult in leg cu alaptatul....ma bucur enorm ca am de unde...dar subscriu la ce-a zis ayanna....io zic ca 1 an daca e de unde...sa fie primit...dupa...umbla dupa gagici despre casatorie...ma bag si io ca musca...prima data nu doream acte..dar asteptam cununia religioasa....sa traiesc acolo ceva sublim...de, aveam 22 de ani....chestia e ca n-am simtit nik deoarece muream de foame...si ma intrebam oare cat o sa mai tina. m-am si inecat k cozonac pt k nu stiam k se musca de 3 ori....am bagat mult din prima si nu mai puteam mesteca...ma rog.. acu...mi-e bine asa...nu stiu de ce dar nu simt nevoia nici de primarie nici de biserik...nu-mi pasa de ce zice lumea...k lumea asa e facuta, sa zik. maica-mea e bisericoasa..la ea totul trece cu agheazma sau....propolis si e posibil sa fac cununia religioasa doar ca sa impac spiritele...nu sunt stalp de biserik...poate cred altfel; in d-zeu. consider k daca fac bine si fara sa fiu rugata, daca n-am constiintza incarcata si nu vreau rau la nimeni...e un fel de a crede in d-zeu...nu dati k pietre in mine...d-zeu e peste tot, vede si aude... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
ce tare esti cu cozonacul....adica ai fost...dar povestesti super fain
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Nik0le happyella, cristies, micki_mica, ayanna multumesc mult! micki, felicitari pentru stabilirea datei si pentru cei 3 cm pierduti! cristies, botezul in sine a fost ok, Irina a plans nitel dupa ce a scos-o din apa pana a imbracat-o (de frig probabil). Preotul ne-a ascultat rugamintea si n-a bagat-o cu capul la fund cum a facut cu sor-sa, (si pe Isa tot la aceeasi biserica am botezat-o) asa ca una peste alta am fost incantata. Eu nu stiu cum de dorm copiii dupa botez, a mea nu cred ca a motait nici 10 minute si pe urma, la restaurant tot asa, a dormit vreo doua reprize minuscule, in rest a fost cu ochii cat cepele, mai maraia, mai urla, dupa programul obisnuit. Per total mi se pare ca a iesit super, lumea s-a simtit bine (cel putin asa au zis ) si acum astept cu mult interes pozele (cand le primesc, o sa incarc din ele pe contul nou). Multumesc pt intrebare, votat gargaritzul cu coif! Am incarcat acum pe contul nou pozele de la intalnirea ploioasa, comentariile imi apartin in totalitate. La momentul respectiv cred ca nu aveam contul asta si-mi era teama sa apar pe acolo. N-am reusit sa recuperez, am avut treaba si azi, sa vad cat apuc pana vine cea mare cu ta-su. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
ma bucur ca a iesit totul asa cum v-ati dorit
micuta crestina
foarte tari pozele
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Nik0le M-am uitat in caietul de cand era Isa bebe si la 3 luni ea avea 5,100 kg. La 4 luni avea 5,800 kg. Irina la 4 luni n-o sa aiba nici macar 5 kg. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
nu mai compara copii...nici macar gemenii nu sunt la fel si nu cresc la fel....totul se va regla...eu zic k dk nu lua deloc era ingrijorator
o printesa grabita...