Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Buna fetele
Suntem si noi pe aici.
Urata vreme in week-end.
Sa va spun si voua ce am patit eu sambata la rreal.
Poat eva trece si voua prin minte sa va luati un dozator de apa care se afla in oefrta de la real.
Sa nu faceti asta.
Eu l-am luat sambata si duminica l-am dus inapoi.
Curgea apa din el de nu se putea. Exista oricand riscul sa te curentezi.
L-am dus inapoi si mi-au dat banii pe el.
Asta e un lucru bun.

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

bn k ati rezolvat
am incercat sa votez si nu-mi deschide pagina...nici la cristies

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Eu ma declar mama-loca. Disperata cu iritatia pisoiului meu, sun la dermato, ma programez azi ptr azi si hai cu baiatul. Vine sotul de la munca, mananca ceva rapid si sa mergem. Ajungem noi, si acolo dr zie: arata-ti si mie ce va ingrijoreaza.
Io "uitati si pe gat"
"asa..e bine, nu e nimic. mai departe unde ziceti ca are?"
eu "si pe picioare, si pe spate si uitati aici"....
ea "asa...e in regula copilul". Se uita la mine, se uita la sotul..."pai mosteneste pielea dvs (catre mine). e posibil sa ne vedem si in iulie" ..."o sa ii mai apara, lasati copilul in pace! ne cazul sa il dati cu creme cu cortizon..."

Si uita asa mi-am castigat eu numele. Cica sa merg pe Bioderma cum mi-a recomandat si sa las copilul in pace ca o sa se mai irite. Mai ales ca incep dintii...

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

veeeezi k nu-i nmk grav
dintii...brrrrr

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Nik0le, daca n-a vrut bibe inseamna ca nu-i e foame. Pur si simplu vrea sa fie o topmodela! (Ceea ce... si eu la fel)

Ruxita, ai avut noroc ca te-au sustinut parintii sa termini scoala. Si sunt sigura ca fetita a meritat tot efortul!

Iudita, daca stiam ca vii din spatele cortinei puneam mai multe poze. Voi ce mai faceti?

Mariucasara, eu zici sa nu-ti mai faci ganduri negre. Daca o fi sa luati ceva, sansele sa faca si el sunt mari, chiar alaptat. Si asta datorita sistemului imunitar insuficient dezvoltat, nu e vina nimanui. Gaza mea a luat mucii de la o persoana cu care am venit toti in contact. Nici eu si nici taica-su nu avem nimic.

Cris.dogarel, biscuiti cred ca poti sa mananci (adica zice nea monti) vreo doi trei dimineata. Eu ii fac foarte subtiri si doua tavi imi ajung doua zile, dar ca gustare de cate ori ajung in bucatarie, nu dimineata... Asta ca sa nu credeti ca regimul asta te ajuta sa slabesti 500g pe saptamana! Probabil ca e mai mult daca nu ai manca non-stop. Mi-am adus aminte ca intrebasei de magiun, eu am gasit intr-un final in real. (ieri dupa portia de paste complet ne-monti si eu am ajuns acasa cu durere de burta).

Si apropo de real, Lucia eu am avut mereu dozator de apa in birou. De cate ori curgea apa era din cauza bidonului crapat la manipulare. La un moment dat am studiat si noi fenomenul si intr-adevar faptul ca era o alta gaura in bidon strica presiunea creata de aparat si apa curgea siroaie.

Multumesc tuturor pentru voturi.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Eu nu reusesc sa intru la poza, ma injura cu ceva gen "Bandwidth exceeded"...

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

asa imi apare si mie

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna dimineata si noi! Buna cafeaua!
Eu sunt cam .
Azi mergem sa facem vaccinul (bcg) si am niste emotii... de me doare stomacul. Colac peste pupaza nici sotul si nici fratele meu nu ne pot duce cu masina, asa ca HAI, TRAMVAI! Si mi-e frica de reactia de dupa vaccin (eu i-am dat preventiv Panadol la cel de 2 luni si o sa-i dau si acum).
Si azi se implinesc 14 ani de cand a murit tatal meu. Si e marti...
Si am o stare de kk.

N-am butoi, ca al meu e la mama. Unde sa ma bag?

Mergi la inceput

Am stelutaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Pentru cine doreste, am trimis o oferta de concediu pe mailul comun.
Sper sa va placa!

Mergi la inceput

Va las, ca trebuie sa plecam la spital. Pupici pentru bebei si mamicile lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare! N-am mai intrat, am fost plecati si al Moreni dar si ca m-a terorizat Daniel cu urletele, am descoperit azi dim de ce: NE IES 2 DINTISORI, CEI DE SUS! ..la 3 luni si o sapt, parca nu-mi vine sa cred.....deja se vad mugurii, gingia e umflata....vai de steaua lui ce-l doare, azi merg la farmacie sa vad cu ce gel ii pot da pe gingie sa ii mai amorteasca la crize. In rest , suntem rasfatei, dar dormim toata noaptea , macar atat...a , si doarme la el in patut, uraaa!
De ciuperca nu am scapat, nici ameliorare, ba dimpotriva, doare si mai tare, probabil isi face efectul tratamentul.

Va pup, sa aveti o zi minunata! Nu stiu cand mai reusesc sa intru.

A, avem si noi POZICI NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

...
AYANNA, esti in mare forma. cred si eu, la ce dieta te supune mami a ta, de unde frustrari, butoi, etc

...

Mami a mea stie sa ofere, iar eu stiu sa profit de ceea ce ofera...
Dar n-a fost tot timpul asa...eu am fost un copil tare non-conformist...le-am scos multi peri albi alor ai mei, nu neaparat ca as fi facut nush ce mari probleme...dar pur si simplu nu vroiam eu sa ma tin de turma.

Am profitat de postul tau si dezvolt subiectul pentru ca de fapt vroiam sa ajung sa va povestesc ceva...stiu ca multe fete au relatii tensionate cu mamele lor, cu tatii...

Cand a murit bunica mea din partea tatalui preotul a tinut o predica la biserica in care a vorbit despre bunica...o cunostea de mult timp, ii cunostea copii (au fost 7 frati la tata)...si ma rog, a spus multe aprecieri legate de cum a fost ea ca mama, cum si-a iubit copiii, cum i-a crescut si ajutat vaduva fiind mai de tanara si tot felul de aprecieri despre viata ei.
La final insa a zis ceva ce m-a marcat foarte, foarte tare...si mi-a schimbat mult optica vis-a-vis de relatia mea cu ai mei si cu modul meu de a privi viata in general...
Vorbea despre maturitate, despre cum ar trebui sa privim viata si viitorul si la un moment dat le-a spus tatei si fratilor lui: "de azi nu mai sunteti copii!"
Eu una am zambit ironic si m-am gandit in sinea mea..."da, dom-le, ce fraza inteligenta! De parca n-ar fi evident ca ei nu mai sunt copii! Tata e cel mai mare dintre frati, iar sora-sa cea mai mica are in jur de 50 de ani...deci evident ca nu mai sunt copii. Ce fraza ridicola!"

Iar preotul a continuat..."de azi nu mai sunteti copii! nu mai sunteti copii, pentru ca de azi nu mai aveti cui sa spuneti MAMA si TATA"...

...sincer va spun ca mi-a inghetat sangele in vine...

E grea viata, e greu sa te intelegi cu parintii atunci cand sunt dificili si au alte mentalitati si se baga in viata noastra si au de multe ori impresia ca sunt "atotstiutori" si...si...si...
Nici ai mei nu sunt perfecti poate (de parca eu as fi!)...dar indiferent cat de greu poate fi cateodata eu am ales sa ma bucur ca sunt inca copil!

Iar de cand o am pe gagalicea asta mica am inteles si mai mult cuvintele alea...

...am zis asta ca sa va arat inca o particica a vietii din care vine optimismul meu...N-o sa fiu copil o vesnicie, asa ca profit acum cat pot...Tristetea si supararile le las pentru mai incolo...sper cat mai departe de prezent...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

...of doamne....am inceput dimi in plans instantaneu...cata filosofie...sunt momente in viatza care te marcheaza profund...care iti pot schimba reflectia asupra vietii, te fac sa te uiti mai adanc in interiorul tau...sa vezi cine esti de fapt si ce vrei cu adevarat.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

nikole, sa va fie de bine botezul! pupici micutei crestine!ce bine ar fi sa incerci sa nu faci comparatii intre copii!...je e tare la teorie si sfaturi,cu practica mai greu....
am vazut pozele intalnirii din tineretului
bubu raul ce frumusel e ...
cristies...macar erai pregatita psihic pt meniul de la soacra... btw...raducu tot timpul se uitat sa vada ce poza ai mai pus,si ii place sa voteze gargaritzul... el il voteaza si contabilizeaza voturile... da' acu' dc nu merge?
patriotul e un voinic frumos!
ruxita pt mamica tanara si ambitioasa!
ratusca va tin pumnii la vaccin!
xela
myky multa sanatate pt puiul mic!o baitza cu apa mai rece decat de obicei e recom in caz de febra...sau sosetute umezite,comprese umede pe frunte,pe manute...

cuscra,sarumana de laude ...da' aratasi un emoticon care am si uitat ce inseamna...si cum se face...... asa ca nu-l chem la mine pe nenea monti ca nu cred ca vine daca il servesc cu tort de cioco[am facut sambata,radu a papat vreo 3 felii,nasa lui alex una,iar je restul......ieri l-am dat gata...sa nu expire,nu de alta... ]

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput