Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le happyella, cristies, micki_mica, ayanna multumesc mult! micki, felicitari pentru stabilirea datei si pentru cei 3 cm pierduti! cristies, botezul in sine a fost ok, Irina a plans nitel dupa ce a scos-o din apa pana a imbracat-o (de frig probabil). Preotul ne-a ascultat rugamintea si n-a bagat-o cu capul la fund cum a facut cu sor-sa, (si pe Isa tot la aceeasi biserica am botezat-o) asa ca una peste alta am fost incantata. Eu nu stiu cum de dorm copiii dupa botez, a mea nu cred ca a motait nici 10 minute si pe urma, la restaurant tot asa, a dormit vreo doua reprize minuscule, in rest a fost cu ochii cat cepele, mai maraia, mai urla, dupa programul obisnuit. Per total mi se pare ca a iesit super, lumea s-a simtit bine (cel putin asa au zis ) si acum astept cu mult interes pozele (cand le primesc, o sa incarc din ele pe contul nou). Multumesc pt intrebare, votat gargaritzul cu coif! Am incarcat acum pe contul nou pozele de la intalnirea ploioasa, comentariile imi apartin in totalitate. La momentul respectiv cred ca nu aveam contul asta si-mi era teama sa apar pe acolo. N-am reusit sa recuperez, am avut treaba si azi, sa vad cat apuc pana vine cea mare cu ta-su. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Foarte misto pozele...ce fain de voi ca puteti sa va intalniti!!! Eu aici stau 'singurea'...nu, nimeni nu ma vrea...
Dar imi pun si eu la carut autocolant din ala cu 'desprecopii' si merg tzantzosa prin centrul Tg.Neamt-ului...si-mi fac poze si le incarc pe cont...ca sa va fac in ciuda, c-am fost si io la intalnire...cu Me, Myself and I...
Sunteti niste frumoase toate...si mi s-a parut asa dragut sa va vad impreuna cu pufuleti cu tot...ah, ce va invidiez...
Iar tu Nikole arati demential...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
myky791 spune:
buna seara si de la noi.
sunt disperata. am fost azi cu puiul la dct avea temp 38 cu 6. nu rosu in gat,nu nimic la plamani nu tuseste dar nea dat antibiotic ca cica sunt nistre viroze in aer. am inceput sai dau, acu kand sai dau sa manance iam luat temp. 39 cu 6. iam bagat un supozitor cu paracet si iam dat si panadol. sper sa scada ca nu stiu ce sa fac.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
myky791 spune:
singurica nu mai e nimeni? unde sunteti fetele din noapte???????
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
lucia2000 spune:
Eu mai sunt pe aici caci pusei masina sa spele ca maine nu e apa.
De la 8 dimineatza pana poimaine la 8 dimineatza.
Din nou.
Si plus ca mai am de licitat o rochie pe e-bay, si licitatia se termina in 20 min.
www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui lorex Cealut! Vad ca sunteti bine, vorbarete, ca mereu subiectul nostru e primul la tema 365... Eu sunt pe lg voi dar nu prea am mai scris ca bobitza e cam mofturoasa in ultima vreme si banuiesc ca e din cauza sanului meu care nu mai produce lapte...ca daca-i dau LP papa cate 80-100 iar la san trage de cateva ori si se enerveaza... |
N-ai reusit sa scoti laptic cu pompa si sa-i dai bibe cu LM? E pacat sa se termine lapticul asa devreme...mai stimuleaza tzitzili cu mulsul, mai bea un ceiut de lactatie ceva, o bere...nu stiu...dar nu renunta...cred ca e important sa scoti laptic intr-un fel sau altul din san ca sa poata produce mai mult si apoi i-l dai Iuriei cu biberonul...Fii mai relaxata, lasa alte treburi deoparte si stai cu ea la tzitzi...daca nu si nu, asta e! Copiii cresc si cu LP, dragostea ta e mai importanta...
ayanna, da ce vorbareatza-mi esti in ultima vreme m-am gandit azi la tine si la papusa ta...bobitza mea se schimba la figura pe zi ce trece...si parca nush,...da parca nu-mi mai place asa de mult sau nush cum sa spun...parca nu mai seamana cu nimeni sau nu vad sau nu-mi dau seama...oricum, cat mi-ar fi de draga, recunosc ca daria ta e mult mai scumpica, are asa o fatzuca de papusica, parca e desenata! |
Vaaaai, ce prostiute ai putut sa zici aici...probabil ca ti-e dor de ea cand era mica-micuta si prin faptul ca acum creste si incepe sa-si schimbe fizionomia, devine din nou-nascut bebelus apoi copilas, te face constienta de trecerea timpului si asta e de fapt ceea ce nu-ti place...
Eu iti multumesc pentru complimente si sa stii ca si eu am admirat de atatea ori pozele tale...Iuria e o scuuuumpete!...si seamana atat de bine cu tine!...la ochisori, la sprancene, la nasuc...si e asa dulcica ca tine
Si ce dragute sunteti acolo unde vorbiti voi doua...pacat ca nu te vezi si tu...
Iar poza aia unde sunteti toti trei e super, super...eu zic sa o faci poster ca e foarte reusita...
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
[/quote]
haircut spune:
Myky, am intrat eu o fuguta ca tare imi era dor de voi, dar din pacate habar n-am cum sa te ajut, sper sa scada cu ce i-ai dat deja, eu cand a facut Maia subfebra dupa vaccin i-am scazut-o cu o baita la care am pus apa un pic mai rece(cu vreo 2-3 grade decat la baita normala) si cat am mai fatait-o pe acolo, s-a mai racit ea si asta a ajutat-o si i-a trecut. sa fiti bine!
Am citit rapid tare din urma...
Oani, Maia a zambit tare la pozele lui Luc, asa ca eu sunt de acord s-o punem de o incuscreala Imi pare tare rau de experienta prin care ati trecut, eu zic sa-i pui preventiv data viitoare supozitor, tocmai pentru ca ai vazut cum reactioneaza. pentru copii si mamica lor
Lorex, colajul e facut de fotograful de la botez, sotul meu abia mai scoate aparatul din husa, de colaje nu mai zic....e tare obosit si nu-i mai arde de lucruri frumoase, sper sa treaca parioada asta....Eu am dat pana in 30 ron pe bibe de la Tommee Tippee, parca. Tetina lor e mult mai aproape de forma sanului. Am incercat zilele trecute sa-i dau Maiei LM cu biberonul Avent pe care il am de la pompa si n-a vrut sa puna gurita pe tetina nu le fac reclama, doar ca in cazul noastru functioneaza. sa revina lapticul si bobita inimii tale sa pape mai mult tzitzi.
Nic0le sa va fie de bine botezul, sa cresteti mari si sanatoaseTe-am admirat si eu in poze Irinuca e o delicata. Si Maia a fost cam vraishte saptamana asta, a papat aiurea, foarte putin san, eu nu vreau sa-i dau LP ziua ca nu cere si o pun la san, mananca 3-5 min si gata, nu mai vrea nimic, seara a papat destul de putin LP, asa ca rezultatul au fost 70g toata saptamana asta dupa ce saptamanile trecute luase 140 si 170g( de 2 sapt am inceput sa-i dau seara LP)...nu mai stiu nici eu ce sa-i fac, are 5,580, dar am nascut-o de 3,900.Are cam acelasi ritm de crester ca Irina, din cate-mi dau eu seama.Maine la 3 avem programare la Stanciu sa vedem daca gasim vreo solutie.
Multumesc de laudele la adresa pozelor(Ayanna, Miremia, Cristies)
Ratusca, multa sanatate si multa bafta maine. si curaj! ca mie mi-ar fi tare frica si eu am iesit azi cu Maia, n-am venit pana la parc, am plimbat-o pe langa bloc, am mai stat pe sub copaci ca picura, am tinut-o la intrarea in bloc...am stat vreo ora pe afara ca nu ne mai intelegeam in casa...
N-o mai pot pune nicaieri fara o perna in partea dreapta sa nu se poata intoarce pe burta, altfel se rostogoleste si ramane pe burta si oboseste si plange, nu stie sa se dea inapoi si nu-i place sa stea pe burta...e tare haioasa cum ridica picioarele si tot incearca sa se rastoarne...Cumnata mea mi-a zis azi ca poate consuma mai multa energie si de-aia nu creste, adevarul e ca este tare agitata, continuu, si de cand cu intoarcerile astea pe burtica se incordeaza mereu A inceput sa-si suga buza de jos, nu stiu cum reuseste dar are o fata tare comica atunci cand face asta
Cristies, votat gargaritz cu coif felicitari pentru WE cu petrceri si friptura de rata
Alexutzzza, imi pare rau de starea albastra
Danyelana, ma bucur ca ti-ai mai revenit, Arthur are o mamica superba, cea mai buna din lume
Ayanna, imi place tare, tare mult sa te citesc. Te admir foarte mult pentru cum reusesti sa vezi lucrurile
Decenuela, imi permiti sa folosesc niste cuvinte ale tale la semnatura? Ma obsedeaza de cand le-am citit...m-au marcat...Iubiti-va copiii atat de mult cat vor ei, nu cat vreti voi...ai atata dreptate felicitari pentru examene! Si ma distrez mereu cand zici de patania de la biserica de la nunta
Gata! Fug la somn!
Noapte linistita!!!
de Maia Ilinca (29.01.10)
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui cristies Uitasem, Ayanna eu am verificat biblioteca virtuala despre bebei si nu am cartea de care zici tu. Cred ca am mai zis dar nu m-a auzit cine trebuia, stie cineva ceva olandeza ca eu as fi tare curioasa de legenda puseelor cerebrale pe care o avem pe contul comun. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Am trimis-o pe mail acum.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ... AYANNA, esti in mare forma. cred si eu, la ce dieta te supune mami a ta, de unde frustrari, butoi, etc ... |
Mami a mea stie sa ofere, iar eu stiu sa profit de ceea ce ofera...
Dar n-a fost tot timpul asa...eu am fost un copil tare non-conformist...le-am scos multi peri albi alor ai mei, nu neaparat ca as fi facut nush ce mari probleme...dar pur si simplu nu vroiam eu sa ma tin de turma.
Am profitat de postul tau si dezvolt subiectul pentru ca de fapt vroiam sa ajung sa va povestesc ceva...stiu ca multe fete au relatii tensionate cu mamele lor, cu tatii...
Cand a murit bunica mea din partea tatalui preotul a tinut o predica la biserica in care a vorbit despre bunica...o cunostea de mult timp, ii cunostea copii (au fost 7 frati la tata)...si ma rog, a spus multe aprecieri legate de cum a fost ea ca mama, cum si-a iubit copiii, cum i-a crescut si ajutat vaduva fiind mai de tanara si tot felul de aprecieri despre viata ei.
La final insa a zis ceva ce m-a marcat foarte, foarte tare...si mi-a schimbat mult optica vis-a-vis de relatia mea cu ai mei si cu modul meu de a privi viata in general...
Vorbea despre maturitate, despre cum ar trebui sa privim viata si viitorul si la un moment dat le-a spus tatei si fratilor lui: "de azi nu mai sunteti copii!"
Eu una am zambit ironic si m-am gandit in sinea mea..."da, dom-le, ce fraza inteligenta! De parca n-ar fi evident ca ei nu mai sunt copii! Tata e cel mai mare dintre frati, iar sora-sa cea mai mica are in jur de 50 de ani...deci evident ca nu mai sunt copii. Ce fraza ridicola!"
Iar preotul a continuat..."de azi nu mai sunteti copii! nu mai sunteti copii, pentru ca de azi nu mai aveti cui sa spuneti MAMA si TATA"...
...sincer va spun ca mi-a inghetat sangele in vine...
E grea viata, e greu sa te intelegi cu parintii atunci cand sunt dificili si au alte mentalitati si se baga in viata noastra si au de multe ori impresia ca sunt "atotstiutori" si...si...si...
Nici ai mei nu sunt perfecti poate (de parca eu as fi!)...dar indiferent cat de greu poate fi cateodata eu am ales sa ma bucur ca sunt inca copil!
Iar de cand o am pe gagalicea asta mica am inteles si mai mult cuvintele alea...
...am zis asta ca sa va arat inca o particica a vietii din care vine optimismul meu...N-o sa fiu copil o vesnicie, asa ca profit acum cat pot...Tristetea si supararile le las pentru mai incolo...sper cat mai departe de prezent...
ayanna_xem spune:
Ma duc la somn acum ca e tarziu...
Va ...noapte buna!
cris.dogarel spune:
buna dimineaaatzaaa!
for all
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra