Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 5
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Eu ma declar mama-loca. Disperata cu iritatia pisoiului meu, sun la dermato, ma programez azi ptr azi si hai cu baiatul. Vine sotul de la munca, mananca ceva rapid si sa mergem. Ajungem noi, si acolo dr zie: arata-ti si mie ce va ingrijoreaza. Io "uitati si pe gat" "asa..e bine, nu e nimic. mai departe unde ziceti ca are?" eu "si pe picioare, si pe spate si uitati aici".... ea "asa...e in regula copilul". Se uita la mine, se uita la sotul..."pai mosteneste pielea dvs (catre mine). e posibil sa ne vedem si in iulie" ..."o sa ii mai apara, lasati copilul in pace! ne cazul sa il dati cu creme cu cortizon..." Si uita asa mi-am castigat eu numele. Cica sa merg pe Bioderma cum mi-a recomandat si sa las copilul in pace ca o sa se mai irite. Mai ales ca incep dintii... Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului AMR 12 pan'la nunta |
Bine ca te-ai mai linistit. Nu stiam (scuze daca ai scris si mi-a scapat) ca ai ajuns la cortizon. Si eu stiu ca nu e ok pentru copii, desi o sa-ti spuna multi medici ca sunt generatii care s-au facut bine cu el.
Acuma intreb si eu ca tuta, ce legatura e intre dintisori si aparitia iritatiilor? Pe fond nervos sau cum?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca_mica Eu nu reusesc sa intru la poza, ma injura cu ceva gen "Bandwidth exceeded"... Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Pai cred ca li s-a dat serverul peste cap ca am vazut primele locuri si aveau cam 1000 de voturi si sunt sute de copii inscrisi.
Tu ce-ai facut, ai ajuns la medic cu tiroida? Ce ti-a zis?
_
Cresc
lorex spune:
bubu, pana la urma cine ti-a botezat?aia pe care nu-i vroiaia? din poze cred ca da..
aa, nikole, mai insista cu biberonul dar urmareste stari diferite.De ex, bobitza cand e f nervoasa nu vrea nimic, nici suzi, nici bibe, nici tt...o calmez un pic si apoi iar incerc, in ordinea: tt, bibe, suzi...si de multe ori alege suzeta...
sau in timp ce motzaie sa adoarma dupa ce-i dai san...
am vazut si eu biberoanele alea de la tomy tipee sau cum se cheama, arata f bine, era 36 d elei parca ala de 260 ml...
ayanna, da, si pe mine ma sageata sanii..in mai multe feluri...cand vine laptele sunt multe sageti in amandoi sani o data.Dar uneori simt intepaturi rebele in san...sau intepaturi pe mijlocul sfarcului..
daca la inceput mi se parea ca au legatura cu bebele, acum mi-am dat seama ca laptele vine cam cand e ora de papa si de cele mai multe ori prinde copilul plangand si eu credeam ca sanul simte copilul...
nush daca sunt coerenta...sper ca intelegeti ce vreau sa spun..
vad ca nici mesajele nu mai sunt estetice si clare asa cum imi place mie sa le scriu...eh, timpi scurtzi
Alecsa, ms de poze cu yannis...ce frumusel e! dar...ai fost cam zgarcita..numai atat?
danasor....cand se reface vremea poate ne intalnim...felicitari pt hohotele anastasiei.chiar, cum ii spuneti? petra sau anastasia? ca mie mi-a ramas anastasia in minte.Probabil e din cauza ca mi-a placut mult numele asta si la un momdat ma hotarasem sa il pun bobitxzei...insa nu simteam ca e..that one!
am vazut poze si cu febletzea noastra: the patriot, ce scaun si-a tras, parca-i nava spatiala.Si cum sta in el, ca sheful la birou..tare-i serios!
asa, Oanei vroiam sa-i mai spun ca la noi, la vaccinul de 2 luni, pediatra a pus preventiv supozitor cu paracetamol inainte sa-i faca vaccinul.Deci, n-are ce sa-i faca rau , asa ca nu-l mai lasa sa sufere...of...ce sperietura ai tras...io nush cum as fi reactionat...de felul meu sunt calma asa...reactionez bine dar,...nu am trecut prin asa chestii ...uff, sper nici sa nu trec...Doamne-ajuta!
am vazut ca ati vorbit de nunti...
mamidepuiuti, mandruta, ruxita, cris.m...
va sarut pe toate de noapte buna!
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
cristies spune:
Uitasem, Ayanna eu am verificat biblioteca virtuala despre bebei si nu am cartea de care zici tu.
Cred ca am mai zis dar nu m-a auzit cine trebuia, stie cineva ceva olandeza ca eu as fi tare curioasa de legenda puseelor cerebrale pe care o avem pe contul comun.
_
Cresc
lorex spune:
Cristies...oare??..sa fie pragul???
si eu asteptam azi sa vad meniul soacrei tale
a, si mi-ai amintit ca si eu am vazut colajelei lui haircut.oare sotul ei le-a facut?
gata plec.noapte buna!
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Pai cred ca li s-a dat serverul peste cap ca am vazut primele locuri si aveau cam 1000 de voturi si sunt sute de copii inscrisi. Tu ce-ai facut, ai ajuns la medic cu tiroida? Ce ti-a zis? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
A, am inteles, e de la ei nu de la mine!
Din pacate nu am ajuns si saptamana sta nici o sansa, ca sunt singura cu Andrei si doctora mea este in Unirii. Incerc macar sa ajung aici la Favorit cu minunea mea de unghie incarnata, insa sa vad cum reuseste sotul sa vina acasa sa stea cu Andrei, ca cica dureaza 50 de minute interventia si nu am cum sa tin copilul atata timp acolo! Partea proasta e ca tratamentul cu antibiotic si betadina a fost frectie la picior de lemn, nu s-a dezumflat, ma doare la fel ba mai rau... sper sa ma taie gagica aia altfel ... o iau pe carari !
Dar multam fain de intrebare!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Gata, ma retrag ca de obicei, in plina glorie, maine zi grea, vaccin de 4 luni (oare cat o costa Infarixul ala ca n-am fost desteapta sa intreb ) si o discutie in contradictoriu referitor la diversificarea de 4 luni
Noapte buna!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Bine ca te-ai mai linistit. Nu stiam (scuze daca ai scris si mi-a scapat) ca ai ajuns la cortizon. Si eu stiu ca nu e ok pentru copii, desi o sa-ti spuna multi medici ca sunt generatii care s-au facut bine cu el. Acuma intreb si eu ca tuta, ce legatura e intre dintisori si aparitia iritatiilor? Pe fond nervos sau cum? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Partea cu multa doftoriceala nu ne place, de aceea am ales vaccinare standard si cat mai putine chimicale. Asa ca nu cortizon. Dar vroiam eu sa imi zica in fata ca sunt dusa. Copchil agitat...
Cica atunci cand ii dau dintii e mai agitat si tot baga in gurita chestii ptr ros, asa ca se va irita la gurita. Dar eu suspectez ca e si pe fond nervos. Se agita cand e nervos si isi pune sangele in miscare.
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 12 pan'la nunta
ayanna_xem spune:
Xela...mai cuscra...te admir pentru ca poti sa ai grija de 2 copilasi in acelasi timp...si amandoi solicita atentie.
Ma uitam acum la pozele cu scumpetea ta de Andreea...mi-au placut mult de tot...mi-o imaginez si eu pe strumfa mea peste vreo 2-3 anisori...
Esti o mamica tare mandra...acum ca ai si fecior...Imi place tare mult poza aia in care esti cu amandoi pe banca in parc..
Ai doi copii tare frumosi! Seamana cu mami a lor...
.
Eu nush daca mai am curaj sa mai fac un copil...acuma cel putin n-am, dar nush cum o sa gandesc mai incolo.
Te ...si te astept mai des sa-mi mai povestesti ce nazbatii mai face ginerelul meu cel smecheras.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
lucia2000 spune:
Vreau sa vad si eu pozele de la intalnire.
Cum fac?
www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.