Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Merci de voturi! I-am schimbat poza cu una care sper sa-l distreze pe Raducu.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

raducu e incantat ...acum a venit de la scoala si a votat gargaritul...citez:"sper sa castigi,gargaritz!"

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

foarte tare! Pupam Raducu! doar face parte din familie, ceva ruda prin alianta..el cu Ana noi cu ema

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili sa nu aruncati in mine....dar vreau doar sa-mi dau si io cu parerea pt ca tot se vb despre diversificare

pana a lucra in publicitate, habar n-aveam cu ce se manank si eram si io, ca tot omul consumatoare de reclame...si cumparam k de, eram convinsa...

lucrurile stau altfel. se munceste la greu pt o campanie de promovare al unui produs. minti creative isi storc creierii ca sa gaseasca acel ceva...sloganul...cuvantul sau cuvintele cheie care sa te determine sa cumperi. se fac studii de piatza..etc...etc si nu neaparat e si adevarat ceea ce promoveaza. se cheltuiesc bani la greu pt publicitate. asa ca din pctul meu de vedere totul este comercial.cine are de investit in publicitate are si....produse mai bune...frumos aranjate pe raft..oferte..etc. doctorii pt comisioane recomanda nu stiu ce medicamente, farmacistii la fel, vanzatorii la fel...pt ca in campania de promovare inclusiv aceste comisioane sunt incluse si...ce nu face omul pt bani?
nu va sunt cunoascute reclamele...doctorii recomanda...sau cum s-a putut baga nadia comaneci la reclama pt margarina cand se stie ca este unul dintre cele mai nerecomandate alimente...ma rog...scuze...dar cunoscand sistemul....mi-e sila

de aceea sfatul meu este urmatorul, cel putin cand e vb de papa celor mici. e mult mai comod sa cumparam borcanelul din hypermarket... DAR..straduiti-va ca ceea ce puteti face in casa...sa faceti in casa... e cel mai sanatos.EU cel putin asa voi face si daca voi avea o sursa curata si sigura de la tara..inclusiv lapte ii voi da.
io am crescut la tara...fara nu stiu ce suplimente, piureuri etc..si n-am fost la dr.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

sunt perfect de acord cu tine.....si de aceeasi parere

meriti un maaare brat de flori

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cealut!

Evyme, tu cat ceai din ala bei de storci 400 ml????..era sa cad jos cand am citit, ...aproape juma de kil...sunt invidioasa

Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Imi fac cate 2 litri de ceai, pe care le beau cam in 2-3 zile. 400ml scot doar dimineata, in restul zilei scot cam 150ml (in general ma mulg dupa fiecare masa a lui Sebi cam la 4 ore)

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
www.youtube.com/watch?v=EdPETTNtz6I" target="_blank">intrarea tortului

dumnezeule...imi luase lorex vorba ca si eu vroiam sa te intreb....400??? wow

dar...in timpul noptii? sau asta se aduna de seara pana dimi...
ce sa zic mami..stai bestial cu productia

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

in alta ordine de idei...

NEATZA

Ayanna si la mine sange inghetzat in vene....io realizasem de la inceputu povestii de ce nu mai sunt copii trist, Doamne sper sa fie cat mai indepartat momentul ...

Onitza Bafta multa cu dintisorii! Superb Daniel, f mare! pare mult mai mare decat varsta! Si ce gecuta frumi de blug!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

cristies.....jiji dimi dupa ce se trezeste vreo ora juma e f cuminte...sta in pat..se uita la un film, ba mai citeste o carte...cert e ca am timp sa mananc si sa fac rutina zilnik.acu e obo...muflat la tt, poate si adoarme

deci io sunt batuta in cap. visez la bisc tai...si acum am citit reteta am cump: faina integrala grua, taratze grau , faina: secara, ovas, orz...ia sa vezi ce combinatii fac io....stafide nu-i bun?

poze

Bine ca de data asta nu s-a mai nimerit si un cozonac printre cumparaturile tale pe care evident nu vroiai sa il iei dar nu stii cum ai ajuns cu el acasa

de Yannis

ca tot ai adus aminte...la piatza vitan sus e plin de mag pt bb, jos mega imege iar la subsol s-a deschis o piatza frumusica....unde sunt si sibieni si...ce crezi ca s-a strecurat printre cumparaturi...cozonac si paine din aia de casa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Venit de la plimbare.

Bb doarme dus in carucior. Sa fie sanatos ca nu-l deranjez. Mi-e o foame de lup, asa ca ma infig in frigider. Mai cu mila ca apoi creste AMR-ul.

Mi-a trecut bucuria sosirii indemnizatiei. La cate datorii avem...ne trebuie cam 3 indemnizatii sa ajungem la zi.

Ne bucuram ca suntem sanatosi, ca avem un copil sanatos, frumos, cel mai si cel mai dintre toti .

Sa ne refacem glicemia si revenim.

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salutare gagici...
Zgubilicea asta a mea are chef de zbantuiala, nu ma lasa deloc sa scriu...dar vroiam sa va zic ca si la noi a intrat azi indemnizatia...am depus pe 23 martie dosarul...si am fost surprinsa in mod placut. Vad ca s-a spart bine gheata la capitolul asta, ca sunt multe fete care au inceput sa primeasca...sa speram ca o sa avem parte de banutii astia si in continuare si n-o sa-i reduca gurvenantii astia ai nostri cu noile lor masuri.

Mai citesc si mai revin...pritre doua reprinze de dans...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

cristies.....jiji dimi dupa ce se trezeste vreo ora juma e f cuminte...sta in pat..se uita la un film, ba mai citeste o carte...cert e ca am timp sa mananc si sa fac rutina zilnik.acu e obo...muflat la tt, poate si adoarme

deci io sunt batuta in cap. visez la bisc tai...si acum am citit reteta am cump: faina integrala grua, taratze grau , faina: secara, ovas, orz...ia sa vezi ce combinatii fac io....stafide nu-i bun?

poze

Bine ca de data asta nu s-a mai nimerit si un cozonac printre cumparaturile tale pe care evident nu vroiai sa il iei dar nu stii cum ai ajuns cu el acasa

de Yannis

ca tot ai adus aminte...la piatza vitan sus e plin de mag pt bb, jos mega imege iar la subsol s-a deschis o piatza frumusica....unde sunt si sibieni si...ce crezi ca s-a strecurat printre cumparaturi...cozonac si paine din aia de casa

poze

unde jos?
ca la mega si sus am fost si io
Jos? pe unde intru?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Vaaaai, am citit din urma...eu nu va mai scriu fetelor pe forum daca va apucati de ...pai se poate?!
Ratusca saraca era sa se inece cu mancarea...

...gata, nu va mai zic povesti de astea cu feeling...
..va zic bancuri, sa va-nveselesc...

Uite unul care tocmai ce l-am primit pe mess, ca tot suntem in priza cu ce se intampla acum la nivel politic:
"Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu. Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul.
- Nu se vinde, spune functionarul.
- De ce?
- Nu se lipeste.
Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului:
- De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste!
- Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea cealalta. "

E mai bine asa...? Sau sa raman la posturile alea de sensibilizeaza corasonu'?

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele ma bucur ca va place poza si pentru va multumesc pentru sustinere, si sa nu va suparati ca il pe Raducu va ofer si voua un brat de .

Bunicul meu e o mare figura... a implinit 78 de primaveri sambata si le-a serbat dansand. Pentru mine bunicii sunt foarte importanti (ei m-au crescut si chiar si acum imi fac toate mofturile (de ex. acum cand am fost acasa imi oprise bunica cozonac intr-o punga de hartie de la inaltare). Cum sa-i zici ca nu e Monti?
Pentru mine sunt un exemplu ca nu trebuie sa astepti nimic de la viata, trebuie sa te bucuri de ea asa cum e. Casa in care stau e a treia construita cu mainile lor dupa ce primele doua le-au fost daramate de comunisti. Nu e zi in care in casa lor sa nu fie oameni care sa intre doar ca sa-i salute.
Si desi stiu si fac lucruri de care putini oameni mult mai tineri sunt capabili modestia e prima lor calitate.
Cand m-am angajat eu prima data, intamplarea face sa fi condus o echipa care avea si 5 oameni care aveau meseria bunicului meu.
Cand m-am dus acasa si le-am zis i-au dat lacrimile si m-a pupat, ca uite ce mare am ajuns eu, ca dl. inginer al lui (pe care il idolatriza). Nu mi s-a facut niciodata un compliment mai mare.
Hai ca m-am sentimentalizat si eu azi. O fi ceva in aer, dar eu n-am aerul curat de la Ayanna.

In alta ordine de idei l-am programat pe Garga maine la Infosan (ms. Xela).

Cris.dogarel si eu sunt lesinata dupa avocado. Eu mananc in general dimineata cu lamaie si cu peste. N-am mancat niciodata combinatii dulci. Cartofi dulci n-am mancat nici eu.

Danyelana, n-o sa te chinui sa-mi traduci retete, dar o sa te mai intreb poate iti suna mai cunoscut ingredientele. (marturisesc ca am descoperit ca exista nenumarate plante comestibile pe care pana acum nici nu le cunosteam). Multumesc mult

Decenuela, ai perfecta dreptate. Doar reclama e sufletul comertului, nu? (nu m-am deranjat sa caut alea, e bine sa recitesti din cand in cand, eu am uitat ca laptele desi 0% grasimi nu e bun).

Ruxita, normal ca tre' sa aiba rochita ei. Mama o are si acum pe a mea de la banchet in sifonier, doar ca nu mai incap in ea nici cu politia.

Alexutzzza spor la shopping. Si tu platesti direct cu cardul pe care tii salariul?

Ce mai vroiam sa zic? Nu mai stiu...
II dau la gaza sa pape si iesim sa platim cablul si sa cumparam dorada ca avem cerere speciala de la tati. Si Oscilococcinum...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput