Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 13
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Merci de voturi! I-am schimbat poza cu una care sper sa-l distreze pe Raducu. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
raducu e incantat ...acum a venit de la scoala si a votat gargaritul...citez:"sper sa castigi,gargaritz!"
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui decenuela cristies.....jiji dimi dupa ce se trezeste vreo ora juma e f cuminte...sta in pat..se uita la un film, ba mai citeste o carte...cert e ca am timp sa mananc si sa fac rutina zilnik.acu e obo...muflat la tt, poate si adoarme deci io sunt batuta in cap. visez la bisc tai...si acum am citit reteta am cump: faina integrala grua, taratze grau , faina: secara, ovas, orz...ia sa vezi ce combinatii fac io....stafide nu-i bun? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
Bine ca de data asta nu s-a mai nimerit si un cozonac printre cumparaturile tale pe care evident nu vroiai sa il iei dar nu stii cum ai ajuns cu el acasa
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
decenuela spune:
fetili sa nu aruncati in mine....dar vreau doar sa-mi dau si io cu parerea pt ca tot se vb despre diversificare
pana a lucra in publicitate, habar n-aveam cu ce se manank si eram si io, ca tot omul consumatoare de reclame...si cumparam k de, eram convinsa...
lucrurile stau altfel. se munceste la greu pt o campanie de promovare al unui produs. minti creative isi storc creierii ca sa gaseasca acel ceva...sloganul...cuvantul sau cuvintele cheie care sa te determine sa cumperi. se fac studii de piatza..etc...etc si nu neaparat e si adevarat ceea ce promoveaza. se cheltuiesc bani la greu pt publicitate. asa ca din pctul meu de vedere totul este comercial.cine are de investit in publicitate are si....produse mai bune...frumos aranjate pe raft..oferte..etc. doctorii pt comisioane recomanda nu stiu ce medicamente, farmacistii la fel, vanzatorii la fel...pt ca in campania de promovare inclusiv aceste comisioane sunt incluse si...ce nu face omul pt bani?
nu va sunt cunoascute reclamele...doctorii recomanda...sau cum s-a putut baga nadia comaneci la reclama pt margarina cand se stie ca este unul dintre cele mai nerecomandate alimente...ma rog...scuze...dar cunoscand sistemul....mi-e sila
de aceea sfatul meu este urmatorul, cel putin cand e vb de papa celor mici. e mult mai comod sa cumparam borcanelul din hypermarket... DAR..straduiti-va ca ceea ce puteti face in casa...sa faceti in casa... e cel mai sanatos.EU cel putin asa voi face si daca voi avea o sursa curata si sigura de la tara..inclusiv lapte ii voi da.
io am crescut la tara...fara nu stiu ce suplimente, piureuri etc..si n-am fost la dr.
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Mami a mea stie sa ofere, iar eu stiu sa profit de ceea ce ofera... Dar n-a fost tot timpul asa...eu am fost un copil tare non-conformist...le-am scos multi peri albi alor ai mei, nu neaparat ca as fi facut nush ce mari probleme...dar pur si simplu nu vroiam eu sa ma tin de turma. Am profitat de postul tau si dezvolt subiectul pentru ca de fapt vroiam sa ajung sa va povestesc ceva...stiu ca multe fete au relatii tensionate cu mamele lor, cu tatii... Cand a murit bunica mea din partea tatalui preotul a tinut o predica la biserica in care a vorbit despre bunica...o cunostea de mult timp, ii cunostea copii (au fost 7 frati la tata)...si ma rog, a spus multe aprecieri legate de cum a fost ea ca mama, cum si-a iubit copiii, cum i-a crescut si ajutat vaduva fiind mai de tanara si tot felul de aprecieri despre viata ei. La final insa a zis ceva ce m-a marcat foarte, foarte tare...si mi-a schimbat mult optica vis-a-vis de relatia mea cu ai mei si cu modul meu de a privi viata in general... Vorbea despre maturitate, despre cum ar trebui sa privim viata si viitorul si la un moment dat le-a spus tatei si fratilor lui: "de azi nu mai sunteti copii!" Eu una am zambit ironic si m-am gandit in sinea mea..."da, dom-le, ce fraza inteligenta! De parca n-ar fi evident ca ei nu mai sunt copii! Tata e cel mai mare dintre frati, iar sora-sa cea mai mica are in jur de 50 de ani...deci evident ca nu mai sunt copii. Ce fraza ridicola!" Iar preotul a continuat..."de azi nu mai sunteti copii! nu mai sunteti copii, pentru ca de azi nu mai aveti cui sa spuneti MAMA si TATA"... ...sincer va spun ca mi-a inghetat sangele in vine... E grea viata, e greu sa te intelegi cu parintii atunci cand sunt dificili si au alte mentalitati si se baga in viata noastra si au de multe ori impresia ca sunt "atotstiutori" si...si...si... Nici ai mei nu sunt perfecti poate (de parca eu as fi!)...dar indiferent cat de greu poate fi cateodata eu am ales sa ma bucur ca sunt inca copil! Iar de cand o am pe gagalicea asta mica am inteles si mai mult cuvintele alea... ...am zis asta ca sa va arat inca o particica a vietii din care vine optimismul meu...N-o sa fiu copil o vesnicie, asa ca profit acum cat pot...Tristetea si supararile le las pentru mai incolo...sper cat mai departe de prezent... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Mi-au dat lacrimile instantaneu cand am citit asta! Cat adevar in fraza asta... Si eu am inceput s-o apreciez mai mult pe mama de cand sunt si eu mamica (intotdeauna am fost mai apropiata de tatal meu - eram baiatul lui tata, nu fata mamei) Imi doresc tare mult sa reusesc sa-l fac pe puiul meu sa ma aprecieze cand va fi mare,pentru ca am contraexemplu in persoana soacrei mele: de cate ori se isca vreo cearta ma intreaba pe mine ce le lipseste baietilor ei, ca mancare au, curatenie au... Niciodata nu-si pune problema daca au si iubire si intelegere din partea ei; pentru ea mama e cea care hraneste si curata dupa copii, asta ar fi dovada de iubire din partea ei... Imi place sa cred ca fiul meu va fi apropiat de mine si va vedea in mine un prieten la care poate apela oricand...
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
www.youtube.com/watch?v=EdPETTNtz6I" target="_blank">intrarea tortului
micki_mica spune:
citat din mesajul lui cristies
Bunicul meu are poza asta pusa in rama. O tine pe masuta lui din bucatarie si cand da noroc cu cineva zice "Hai noroc ma nepoate si tie, si data viitoare cand mai vii sa aduci sticla aia incoace ca vad ca nu stii s-o desfaci . _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Votat Gargaritz! Buna faza cu bunicul!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 12 pan'la nunta
decenuela spune:
citat din mesajul lui cristies Decenuela, n-am putut sa aduc tabelul (era evident ca htmlul nu suporta tabele, dar eu tuta cum ma stii...) e la pagina 12 in carte. O sa vezi ca stafidele au continutul cel mai mic de fibre dintre toate cele de pe acolo si indicele glicemic asemnator cu al bananelor... adica doar ingrasa. Uite un link sa bagi toate cumparaturile in el si sa vezi care cat este de monti: www.montignac.com/en/ig_recherche.php" target="_blank">lista indici glicemici. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
aoleu..sar'mana....prea te-ai straduit dar nu merit asta. ia sa vezi cand va trebui sa ma edzbrac pt o eventuala plaja....imi va fi rusine si ma va apuca criza....si poate, poate cobor si io pe pamant
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
micki_mica spune:
citat din mesajul lui Ruxita buna fetele, incep prin a ma lauda, am primit banii - indemnizatia si alocatia pe 2 luni! - promisiunea initiala a fost intre 10 si 25 mai daca nu, sa-i asteptam pana in iunie, dar n-a fost cazul, au venit pe 17, deci au fost operativi. |
Felicitari!
Si noi happy!
Au sosit alocatia si indemnizatia pe april!
Primii lui bani de indemnizatie! Luat ciorapei la copchil! Macar atat....
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 12 pan'la nunta
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies
Bunicul meu are poza asta pusa in rama. O tine pe masuta lui din bucatarie si cand da noroc cu cineva zice "Hai noroc ma nepoate si tie, si data viitoare cand mai vii sa aduci sticla aia incoace ca vad ca nu stii s-o desfaci . _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
super tare poza
iar bunicul
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Ruxita buna fetele, incep prin a ma lauda, am primit banii - indemnizatia si alocatia pe 2 luni! - promisiunea initiala a fost intre 10 si 25 mai daca nu, sa-i asteptam pana in iunie, dar n-a fost cazul, au venit pe 17, deci au fost operativi. |
si la mine exact pe 17! tot pe 8 martie depus dosaru! plec sa imi platesc cardu de credit si apoi cu banii pusi p card iau jucarii ptr Yannis!! Doamne abia astept! sper sa-mi iasa, balesc la jucariile alea de 2 luni de zile! zici ca le iau ptrmine nu ptr Yannis (sau ptr mine le iau? )
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
decenuela spune:
citat din mesajul lui Ruxita vad ca va laudati puii care mai de care, voi cu ai vostri, numai eu cu al meu ... il iubesc tare! (am si momente de iubire necontrolata, daca va imaginati cum vine asta, incerc sa ma abtiu)... fiica-mea imi zice ca se vede de la o posta ca ne iubim, ca el ma iubeste si eu il iubesc... iubire pasionala, ce mai... din categoria "super grea"! face gropite in obrajori cand zambeste, si eu sunt in al noulea cer, cand doarme stau cu nasul in mirosul lui cu buzele lipite de frunte si-l privesc ... minute in sir, cand e treaz ne iubim iarasi din priviri lungi... nu credeam, nu speram... sunt happy! |
dragostea de mama....te inteleg perfect si io....sunt lulea dupa jiji
poze