Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata si noi! Buna cafeaua!
Eu sunt cam .
Azi mergem sa facem vaccinul (bcg) si am niste emotii... de me doare stomacul. Colac peste pupaza nici sotul si nici fratele meu nu ne pot duce cu masina, asa ca HAI, TRAMVAI! Si mi-e frica de reactia de dupa vaccin (eu i-am dat preventiv Panadol la cel de 2 luni si o sa-i dau si acum).
Si azi se implinesc 14 ani de cand a murit tatal meu. Si e marti...
Si am o stare de kk.

N-am butoi, ca al meu e la mama. Unde sa ma bag?

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Aoleu!!!! DECENUELA SA NU BAGI COZONACUL LA CAUTARE CA PICA SERVERUL LUI NEA MONTIGNAC ALA !!!

(unde ziceai ca e piata aia? care mega image de la piata vitan? ca in big sunt niste sibieni cam oachesi asa... nu stiu de pe ce strada din Sibiu...)

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Vaaaai, am citit din urma...eu nu va mai scriu fetelor pe forum daca va apucati de ...pai se poate?!
Ratusca saraca era sa se inece cu mancarea...

...gata, nu va mai zic povesti de astea cu feeling...
..va zic bancuri, sa va-nveselesc...

Uite unul care tocmai ce l-am primit pe mess, ca tot suntem in priza cu ce se intampla acum la nivel politic:
"Boc propune ca semn de recunostinta sa se tipareasca un timbru cu Basescu. Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul.
- Nu se vinde, spune functionarul.
- De ce?
- Nu se lipeste.
Cere Basescu un timbru, scuipa pe lipici, il pune pe un plic si-i arata functionarului:
- De ce spui ca nu se lipeste? Uite, se lipeste!
- Da, spune functionarul, dar toti scuipa pe partea cealalta. "

E mai bine asa...? Sau sa raman la posturile alea de sensibilizeaza corasonu'?

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Neatza!

Am pus pe contul nou poze de la botez. Hranesc puiul mic si ma duc sa citesc din urma.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Sunteti niste frumosi...

Multumim ca ai avut incredere in noi si te-ai 'decamuflat'...

Mergi la inceput

cristies super frumoas vorbesti tu akl de bunicii tai

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata si noi! Buna cafeaua!
Eu sunt cam .
Azi mergem sa facem vaccinul (bcg) si am niste emotii... de me doare stomacul. Colac peste pupaza nici sotul si nici fratele meu nu ne pot duce cu masina, asa ca HAI, TRAMVAI! Si mi-e frica de reactia de dupa vaccin (eu i-am dat preventiv Panadol la cel de 2 luni si o sa-i dau si acum).
Si azi se implinesc 14 ani de cand a murit tatal meu. Si e marti...
Si am o stare de kk.

N-am butoi, ca al meu e la mama. Unde sa ma bag?

off...te cred...stiu ce e in sufletul tau
si tatal meu tot martea a murit

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

dupa boceala neasteptata de dimi ..... neatza si de la noi....si sar'mana de cofe cris

noi am av o noapte obisnuita....dar...va evni si vremea noastra

m-a lasat jiji sa fac trebutza de dimi..adik curatenie..spalat vase...pe jos etc...din astea femeiesti...care in general nu prea se vad. a...ba chiar am fc si un dush....din ala scurt ( sa cum imi place mie....sau lui jiji? )

myky cum e cu temperatura? i-a scazut?

jiji ieri a fost cuminte...dar dupa ce-a venit tasu l-a apucat maraiala..nik nu vroia...era trecut de 6...asa ca l-amn bagat in cosmonaut si go afara....evident ca nu mai era nimeni...dar in leagan a adormit instantaneu...si ne-am mai fatait printr blocuri sa ne ferim de vant...si a dormit asa vreo ora si...s-a calmat jijik

acu maraie tre sa-l....intretin voios...poate o tt ceva?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Intr-un autobuz, pe aceeasi bancheta stateau un barbat si o femeie cu un bebelus in brate. La un moment dat, femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoarce nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia, suparata ii spune:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea!
Ajung ei la Ploiesti , aceeasi scena: femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoace nasucul intr-o
parte si nu vrea sa suga. Femeia din nou:
- Mananca, altfel ii dau lui nenea! Bebelusul, nimic.
Ajung ei la Brasov ….scena se repeta, bebelusul iar nu vrea.
Femeia iar spune:
Autobuzul pleaca mai departe. Domnul care statea langa femeie pe bancheta izbucneste:
- Dar hotarati-va doamna odata, ca eu trebuia sa cobor la Ploiesti!!!

Sper ca te-am facut sa zambesti...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

dupa boceala neasteptata de dimi ..... neatza si de la noi....si sar'mana de cofe cris

m-a lasat jiji sa fac trebutza de dimi..adik curatenie..spalat vase...pe jos etc...din astea femeiesti...care in general nu prea se vad. a...ba chiar am fc si un dush....din ala scurt ( sa cum imi place mie....sau lui jiji? )

jiji ieri a fost cuminte...dar dupa ce-a venit tasu l-a apucat maraiala..nik nu vroia...era trecut de 6...asa ca l-amn bagat in cosmonaut si go afara....evident ca nu mai era nimeni...dar in leagan a adormit instantaneu...si ne-am mai fatait printr blocuri sa ne ferim de vant...si a dormit asa vreo ora si...s-a calmat jijik

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Intr-un autobuz, pe aceeasi bancheta stateau un barbat si o femeie cu un bebelus in brate. La un moment dat, femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoarce nasucul intr-o parte si nu vrea sa suga. Femeia, suparata ii spune:
Ajung ei la Ploiesti , aceeasi scena: femeia scoate un san sa-l alapteze pe cel mic. Bebelusul intoace nasucul intr-o
Femeia iar spune:
Autobuzul pleaca mai departe. Domnul care statea langa femeie pe bancheta izbucneste:

super tare

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ayanna merci de carte! Povestea m-a facut sa .

Myky, sper sa nu te supar daca iti spun sa mai ceri parerea unui medic (parca tu ziceai ca ai medic de familie batran pe care il cunosti de mult si ti-e rusine sa-i spui ca nu vrei sa incepi diversificarea sau alte chestii). Impotriva virozelor din aer eu stiu ca medicatia nu e bazata pe antibiotic. Multa sanatate puiului si tie mult curaj sa lupti pentru el!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Tatal vine de la cresa cu copilul si mama isi pune mainile in cap :
-Asta nu-i copilul nostru !
La care el, mirat
- Ce importanta are,maine tot la cresa il duc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Citat:

poze

Femeia iar spune:

ms ms ms!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput