Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
bluekidoo spune:
Multumesc mult fetelor pentru urari , mi-ati luminat ziua
Dupa cum stiti sambata am crestinat fata, a fost un botez intim urmat de o petrecere acasa in familie. La biserica au fost momente inaltatoare si pline de emotii.. biserica, preotul si baietii din cor au fost fara cusur. Vroiam mai devreme sa va povestesc cate ceva dar pitica avea chef de joaca asa ca mi-am pierdut ideeile.Revin mai tarziu daca imi amintesc ce vroiam sa spun.
Am pus la semnatura cateva poze si vreo 3 filmulete de la botez. ma rog, ce-am putut selecta din ce au facut prietenii.. in posesia filmarii in tregi si a majoritatii pozelor intra saptamana viitoare si voi mai adauga atunci
Va pup si va urez o zi buna
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
dayanara spune:
andira nu doamne fereste, cu avionul venim, am luat biletele acum vreo 2 saptamani
miria am 63 :))) tot ca vaca sunt dar din profil ma vad mai bine
La multi ani Bluekido! sa fii sanatoasa si fericita
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
miria_cristina spune:
Ee, ROXANA, tu 63kg, eu, 71kg.
Ma uit asa de blonda in fiecare dimineata la cantar doar- doar o mai scadea macar cu un gr!
Yaia spune:
La multi ani, bluekidoo! Toti sanatosi si fericiti!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Vorbind de Bacau, ca mi-a adus Vladi aminte, luna viitoare vrem sa mergem la noi acasa. Suceava+Bacau. Bebe va avea fix 4 luni. Sper sa ne descurcam cu drumul. Sunt 300 de km pana la Sv si ina 150 de la Sv la Bacau si apoi inca vreo 400 pana la Cluj. Dar vom sta cam o sapt si ceva pentru ca trebuie sa ne intoarcem pt vaccinul de 4 luni. Ce ziceti? Ma decurc? |
Evident. Drumul Suceava Bacau e ca in palma si il faceti foarte repede. si la celelalte 2, cu pauzele de rigoare, o sa fie bine. Mai ales ca el o sa doarma mult in masina in timpul asta.
Pot sa te intreb de ce ii dai fier?
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
greenfrog spune:
si eu am aceeasi intrebare, noua dr pediatra nu ne-a zis nimic de fier.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
andra_s spune:
scrisesem un mesaj luuung si s-a dus pe apa sambetei, ufff, ce oi fi facut de nu mi l-a afisat???
il compactez si ii urez lui bluekidoo LA MULTI ANI, rebianei recuperare rapida, oanei felicitari pt micutul vorbaret si mai scrisesem eu cate ceva, dar am uitat
aaa, nafi pe tine te-am visat ca ne anuntai ca esti din nou graviduta si ca vei naste in decembrie
si ma mai plangeam ca nu mai suport vremea asta sa urata si friguroasa. veau soare si cald ca sa il scot pe ianis afara in chilotei, poate asa il scap de obiceiul de a-si suge manecile la body, ca trage din ele cu o pofta nici din tzitzi nu suge cu atata placere
gata, fug sa fac un salam de biscuiti, yummy, imi e asa pofta
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
oanaiacovita spune:
Mi-a dat fier profilactic. Dar nu ii mai dau. Off, si m-a avertizat ca s-ar putea sa aiba reactii adverse. Mai bine nu ii dadeam deloc.
Roxi arati ff bine. Se vede ca ai slabit mult.
Carmen, ce frumusica a fost Tanya la botez.
Multumesc pentru aprecierile la filmulet si pentru raspunsurile la intrebarea cu plecatul.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Andra eu sambata am facut salam de biscuiti.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu oanaiacovita, scump tare Eric cu "ng-ng" :)) Si tu esti f simpatica cu accentul nostru de Bacau :)) mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
Subscriu!!! Iar accentul e la fel cu al meu. Remarcasem de la primul filmulet postat!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle