Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 6
Erina spune:
Buna mamici,
la multi ani Bluekidoo!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Se discuta despre deshidratare. De la pediatra Daiei stiu ca semne: fontanela infundata si testarea elasticitatii pielii-deobicei de pe burtica, se prinde putina piele si se urmareste timpul de revenire.
Zile insorite si numai bine tuturor!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Rebiana27 spune:
tuturor fetelor care mi-au urat de sanatate!
Vladi tin regim alimentar; de altfel tineam si inainte de operatie insa nu avea cum sa mai stopeze calculii sa nu se miste provocandu-mi dureri mari. Sper sa reusesc sa nu fac efort deosebit macar o luna dar imi va fi greu. pentru sfaturi.
Oana dulce-i micul vorbaret! Vocea ta e asa delicata!
Mara "vorbeste" mai putintel decat Eric.. prefera vocalele dar mai spune si cate-un "ng".. sau "ag" mai degraba.
Roxi arati f bine!
Andra poftesc la salamul tau de biscuiti! .. mno, zic "pas" vreo cateva luni.
Niki masaj cu zat de cafea? N-am auzit, suna interesant! Se efectueaza masajul si un gomaj al pielii... super! Va felicit pe tine si pe Silvia ca v-ati creat putin timp pentru voi!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
andra_s spune:
oana si eu vroiam sa iti spun ca ai o voce asa cristalina, cred ca este topit eric sa te auda vorbind
despre masajul cu zat de cafea si eu stiu ca este f eficient contra celulitei, dealtfel cremele anticelulita contin si cofeina
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s scrisesem un mesaj luuung si s-a dus pe apa sambetei, ufff, ce oi fi facut de nu mi l-a afisat??? il compactez si ii urez lui bluekidoo LA MULTI ANI, rebianei recuperare rapida, oanei felicitari pt micutul vorbaret si mai scrisesem eu cate ceva, dar am uitat aaa, nafi pe tine te-am visat ca ne anuntai ca esti din nou graviduta si ca vei naste in decembrie si ma mai plangeam ca nu mai suport vremea asta sa urata si friguroasa. veau soare si cald ca sa il scot pe ianis afara in chilotei, poate asa il scap de obiceiul de a-si suge manecile la body, ca trage din ele cu o pofta nici din tzitzi nu suge cu atata placere gata, fug sa fac un salam de biscuiti, yummy, imi e asa pofta POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Draga Andra..ptr moment sper ca visul tau sa ramana doar atat..un vis. Ne-am dori teoretic un alt copil..o fetita dar practic in momentul asta nu cred ca as face fata cu doi!
Salam de biscuiti ...credeam ca reusesc si eu sa fac unul si-am luat rahat de la magazinul romanesc dar am dat iama in el si l-am mancat zilele astea
Ca tot se vorbea de kg...eu mai am 7 kg de dat jos dar in ultima saptamana n-am dat nimic jos. am si mancat multe dulciuri. cred ca trebuie sa ma abtin un pic...
Pupicei
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[
andra_s spune:
Si noi vorbim
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
miria_cristina spune:
REBIANA - Se pare ca starile tale de greata din timpul sarcinii aveau o explicatie serioasa!
Bine ca ai rezolvat. Sanatate multa!
miria_cristina spune:
M-ati omorat cu ce bebei vorbaciosi aveti!
Dragii de ei, ce scumpi sunt! De frumosi am zis-o cu alte ocazii de mai multe ori!
oanaiacovita spune:
Fetele ma faceti sa
Andra ce dulce e Ianis.
Rebiana, sa ai grija de tine. Mara cum e?
I-am dat sms Dianei. Sper sa am vesti de la ea.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
LAlexandra spune:
BLUEKIDOO!!!
REBIANA iti dorim refacere rapida si sanatate multa!
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)