Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Fetelor, vreau sa va intreb ceva. Bebelul meu cand face treaba mare sau da besinute se chinuie de numa-numa, urla, nu alta. Il alaptez la san si nu face tare, deci nu e constipat...dar el se vaita saracutul, chiar si in somn, cu ochii inchisi se agita de numa si apoi aud cat un pirt...Ai vostri fac asa?
Cum sa il ajut?

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare!

BLUEKIDOO La multi ani!

Mai, dar ce bebei vorbareti aveti! Si al meu e vorbaret, dar cand vede camera se rusineaza si doar se uita lung...Ieri dimineata, cand eu trageam un pui de somn, Albert a ramas cu tati si a ras cu glas, in hohote. Asa de rau imi pare ca am pierdut faza . A mai ras in hohote si mai tarziu, dar in somn.

Ieri Albert a stat cu mama mea, eu am fost la o confirmare, veneam doar sa-i dau papa.
A facut-o cu nervii pe mama, Albert a plans in continuu, nu a vrut sa doarma deloc.
A zis mama ca nu a facut cu mine, cand eram mica nici a zecea parte cate a facut cu Albert. I-a cantat, l-a leganat, a incercat suzeta, s-a jucat cu el, a pus chiar foenul, ca sa-l linisteasca (asta i-am zis eu, ca asa il mai potolesc).
No, si de la 8 seara a dormit pana la 2 noaptea, a papat si iarasi somn, pana la 7 dimineata . Asta in conditiile in care Albert mananca la maxim 3 ore.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LALEXANDRA - Eu cred ca toti reactioneaza asa. Si al meu face si asta pentru ca nu sunt invatati cu senzatiile respective care, de fapt, nici nu sunt placute.
O sa se acomodeze in timp cu toate si nu iti va mai da senzatia ca se chinuie.

Imi amintesc de Dami, cand ii venea sa faca kk incepea sa alerge prin casa, incercand sa se ascunda de el. Nu-i placea deloc senzatia si vroia sa scape fugind. Iar eu cu olita dupa ea.

Mergi la inceput

Cristina, iti multumesc mult de raspuns. Asa ma gandeam si eu ca e o senzatie noua si nu ii place, dar am zis ca mai bine mai intreb, ca na, doar sunt incepatoare si voi mai aveti experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna mamicute,

Am venit si noi ieri din plimbareala. Am prins un friiig de 5° cred la bunici. Offfffffff ce frica mi-a fost sa nu o fac de oaie cu Sofia. Dar am scapat cu bine si de asta si de drumul luuung si in zi calduroasa.
Cu toate astea, Sofia a avut prima criza de plans din viata ei. Sper sa fie si ultima. Doamne ce cumplit este. Nu stiam ce sa-i facem. Iar eu eram la volan, Mihai si taso incercau s-o linisteasca, apoi am oprit si eu, nimic. Noroc ca eram la 10 minute de casa si in casa s-a linistit instant. Bine, era 19.30, iar noi eram de la 12.00 in masina, cu opriri de plimbarica, de mancare noi, de alaptat, dar ea saracuta era tot in scaunelul ei.
Fetele care au trecut prin experienta colicilor, o data in plus va plang si va admir in acelasi timp ca va mentineti in forma dupa asemenea plansete. Eu n-am avut experienta la Mihai cu asa ceva, iar acum m-a terminat jumatatea de ora de plans a Sofiei. Ca sa nu va spun cum era sotul. DISPERAT. Se intreba probabil daca supravietuieste . El e panicard rau, rau.
Va las acum ca am treaba multa, dar sper sa citesc ceva in seara asta si revin.

Pup toti copilasii nostrii si toate mamicile.

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

La multi ani Bluekiddo!

si noi avem probleme cu kk, ne maraim rau cand facem. In ultima vreme insa parca a invatat sa elimine gazele mai usor. Azi a fost o zi de maraiala, a vrut numai in brate.

Tare simpatici sunt iepurasii de la odiseea noastra!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

La multi ani Bluekidoo!!!!
Eu am inceput sa ma chinui cu o gastrita mai veche si nu pot sa iau nimic! Am niste dureri....
Rebiana ce bine ca ai scapat! Sa te faci bine repede!
Vladi ce bine suna : sa stai in casuta ta, in liniste, pe terasa, inconjurata de cei dragi si, mai ales, un bebelus care nu prea mai plange! Frumos, bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

cristian a racit. E plin de muci, dar nu se vad, doar se aud! Nu mai stiu ce sa fac!

Mergi la inceput

RMKRISTINE si al meu e plin mereu de muci, pediatra mi-a zis ca pot sa ii curat nasucul cu ser fiziologic. Ii pun ser si apoi ii scot mucisorii cu o pompita simpla, la care trag eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Azi bebeluna a papat de la 11 la 2,30 non stop. dimineata la 7 sanii pocneau ,dar a supt o tura si la 11 nu mai erau asa tari dar erau plini. Nu prea a contat ca la cat sa stat la supt i-a golit. Pana la urma am scos 50 de ml de colostru de la congelator si i-am dat. dupa ce a inteles ca poate sa suga si la bibe l-a golit in 2 min dupa care mai vroia. Pana am dezghetat o alta sticluta a adormit. Dupa o ora s-a trezit a supt si a baut iar 100 ml de colostru. Acum doarme.
Nu stiu ce sa inteleg ?? Imi infometez copilul.
Acum am baut ceai de stimulare a lactatie sanii curg, sa vedem daca ii ajunge cand se trezeste.
nu prea as vrea sa ajung la lapte praf dar nici sa o infometez ca sa dovedesc ce mama eroina sunt eu si imi alaptez copilul
M-a cam intors pe dos faza asta. Pe de o parte ma bucur ca mananca dar pe de alta ma intreb de ce nu e lapte suficient.

Bluekidoo La multi ani . Sa va bucurati de Tanya si sa fi ti fericiti

Oana- Frumos filmuletul vostru.
Mai trebuie sa-i fac si eu filmulete bebelunei ca nu are. Eu sunt cu pozele cu filmuletele nu le am.

Andra- mai mai ce vorbeste falcute acolo

Rebiana - offf bine ca ai scapat. pana la urma prietena mea nu a apucat sa se opereze pt ca dr a trebuit sa plece de urgenta din tara

Roxana - se vede ca ai slabit.

Iar am uitat ce vroiam sa mai zic....

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput