Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
LAlexandra spune:
Am mai pus niste pozici cu printul meu. Sa va spun ca a inceput sa rada la noi si acum ne jucam impreuna...fug ca da semne de trezire
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
babyangel spune:
ref. la zatul de cafea, pt cele ce nu au rabdare sa isi faca masaj, va puteti pune cateva linguri de cafea macinata in gelul de dus. frecati pielea putin mai mult decat de obicei. Pe langa efectul anticelulitic, veti observa in catva timp ce fina si hidratata ramane pielea
Oana, Andra, tare scumpici sunt povestitorii vostriazi maine ii auzim spunand mama si tata
child, ar trebui sa o lasi mai des pe mama ta cu Albert, ca sa se invete cu ea
kossir, esti tare norocoasa ca nu ai avut crize de plans pana in prezent Sper din suflet sa nu se mai repete
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
babyangel spune:
Alexandra am vazut in poze un brunetel superb Cepar mare are..ca si Ianis de mami Andra s
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
dayanara spune:
andra tare scump e iannis si s.a schimbat enorm, imi place mult de tot privirea lui...si la oamenii mari imi place acelasi tip de privire nu stiu cum sa explic, daca imi vine vreun actor ceva in minte am sa.ti spun
rebiana
alexandra frumos foc si baiatul tau
denisa nu alaptez dar stiu ca pt reusita trebuie pus bebe la san intr.una, cel putin la inceput, 3 ore pt alaptatul la san e prea mare pauza in cazul in care nu s.a reglat cantitatea, si daca ea nu suge si doarme parerea mea e pt ca oboseste nu pt ca e satula
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
honeybaby spune:
Roxana- o pun de cate ori vrea. Problema e ca ziua suge de nu-i ajunge si noaptea doarme cate 5 ore.
Cred ca de asta se si zbate la san pt ca nu-i mai vine cat vrea ea la sfarsit.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
bordeancavio spune:
fetele, care vreti sa cresteti productia de lapte, eu daca beau un pahar - doua de bere, am o gramada de lapte. si am acordul pediatrului, chiar mi-a recomndat. am testat . cand mi se pare ca nu prea am laptic, oricat lichid as mai bea, apa, ceai,etc... bag un pahar de bere si se umfla sanii. eu mai folosesc si pompa, si mai ajuta, pt ca bebe e puturos si bea putin, asa ca ii mai pun ii bibe si ii dau 1-2 mese din biberon cu lapticul meu.
vladi, se vede din mesaje ca te simti mai bine, si va intelegeti acum cu sotul si bebe. bine ca i-au trecut colicii. si eu abia astept. acum de la sab simplex parca e mai bine. or fi si gazele de vina. la mine cand manaca mai mereu saracul face caca, sau trage cate un part, chiar la masa. ce aiurea o fi! cu poapatul am mai "negociat" cu el. se pare ca trebuie sa am mai multa rabdare, si sa insist. totusi tre sa mai scot cu pompa pt ca bebe nu mananca tot, sau doarme mai mult uneori si imi curg sanii si se umfla. te mai intreb eu cu alaptatul, daca nu "cadem la pace". momentan incerc sa ma adaptez la "toanele" lui bebe. sub 2 ore nu ii dau, oricat ar plange, dar i-am mai dat la 2 ore- 2 ore jumate daca nu prea papa pt ca il durea burtica sau adormea. deh, ce sa -i cer la 3 spatamani. abia astept sa facem o luna. i-am promis tort de la agapitos. de fapt eu abia il astept.
dayanara, arati foarte bine in poza!!! si la scurt timp dupa nastere. eu zic ca esti f bine. eu mai am 7-8 kile, of... dar din cauza alaptatului nu pot sa slabesc. nu pap salate ca nu ii priesc lui bebe. mai gust dar putin. si ce mananc nu prea se slabeste. si eu vreau sa mai slabesc, abia astept sa pot sa mananc orice! daca as avea timp, m-as duce la masaj si alte chestii de slabit.
bluekidoo, felicitari pt botez! frumoase pozite! si LA MULTI ANI!!!!1
oana, scumpic e eric al tau cum vorbeste cu tine!
rebiana, multa sanatate si refacere rapida. te pup.
miria, nici la mine cantarul nu vrea sa mai scada, zici ca e blocat. de acum regim scrie pe noi, nu??? dar eu tre sa fac laptic. ce sa fac? si ma enerveaza ca am pofta de dulciuri. nu mananc prea mult, dar zilnic tre sa mananc ceva dulce.
rmkristine, nu poti sa iei malox sirop? eu luam in sarcina de la dr. mai atenueaza acidul. ma gandesc ca ajuta.
denisa, si eu ma gandeam ca nu ii ajunge laptele, sau nu e destul de hranitor, dar vezi cum ia in greutate si pe urma hotarasti. cantareste la o saptamana si o sa iti dai seama. la mine a luat bine. sapt trecuta avea 4400 gr si a zis dr ca e f bine. acum, mai vad la o luna. bebe stie cat sa suga si cat ii trebuie.
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Ee, ROXANA, tu 63kg, eu, 71kg. Ma uit asa de blonda in fiecare dimineata la cantar doar- doar o mai scadea macar cu un gr! Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Dar eu 73.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
andra_s mesajul nu l-ai pierdut..il gasesti in capitolul trecut.
Super filmuletul.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
despre cantarit am citit intr.un manual de pediatrie , ca e bine sa se faca lunar, deorece e posibil sa ia intr.o saptamana 400 de gr , iar in alta 100, normal e sa ia minim 600 pe luna, mai mult sau mai putin cu cateva grame
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg