Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Honey, vizavi de lapticul tau eu zic ca e un puseu de crestere. sa stii ca le ia ceva timp tzatzicilor sa isi intre in ritm si sa sustina cresterea. Plus ca daca e obosita vrea mai mult la tzitzi pt alinare, pt adormire pt etc. Nu e musai sa pape non stop. o auzi ca inghite?

Yaya si cu Vladi eu tot cu voi ma iau de mana la kile. nici nu le mai citesc pe fetile astea cu cate 63 de kile si cure de slabire. ata e. ma consolez.:)

Roxana sa stii ca arati bine. se mai vede nitica burta dar in rest esti ok. arati a femie implinita:) si caruciorul e sucar rau:)) Are o poza Silvana cand seamana cu Joy? am mai zis? ca parca imi aduc aminte ca am mai zis sau am vrut sa zic.

Rebiana cat de mare era piatra aia de la fierea ta? tare frica imi e si mie...

Bordeancavio si la mine functioneaza berea. Mai beau si de aia nefiltrata, gen weissbier:) o nebunie ce imi place! am baut la botez si 20 de grame de whisky cu cola.

Andira ce mi-ar place sa va vad in formatie pregatiti cu tata pe motor. Si noi il trimitem pe tata cu motorul sa ne ramana noua masina. dar ploua de ceva zile si e nasol...

Stiti ce cadou mi-am facut? abonament pe 12 luni, cu 2 intrati pe saptamana la SPA si inot. am fost vinerea trecuta... o nebunieee!!!!
am zis ca imi fac acuma, ca daca taie astia indemnizatia mai pup eu spa tot nu!!
Arat ca un hypo in apa, dar plutesc:)))

Fata mea a primit o tona de haine de nu maoi trebe sa cumpar un an! azi le-am adus si m-am apucat de spalat la ele!

Oana da-mi si mie linkul cu ng ng al tau ca nu l-am vazut .... unde o fi??? cum ii merge lui Eric? sa nu ii mai dai debridat daca nu vomita! oricum te scapa de colici!

Fetelor sa stiti ca se invata destul de repede sa faca partzuri si nu se mai screm. Cartea care am tot citat-o eu aici zice ca un copil alaptat nu e alarmant daca nu face caca si cate 3 zile. A mea rade cu gura pana la urechi si da cate un partz care face ca motorul lu tata.. si continua sa rada:) face kaka zambind si dupa aia tace chitic... asa rusinata si murdara pana la urechi!!!:))

In ziua cu botezul ma duc eu cu nasa la coafor. Am luat-o si pe Joy cu noi sa nu fie probleme. In timp ce asteptam, se aude un caca din ala..... zgomotos si murdar:))) timid deschid tanga lu fi`mea... si surpriza!! avea kaka pe body, pe strampeni, pe paturica.. pe buric, catre tzatze....:))) asa ca in loc sa ma spele pe mine pe cap la spalator am bagat-o pe dra cu totul:) si dai cu dusul si spal-o, am bagat-o in schimburi!! oricum a ramas de pomina, spalata de kakat la spalatorul celui mai fitoz coafor din Sibiu:)))

Va povestesc de botez cand imi vin pozele de la fotograf!!

Fata mea rade cu gura pana la urechi, zambeste, ne urmareste cu ochii!

revin...

Mergi la inceput

ingerasii mei:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

bordeancavio ma bucur si eu pt tine ca te-ai mai relaxat, se vede din mesaj :) anyway, poti sa ma suni cind ai o problema, e tare greu in prima luna, stiu, si daca mai esti si la primul copil... valeu! :))

Gabyhila, esti tare haioasa ! Tare aia cu spalatul de kk la coafor :))
Am auzit de spa-ul din Sibiu, cica e f tare - Hilton. nu? Sa petreci bine iti urez !

cea mai tare jucarie pt Floricica e balonul cu gaz usor, din ala care sta sus la tavan, se cumpara din carrefour sau din parc... I-am luat unul lui Vladimir inainte de Paste, e din ala de poleiala cu desene pe el. Tati i-a dat in gluma lui Floricica in mina atza de la balon si evident el a prns-o intre degete ca are gest reflex, ca toti bebelusii. Partea tare e ca, din cauza ca misca miinile haotic, balonul cobora si urca la loc, dupa cum se misca, si scotea niste fosnete care-l incintau grozav. Drept pt care a agitat de balon vreo 30 min si era asa fericit ca straluceau ochii de bucurie: in sfirsit vedea ca si el poate sa faca ceva, balonul ala chiar se misca si fosnea cind voia el . Ridea cu gura mare si facea hohote ca magarul, parca chiuia de bucurie :)) Sa stiti ca va recomand sa le dati baloane din astea care stau sus, e f f haios ce face un bebelus de vreo 2 luni cu el !

Hmm... altfel, se pare ca m-am cam grabit sa anunt ca am scapat de plinsete de durere de burta, ca azi a plins iar mititelul... M-am straduit de citeva ori sa scot ceva gaze din el (presind genunchii lui de burtica) si sa-l ajut sa faca kk (cu termometrul, apoi iar presiune pe burtica), si chiar am reusit, saracul ridea la mine dupa ce se usura un pic, de unde pina atunci striga ca din gura de sarpe...

Azi am avut sinii cam prea moi, ma intreb daca am lapte suficient - am ajuns si eu ziua asta, ca tot timpul am bodoganit ca am prea mult lapte si ma incurca... Drept e ca n-am prea dormit (cam cite 5 ore in 3 reprize in ultimele nopti), asa ca mi-am facut o bardaca de ceai de fenicul, anason si chimen si acum sint decisa sa ma culc si sa dorm pina la 10 dimineata, cu intreruperile de rigoare pt alaptat, evident... Uf, tare astept sa renunte la o masa, sa dorm si eu mai ca omul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

gaby, dulce rau joy a ta si perfecta - jumate mama jumate tata

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Multamim Roxana!

Multamim Vladi!!

Vladi hai ca ma pui pe ganduri!! pai cum sa nu mai fie destul?? numai sanii moi nu sunt un semn! hai zau, tu mama tzatzologiei te pui pe ganduri??

Eu nu pricep care e balonul ala! .... ai vreo poza?

Hilton da. M-am lipit de un grup mare care au negociat bine si am iesit f ieftin! e f f f f fain sa te relaxezi si copilul sa fi in grija altcuiva pt o ora!
Eu am intins prima masina de hainute primite si sunt asa de extaziata!!! de abia astept sa o imbrac cu ele:) daca nbu ii fac la poze... sa ii iau poleiala de pe fata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Vladi ptr urari....da, cred ca d-na doctor le-a implementat un chip comun bebeilor nostrii (ca la robotei) prea seamana unul cu altul...ii facem frati de cruce pana la urma...Tare faza cu balonul...o s-o incerc si eu....chiar eram in cautare de jucarii ca s-a saturat de carusel.

Bluekido La multi ani!!!

EVA IOANA 15 MARTIE2010

http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

Fetelor am o intrebare ptr cele care v-ati montat sterilet....de care a fost?...cu fir de cupru, argint sau Mirena? Steriletul Mirena e cel cu rezervor progestativ...dar am o retinere fata de produsele pe baza de hormoni....tocmai de aceea nu sunt de acord nici cu anticonceptionalele...eram curioasa de efectele adverse...dc au fost(nu cele din prospect , ci cele simtite de voi).Din pacate sunt una dintre exceptiile carei i-a revenit menstruatia desi alaptez...e posibil sa fie doar o falsa menstruatie....dar cel mai probabil dupa cum arata endometrul la eco o sa-mi vina ciclu lunar...ufff...deci tb protectie....deocamdata apelam la sfantul prezervativ, ca de metoda calendarului nu-s prea sigura (mama zica ca asa am aparut eu...a dat gres metoda calendarului desi ea calculase cum tb)

EVA IOANA 15 MARTIE2010

http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fete cucuiete!

Scriu repede ca bumbita mea da semne de trezire. Se pare ca a cam renuntat la masa de dimineata de la 5:00/6:00...Doamne ce bine ar fi! Atunci am somnul cel mai dulce si mi-e cel mai greu sa ma trezesc.
Edit: intre timp s-a trezit, am dat papa si am revenit :)

Andra, deci nu sunt singura careia i se pare ca nu e ok in scoica...

Rebi, sanatate multa!

Yaia, si eu tind sa cred ca e mai bine doar tzitzi si chiar cunosc mamici care au nascut anul trecut pe vremea asta si au alaptat exclusiv pana la 6 luni bebe (deci au traversat cu bine si vara). Incerc cat pot sa evit pompa, au inceput si sanii mei sa se goleasca cand sunt prea plini, dar uneori sunt mult prea plini si simt ca mai au un pic si explodeaza si atunci trebuie sa bag pompa daca Bumbi nu vrea sa pape

Nafi

Oana, foarte scump Eric si tu ai o voce tare linistitoare, vad ca si fetele ti-au admirat-o

Andra, foarte tare pustiul, avea el multe de zis...

LAlexandra, ce printisor dragalas ai si tu si ce par lung are!

Gaby, superba Joy! Ai fost tare cu Vladi = mama tzatzologiei

Evamika, protectie trebuie oricum, indiferent ca vine sau nu menstruatia in timpul alaptarii.

Vladi, colicii pot sa faca probleme si la 2, 3 zile, nu neaparat zilnic...la noi asa vad ca se intampla. Si eu ma bucuram la un moment dat ca am scapat de ei. La noi revin cam la aceeasi ora si deja stiu cand sa ma pregatesc sufleteste pt reprizele de plans, noroc ca nu tin mult

Azi sunt in forma, am inceput s ama obosnuiesc cu dormitul intrerupt, asa ca ma apuc de treaba pana nu se trezeste comoara.
Am fixat si noi botezul pe 26 iunie, nu stiu daca am mai zis, dar sunt tare mandra ca am reusit in cele din urma

Poate intru mai tarziu daca gasesc timp

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

Am uitat sa zic, Roxana mie mi se pare ca arati f bine.

PS: de fiecare data cand deschid sa dau un raspuns, se aude pe fundal Joy cu tati nu stiu de ce, dar nu ma deranjeaza ca sunt tare scumpi.

Mergi la inceput

Aaa..si am vbt cu Dianami, zicea ca e busy cu mutatul.

PS2: si de data asta ii ascult pe Joy cu tati

Mergi la inceput