Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Imi beau eu cafeaua ca deobicei cu voi, dar azi sunt fleasca de suparata, desi ma sculasem linistita.
Atata i-am cautat in coarne Damianei si atat am exagerat cu "sa nu sufere copilul", incat acuma a ajuns sa bata din picior la mine sa se uite urat cand o rog ceva.
Ba mai mult, taica-su a ajuns Dumnezeu pentru ea. Ca el nu-i face niciodata reprosuri si nu-i cere nimic, iar daca ea ii zice stai in cap chiar sta. Asa ca el a devenit "taticutul", iar pe mine ma ignora cand ii adresez vreun cuvant sau trebuie sa-i repet de 1 miliard de ori ca sa faca o data.
Sunt destul de sensibila si la chestii deastea imi dau lacrimile.
Dupa ce i-am zis astazi ca nu vreau sa mai vorbesc cu ea daca numai asa stie ea sa se poarte chiar m-am tinut de cuvant.
Problema e ca nu simt ca i-ar pasa.
Il asteapta pe taica-su si vorbeste cu el.
miria_cristina spune:
Eu nu stiu cand sa mai pun botezul..
Vroiam la sfarsitul lui iulie, dar sotul meu pleaca in turneu tocmai atunci o saptamana in China, asa ca n-am cum.
In august n-as fi vrut pentru ca preferam sa iesim din Bucuresti si oricum o parte din luna e post, iar in iunie e prea devreme.
Cum sa fac?
Mai caut variante ca de botezat trebuie botezat, dar parca ma vad ca nu-mi convine niciuna.
ioanaa28 spune:
buna dimi dragelor,
pai am tot citit da ca sa nu uit pe cineva declar toti bebeii vazuti minunatii!! zau ca sunt scumpi sa musti din ei !! acu, recunosc ca fetitele mi se lipesc mai mult de suflet ca am ramas eu asa cu un dor... Dar noroc ca am niste baieti de nota 10 si nici nu ma pot imagina fara ei !!!
Mai dar ciudat mai evolueaza bebeii astia...ma refer la al meu, pe cand declaram si noi victorie asupra colicilor...sa vezi intorsatura..de vreo sapt in fiecare dimi la ora 6 Ovi se agita ca pe tepi din cauza crampelor, efectiv plange vreo juma de ora pana da cateva partzuletze, apoi mai adoarme dar tot nu e somnul linistit. Si se aude in burtica un razboi de mi-e mila de el. Si mai avem o problema .de vreo trei zile regurgiteaza ff mult, cantitativ zic, chiar si dupa o juma de ora in care il tin doar la verticala.nu stiu zau ce are, ca doar ragaie dupa papa...Si mi-e pacat de laptele ala ca si asa nu e prea mult..Dar nu-mi fac griji ca revine el. Va recomand si voua sa nu va stresati ca doar nu suntem automate cu cantitate programata, zic si eu , avem si noi perioade cand producem mai mult sau mai putin, factorii care influenteaza sunt multi....important e sa perseveram
Ovi tot un dormicios e, si-a format chiar si un somn de dupa masa, dupa ce mananca pe la 1, 2 doarme apoi cel putin trei ore Da eu tot am impresia ca mananca rar si putin Azi vine doctora si o sa-l cantaresc, facem si vaccinul de 2 luni...sper sa nu planga prea mult.
Intrebare ciudata....pt mamici de baietei:im zicea o mamica ca putzulica trebuie asezata in scutec cumva in sus?! eu nu o asez niicum...si doar am mai crescut un baietel...Stiti ceva?
Am mai pus si noi poze recente, la BB Ovidiu pagina 4...
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
nibi_niki spune:
Neata.
Am vazut 3iepurasi vorbitori f frumosi,ERIC,IANIS SI JOY.Sa va traiasca si sa fie sanatosi.Cate un pt fiecare.
Gaby m-a apucat invidia cand am auzit de spa
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
ioanaa28 spune:
Si-a luat si tati scuter, asa ca ei, baietii mari, sunt impreuna pe motor, tra sa le fac niste poze ca Alex e tare haios cu casca...nici nu mai vrea sa auda de masina si abia asteapta sa se termine ploaia sa-si faca plimbarile
Asa ca masina e a noastra , a celor mici, dar inca nu am plecat doar eu cu bebi...
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
dayanara spune:
bumbita nu e joy :) e reclama la pampers din dreapta, asa se aude mereu rasul ala
in scoica se sta foarte bine , e special conceputa pt ei de la nastere si pana pe la 9 kg...asa ni se pare noua ca stau curbati dar nu e asa, ca sa stea curbat , bebe ar trebui sa aibe spatele de sus pana jos cat e tot spatarul scoicii, asa si in brate stau curbati
eu pe ivan l.am tinut doar in scoica
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
miria_cristina spune:
IOANA - Am auzit si eu diverse pareri cu argumentele aferente lor legate de asezarea putei in pampers. Mama, ce filosofie si ce dezbateri s-au creat pe tema asta!
Eu o asez in jos. Si asta pentru ca, daca o asezi invers risti sa se ude la greu, ca pishu iese din scutecel.
Las', ca si-o aseaza el cum o dori cand va fi mare.
ioanaa28 spune:
S-a trezit plangand din cauza burticii Sper sa-si revina ca prea bine era cand dormea cu orele..
I-am dat si Sab simplex cateva zile dar fara rezultate notabile, si auzisem de la voi si de la alte mamici doar lucruri bune...of, of...acum ii dau Espumisan dar are efect doar pe moment, e singurul care-i place de altfel..
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
ioanaa28 spune:
Il tin in brate si sunt disperata sa-l aud plangand..era un bebi atat de linistit...sper sa-si revina!!!!!!!
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..