Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 11
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact andra_s mesajul nu l-ai pierdut..il gasesti in capitolul trecut. Super filmuletul. POZE RECENTE ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! |
da, ai dreptate cu mesajul, este la cap trecut, eram f contrariata ca am vazut la final ca a fost transmis si nu il gaseam
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
ioanaa28 spune:
Cristina, si eu gandesc la fel, ca iese pishu..
Ziceam sa intreb totusi ca na, sunt mamica de doi baieti si par nestiutoare
Legat de Dami, oare nu esti tu mai mult afectata deacat ea? poate un pic geloasa pe relatia cu tati, si vezi lucrurile mai sumbre dacat sunt?
Hai nu fi supi, ca sunt reactii normale, intr-o oarecae masura...
Botezul nu l-am stabilit nici noi ca e tare greu sa nu punem de acord toti in privinta datei, ma refer la nasi si bunici, fiecare au date dja programate cu alte evenimente, zici ca au intrat zilele-n sac...
Eu sper s-l facem inaintea majoratului
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
wapi spune:
Mai trecem si noi sa salutam din cand in cand..
Multa sanatate tuturor, in primul rand.
Miria - si eu m-am confruntat cu o perioada de adaptare mai dificila a celui mare, si am incercat sa-l cocolosesc la inceput: rezultatul nu ma vedea, nu ma auzea, nu asculta nimic. Atunci am schimbat tactica - am revenit la comportamentul normal (cu pedepse ptr greseli) tati a incercat sa-i puna o vorba buna la mine, si i-am explicat ca toti trebuie sa facem un efort de adaptare, nu doar unii. Acum Stefy ma aude din nou
Legat de vaccinul de doua luni - eu stiu ca nu trebuie sa faca febra, si nu ar trebui dat nimic, nici macar preventiv; tot ce am facut la primul - i-am pus o compresa cu o felie de lamaie cateva ore.
Legat de botez - noi il vrem la inceputul lui iulie, ca in iunie e post toata luna, sa vedem cum reusim.
M-a distrat teribil asezatul pampersului ptr baieti ; numai la asta nu ma mai gandisem
Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)
miria_cristina spune:
Mai, IOANA, sunt constienta de comportamentul fiecaruia si nu, nu sunt geloasa pe relatia lor. Vreau, insa, indiferent cat l-o prefera pe taica-su sa ma asculte pentru ca este mica si eu am exclusiv grija de ea. Sotul meu este doar omul care se pune la mintea ei si atat. Mancatul, dormitul, spalatul si toate celelalte treburi cu care trebuie sa se deprinda le face cu mine.
In plus, nu-s o mama agresiva care sa-i impuna, s-o pedepsesca sau s-o faca vesnic sa simta frustrare ca nu poate si ea alege ce sa faca.
Acuma, imi tot promite ca nu va mai face, dar la copii genul asta de promisiuni sunt ca apa de ploaie. Mie tot imi pasa cum ma percepe si cum ar trebui sa invete sa se poarte, ca nu mai e atat de mica, incat sa nu inteleaga si de zis i s-a zis de 1000 de ori.
LAlexandra spune:
IOANA28, putulica sta instinctiv in jos, dar daca nu se aseaza asa, o pui tu in jos...asa zic toate cartile si sincer intreaba-l si pe barbatelul tau cum se simte el comod
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
miria_cristina spune:
WAPI - Am crezut ca i-au trecut isteriile de acomodare. Incepuse sa se poarte cat de cat normal, dar intre timp s-a rasfatat rau si taica-su a contribuit din plin la asta.
Ii ceream ceva si se uita in ochii lui, ca stia ca-i ia apararea. Acuma, chiar am sentimentul ca nu ma asculta.
Si, recunosc, sunt intr-un moment in care n-am prea mare rabdare cu ea.
Am cam obosit sa adopt "psihologia copilului" aplicata de americani. Nu-s exagerata. N-am folosit violenta cu ea niciodata, sub nici un aspect. Nu ma port acuma de cand il avem pe bebe preferential. Este un copil destept si marisor, deci ar trebui sa inteleaga ce vede si ce-i spun.
Asa ca, ... daca de vorba buna nu intelege, va suporta consecintele, ca eu nu-i mai cant in struna, ca-s retard cu somnul si n-am chef!!
stefimic spune:
buna dimi si de la noi, sa aveti o zi linistita si fara colici.
LA MULTE LUNITE IEPURASILOR: ALESSIA STEFANIA si SARA.
am vazut si filmuletele cu ceilalti doi iepurasi si pot sa spun ca sunt teribili de draguti.
JOY ce domnisoara draguta ai devenit si in curand tare vorbicioasa, abia astept sa te aud.
IANIS un adevarat barbatel in devenire, cum sta el cu tati ca baietii de vorba.
am vazut si pozicile cu OVIDIU cel dragalas, care s-a facut maricel si sta asa dragut si se uita la jucarele, vad ca fratiorul este incantat de noul rol.
sper sa va treaca burtica, noi am folosit GRIPE WATER si acum DEBRIDAT, la noi au mers amandoua dar depinde de natura gazelor.
MIRIA CRISTINA si noi ne-am confruntat cu asa zisele crize de gelozie ale fratelui mai mare, mai ai un pic de rabdare ca nu dureaza mult si cand va intelege ca o iubesti la fel de mult ca si inainte se va calma.
si la noi se facusera alieri cu tati, dar in timp s-au diminuat, cateodata chiar simteam eu nevoia sa mai stea si cu taicaso.
eu iti recomand sa te calmezi si sa te comporti ca si inainte si ai sa vezi ca in maxim 2 luni totul va reveni la normal si bebe nu va mai reprezenta un pericol pentru ea.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
ioanaa28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra IOANA28, putulica sta instinctiv in jos, dar daca nu se aseaza asa, o pui tu in jos...asa zic toate cartile si sincer intreaba-l si pe barbatelul tau cum se simte el comod Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010) |
chiar m-ai facut sa rad... asta ziceam si eu, ca n-o asez in nici un fel, doar ca mai auzisem teorii cu "asezatul" si ma gandeam ca o fi o explicatie da-mi scapa mie
hai ca pana la urma vad ca e doar motiv de zambete...
Alessandro
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
andra_s spune:
gaby ce scumpa e joy!!! vorbareata
bumbitza multu de vestile despre diana, bine ca-s ok.
ioana am vazut pozici cu printisorii tai ovi este o dulceata, iar alex are niste ochi, mama-mama, ca o sa franga inimi cu ei uneori il tii pe ovi fara pampers? parca asa am vazut in cateva poze, uite o
miria crezi ca o discutie cu tati nu ar rezolva situatia? adica sa nu mai cedeze teren, ca dami simte si profita, e normal sa se manifeste asa.
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
ioanaa28 spune:
Cristina, eu ziceam asa ca recunosc, eu sunt un pic geloasa...mi-e dor de momentele nosstre de dragalasenie dar mai nou imi spune sa nu-l pup ca nu o bebe si categoric il prefera pe tati in orice...
Da din cate zici tu poate ar trebui sa stai un pic de vorba cu tati, sa te ajute el, adica sa te sustina in ceea ce spui tu, ca astia mici sunt profitori si simt imediat pe cel ce lasa garda jos
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..