Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

silvia da e bine, credeam ca e cutie normala, daca e in pungi poti s.o tii pana expira

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

fetelor ieri mi.a facut sotul o poza in parc, el face poze doar cu rugaminti mari de tot...in fine, asa.i ca am slabit si eu un pic?

http://picasaweb.google.es/roxana1777/Silvana2Luni#5472158255788649314

POZE

AMr...4kg

Roxana eu nu te vedeam grasa nici inainte,dar daca tie nu-ti placea... Cate kg mai ai de dat jos?

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Roxana iti sta bine! Tinem pumnii sa slabesti cat iti doresti!
M-am rasfatat si eu azi cu o ora de masaj. A fost super bine!
pe toate!

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Si eu am inceput masajul cu zat de cafea si ulei de masline...sa vedem rezultatele

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

fetelor ieri mi.a facut sotul o poza in parc, el face poze doar cu rugaminti mari de tot...in fine, asa.i ca am slabit si eu un pic?

http://picasaweb.google.es/roxana1777/Silvana2Luni#5472158255788649314

POZE

AMr...4kg

Dayanara, arati foarte bine in poza si caruciorul e bestial de fain...
nu stiu cat ai slabit dar era fain sa fi pus o poza inainte de dieta si dupa..si ne dadeam mai bine seama de unde ai plecat si cat ai slabit.
Dar de aratat, arati grozav

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor multumesc, dar am 9 kg in plus fata de unde am plecat inainte de sarcina, oricum nu vreau sa ajung iar asa ca mi se pare prea mult, inca 6-7 daca mai dau e ok

oana poti sa pleci linistita la drum, la aceeasi varsta voi pleca eu cu silvana in romania

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROANA - Cate kg ai acuma? Te intreaba o grasaaaaa!

Eu n-am sa pun poze si prefer sa arat biafra decat ca acuma.
Nu-mi sta nimic cum as vrea si cand ma uit la mine in oglinda fac exercitii de ras in care sa-mi ascund gusa. In curand voi face din maini ca Mariana Nicolesco, o sa rad cu mama la gat.
Din pacate la fund nu pot sa-mi mai pun mana cand merg. si nici lipita de cate un zid n-am cum sa ma deplasez ca sa-l maschez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

DDaca va era dor de noi :

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Felicitari mami! E absolut superb! Si Riccardo are o pijamaluta aproape identica si e simpatic foc cu ea.

In dimineata asta m-a "speriat" cu mancatul fomila Riccardo. Dupa ce a mancat pe la 22.30 cam 90 ml (f putin ptr el) , imi era teama ca dupa o ora o sa vrea iar sa manance. Dar iata ca nu...a dormit dus (fara chiuiturile lui obisnuite de zici ca viseaza mereu ca e la nunta!) pana la 03.30 cand a mancat 220 ml!. recordul lui personal era de 140 ml acum 2 zile...Pe urma a dormit iar pana la 7.30 cand nu am verificat sa vad cat mananca...dar cred ca cel putin 110 ml caci cam asta e media lui in 30-40 min de supt (cu pauzele de rigoare ptr un pui de somn sau cateva surasuri care ma topesc).

Acum trebuie sa ajunga si tati de la munca ( de vineri am fost singura cu bebe si eram terorizata dar iata ca am reusit s-o fac si pe asta chiar daca a fost f obositor)si 4 zile va fi acasa asa ca in sfarsit o sa-mi trag si eu sufletul...o sa fac un dus...

Bumbitza - ma bucur ca ti s-a desfundat canalul si acum e totul ok cu lapticul. stiu ca e o problema veche de-acum dar eu le-am citit insa n-am avut timp sa scriu nimic.

Vladi - ce usurare ca se calmeaza apele si pe la tine! ma bucur sincer caci ai fost cam incercata in ultima perioada si era timpul s-o scoti la liman ( vorbesc in termeni marinaresti de zici ca-s EBA, nu alta!). Mersi de sfaturi, chiar daca nu-mi erau adresate direct am profitat oricum de multe dinre ele. ca de obiecei esti o comoara la casa omului (si sper ca stie bine chestia asta si sotul tau!)

Rebiana - insanatosire grabnica. prin cate ai mai trecut si tu, draga de tine. sper ca asta sa fie ultima problema si de acum sa vina soarele si pe strada ta si sa ai numai motive de bucurie.

Si eu am probleme cu colecistul. din nastere e triseptat (strangulat in 2 locuri) si am probat pe piele proprie crizele acelea teribile. Pana cand am descoperit de ce le aveam si medicul de familie , un profesionist deosebit, mi-a explicat pe indelete care e situatia si mi-a zis ca daca nu vreau ca pe la 40 de ani (aveam 20 atunci) sa fac operatie sa scot colecistul , trebuie sa renunt la mancaruri grase, prajeli, alune...etc etc A fost greu la inceput dar m-am adaptat din mers si acum nu mai stiu ce e aceea problema cu fierea. Intre tip am capatat si o alergie la carnea de porc asa ca a fost chiar si mai bine fara.

Tare sunt curioasa sa stiu cu a mers meeting-ul de azi. Sper sa se renunte la diminuarea indemnizatiei ptr copii. in ritmul asta cineva o sa scrie curand o carte gen "Ultimul mohican" numai ca va fi vorba de ultimul roman...

Fug acuma caci da semne de trezire piscotzelul meu iubit si trebuie sa-i fac plinul

Pupicei tuturor!

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - stai calma, arati f bine .

Veniti cu masina din Spania? Credeam ca veniti cu avionul. Cam cat va ia?
Rezista Ivan atata drum? Ca Silvana e micuta, n-are nici o treaba.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Vladimirescu eu am alaptat-o pe Ioana pana la 4,5 luni, iar primul dinte i-a iesit la 1 an si 1 sapt. (deci, si noi facem parte din categoria peste 1 an ). Intr-o luna i-au iesit 4 dinti.
Nici la noi nu a plans cand i-au crescut dintii, dar cand i-au iesit a fost jale.
Oanaiacovita ce frumoasa e convorbirea' dintre tine si Eric. Imi place si cum vorbesti.
Andira eu i-am dat Ioanei de la 4,5 luni NAN pana pe la 1 an si 2 luni si nu are nimic. Se observa mai tarziu?
Justinei cand ii dau completare tot NAN ii dau (asa am apucat sa i-au).
Roaxana arati bine. Ai slabit un pic m mult.

La multi ani, Bluekidoo!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de Ioana, de sot si de toti cei dragi tie!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput