Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
oanaiacovita spune:
Vladi sunt plecata de 10 ani din Bacau si tot nu am scapat de accent.
Denisa
Miria si eu tot Aptamil folosesc. Si de cand i-am dat si-a facut program la 3 ore. Si e adevart ca Nan papa mai mult. Probabil difera consistenta.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Vorbind de Bacau, ca mi-a adus Vladi aminte, luna viitoare vrem sa mergem la noi acasa. Suceava+Bacau. Bebe va avea fix 4 luni. Sper sa ne descurcam cu drumul. Sunt 300 de km pana la Sv si ina 150 de la Sv la Bacau si apoi inca vreo 400 pana la Cluj. Dar vom sta cam o sapt si ceva pentru ca trebuie sa ne intoarcem pt vaccinul de 4 luni.
Ce ziceti? Ma decurc?
dayanara spune:
tare simpatic eric cum gangure si da dintr.o mana :))))
oana atunci inseamna ca biberoanele sunt ok, probabil are dreptate si e de la fier, daca nu ma insel si gaby a patit la fel cu fierul
alexandra, aici in spital i.au facut ceva analize din astea de rutina dar iti dau rezultatul in cazul in care nu e bun si cu rezultatul si solutia asa ca nu stiu ce sa.ti spun, dar ce valori au iesit prost?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
oanaiacovita spune:
Da Roxi si Gaby a patit-o si tot cu Debridat si-a revenit. Sper sa ne revenim si noi.
andira spune:
Greenfrog - problema cu NAN e la fetite.
Imi povestea cineva ca o cunostinta care e medic endocrinolog i-a spus ca a observat in ultima vreme a crescut numarul fetitelor care ajung la endocrinologie cu sanii mariti. Asta e telarha (pubertate) prematura, cum are si Nati a mea. La ea s-a declansat pe la 1 - 1,5 ani, deci de ceva vreme.
Ideea era ca din 10 copii cu problemele astea, 9 au mancat sau mancau NAN (inclusiv Nati).
Acum, nu era nimic testat si sigur - ori o coincidenta cam mare, ori ca sunt multi copii care mananca NAN, dar cum va ziceam, Irina, care a mancat Milumil, nu are nimic.
Si lui Nati incepusem sa-i dau tot Milumil, insa avea alergie la o proteina din lapte, iar atunci primul lapte HA pe care mi-au cazut ochii in farmacie a fost NAN (Milupa parca nici nu avea).
Nu zic sa nu le dati, eu va spun doar ce am aflat de la un medic, cum spuneam, nimic testat (va dati seama ce-ar insemna asta).
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
dayanara spune:
fetelor ieri mi.a facut sotul o poza in parc, el face poze doar cu rugaminti mari de tot...in fine, asa.i ca am slabit si eu un pic?
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Silvana2Luni#5472158255788649314
POZE
AMr...4kg
andira spune:
Dayanara - noi avem o Mazda 6.
Loc in spate pt 2 scaune de copii si o scoica este, dar destul de greu, adica sunt lipite unele de altele. Folosesc toate cele 3 centuri pt asta. E adevarat ca e cam greu asa, de-asta preferam varianta cu tati pe motor (plus ca asa se plimba si el mai mult ).
Daca pun doar scaunele, si scoica in fata, mai ramane loc in spate pt cineva. E testat, am plimbat-o si pe soacra-mea asa, care e slabuta rau, si pe socrul meu, care e mai solid.
Voi de care aveti?
Deocamdata nu putem, dar varianta la care ne gandeam la un moment dat era sa vindem ce avem acum, si sa ne luam un Mercedes Viano sau un Chrysler Voyager second, dar mai vedem.
Cu alea chiar ca nu te mai doare capul .
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
LAlexandra spune:
Dayanara, sunt mai multe, unele mai mici, altele mai mari. Nu mi-au zis sa aiba ceva, mi-a dat ceva picaturi si sa vedem apoi cum iasa din nou. Nu are nici un diagnostic, de aceea eram curioasa daca ati mai avut careva probleme.
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
dayanara spune:
andira tot o masina normala avem un volvo v50, al sotului, dar nu am reusit sa pun scoica pe mijloc ca sa pot sta si eu langa ea, loc este , dar nu am reusit cu centura:)))
cred ca e vina noastra
la voyager ne gandeam si noi dar pana la urma o sa iau tot una normala, spunea yaia ca masinile astea familiare nu.s f sigure si adevarul e ca.mi place opelul vectra sau ford mondeo din nou
POZE
AMr...4kg
greenfrog spune:
Roxana ai dreptate, dar eu nu am deschis a doua punga din interiorul cutiei decat de curand. ma gandeam ca daca nu o deschid e ok, si numar saptamanile de la deschidere nu?
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)