Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

hello!

ayanna, si mie mi-a fost rau...de 2 zile am indigestie. aseara am luat debridat si iau in continuare...tot asa ameteli, voma...uuhh si dureri mari de stomac.

doar tudor imi ia durerea cu mana.

e un scump cuminte si vesel

azi a papat suc de morcov cu mar si cereale..i-a placut mult!

ieri nu a agreat piersica! i-au iesit mici bubite pe spate ...si pana dim au disparut.
acum a supt tzitzi si face nani in bratica

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

de unde iei fructele/legumele? ma gandeam ca ar fi o afacere daca cineva s-ar gandi la noi mamicile sa ne pregateasca mixuri de legume bio congelate intregi, oare cele existente pe piata sunt ok pentru bebelusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna ziua

Micky_mica multumim de tratatie , la multe lunitze Florin Cristian!!
LML tuturor pufuletilor de azi!!!

Ayanna si eu m-am trezit cu greata dimineata si cand m-am dus la baie mi-a venit o amareala cum n-am avut niciodata pana acum , m-am gandit ca a fost din cauza ca ieri am facut un tortuletz de cioco si am gustat un picutz din el aseara, eu care de cand am nascut nu am mancat dulce decat la pasti si botez

Danyelana bine ai revenit din butoi , am vazut pozele cu Arthur e f dragalas, cred ca e om cu greutate cum reusesti sa-l tii in bratze la cum arati..., dragutz ca aveti vacutze de decor

Mamidepuiuti si Anastasia vrea tt inainte si cand se scoala

pui mic

Danasor, merci Intradevar are aproape 7kg si m-a cam cocosat de mijloc dar ce sa fac, se face el mare.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Vaaaai, ce de-a activitateeee....

Mai fetelor v-am deocheat aseara cand am zis ca aveti spor la umplut capitole?...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

buna fetele!

eu nu prea mai am timp... am citit din doi in doi... din pacate bunicul din partea tatalui este grav bolnav

cuscra am vazut ca ai intrebat de noi?

ieri si Andreea a avut o zi agitata ... a dormit iepureste doar in reprize de o jumatate de ora, iar aseara nu mai voia sa se culce... nu plangea, dar parca ar fi baut red bull ... avea chef de joaca, de vorba... imi dadeam seama dupa ochi ca e f obosita dar nu voia sa doarma si pace... intr-un final dupa ce i-am mai dat o masa a adormit pe la 23.30 in conditiile in care de o luna dormea de la 21-21.30 pana dimineata.
ma gandesc ca are si un puseu de crestere... cere sa manance mai des si parca mai mult
pentru moment am gasit si solutia sa nu mai stau toata ziua cu ea in brate, ca vorba lui lorex am salele ferfenitza... TREBUIE SA II CONSUM ENERGIA ...acum doarme profund de la 11 dupa ce am obosit-o bine... o pun pe burta si incepe sa execute din ce in ce mai bine rasuciri si gafaie si vrea sa se tarasca dupa jucarii, apoi de pe spate se invarte pe burta dar ramane cu o manuta sub ea si nu stie cum sa si-o scoata .... plus masaj, exercitii de stat in fund, cantat, vorbit cu ea 'ochi in ochi' ca vrea atentia maxima sa nu cumva sa intorc capul ... azi am fost pe ea si eu si ta-su... am solicitat-o maxim

dastefa printre randuri am citit ca Mirunica ti-a zambit ... super veste! ... isi revine puiul... Doamne ajuta sa fie totul bine si sa veniti cu vesti bune de la doctor

fericita de buburuza Andreea Maria

Imi pare tare rau sa aud, multa sanatate, sa isi revina repede!

Uau, ce de activitate pe Andreea, nu stiu zau daca Andrei o sa ii faca fata, noi suntem mai lenesi de felul nostru

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara!

Cam dupa cortina weekendul asta, iar am profitat de tati!

Azi dimineata am dus-o pe mama la autobuz si directia spa, avem o saptamana singuri singurei! Sper sa fim OK, ca altfel ma fac de ras!

Am fost si in vizita la vara care a nascut, Doamne ce mic mi se pare bebelusul, si are aceeasi greutate ca si Andrei la nastere, incredibil cat de mult cresc intr-un timp atat de scurt, stranuta dragul sa isi curete nasucul de mucisori , o comoara!

Raportam a doua baita in cada cu colacul! Tot pe spate, ca nu il lasa tati pe burta pana nu intreb la doctor daca e OK in pozitia pe burtica, sa nu cumva sa ii chinuie coloana. Si am invatat si noi sa ne impingem in picioruse ca sa luam avant! Pacat ca noi avem o cada micuta si nu prea se poate invarti prin ea in voie... dar decat deloc, mai bine asa!

In alta ordine de idei ne-am cantarit acu' si de miercuri nu a mai luat nici un gram... ce-i drept l-am tot tinut la san ca am vazut ca am si ca si vrea, oare de aceea sau pur si simplu l-am prins dupa caca si asta a fost suta de grame pe care ar fi trebuit sa o ia? Mai vedem marti cand ajungem la vaccin ce si cum.

Trimit ca sunt placinta (la propriu! )

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Decenuela, bafta la examen si la opertiunea bibi seara. Eu m-am lasat pagubasa cand am vazut cat a papat si cu l-a tratat. Tot ttii e mai buna.

Aseara a dormit in pat la el de la 22.30 pana la 23.20 si apoi la noi in pat mufat cand pe o parte cand pe cealalta.

Macar ieri am iesit pe afara si a mai dormit si el iar printre picaturi eu am reusit sa aspir toata casa, sa schimb lenjeria la baiat, sa spal si usuc vreo 4 masini si sa calc rufele lui praslea. Si pe la 17.30 mi l-a luat cumnatul pe Arthur la ei pana la 19.45 si am putut spala pe jos in bucatarie si baie si sa fac de papa. Ma declar super multumita de ziua de ieri mai ales ca sotul a trebuit sa lucreze si am fost doar eu cu el. La cat mai multe zile asa.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

E, ai vazut?! Daca esti optimista si incerci sa-ti asezi treburile si sa le organizezi cat de cat, chiar daca e greu, pana la urma reusesti sa faci tot ce-ti propui...
...si bravo! Sa mai vii cu concluzii de astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Salutare!

Multumim frumos pentru urari, din partea lui Kiti!

Noi va spunem noapte-buna, pentru ca am decis sa imi adaptez programul la al lui Kiti. El e f matinal, de ma termina. Asa ca trebuie sa fiu in pas cu el. Deja imi face program!

Suntem in ziua 2 de diversificare, la 15 lingurite cu suc de mar. La inceput il scuipa, apoi i-a dat de gust si cand vedea ca se apropie lingurita, deschidea gurita. Ultimele 2 lingurite le-a luat mai greu. Am decis sa lungesc perioada de introducere a unui aliment nou la min 5 zile (daca nu o sapt) ptr ca vreau sa vad reactii adverse neplaute, daca e cazul. In 2-3 zile de la ceva ce nu-i prieste, ar trebui sa apara semne, sper. Daca mamici de bb2, stiu mai multe, poate dau o mana de ajutor la detaliere semne de acest gen (apare ceva pe piele sau cum?).

La noi incepe sa se simta caldura si cred ca de aceea se irita un pic la gat, in zona cefei. Voi patiti la fel? Ca pe noi ne bate gandul sa luam un aparat de aer conditionat (desi eu personal nu sunt fan). Mai racoresc un pic in camera.

Ma bag la dus si la culcare!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario
...in ultimele zile..pe Alexabdra o tin doar in brate...si nu vrea decat la mine...sunt rupta de maini/spate...si papa la 1 ora ziua..k noaptea doarme

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Cred ca bb-lina ta a vazut cat de mult muncesti si a gasit o metoda ca sa te tina cat mai aproape de ea...in asa fel incat sa mai lasi un pic treburile deoparte si sa mai ai si tu un timp de respiro...
Oricat de tare te-ar durea mainile, pun pariu ca preferi s-o tii pe ea in brate decat sa calci un teanc de haine, nu-i asa???
...desi pana la urma tot tu le calci...dar fac si io ca-n bancul ala...de ce atata graba???

PS. ...ti-am mai spus ca te admir, nu?...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Noi suntem voinicei. El se rasuceste ca un titirez in patut (mai nou si in pat, dar mai greu). Si desi e mai lung decat latul patutului, se tot invarte. Mai greu cu statul in fundulet, exersam si chiar ne gandim sa lasam patutul mai jos, ca...deplasari face, rotiri face, activ e...cine stie ce mai urmeaza?

Si pe final va invitam la pentru cele 5 lunite azi!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Braaaaavo...pupam puiul mic, dar voinicel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Vad ca vorbiti de licee, viata, distractie...
Imi place atitudinea ta si a sotului tau Ruxita vis-a-vis de cum vreti sa-si traisca fata viata de liceu...numai sa aveti grija sa n-o scapati din mana, tentatiile sunt mari...iar cand libertatea vine asa deodata, de multe ori adolescentii incearca sa-i testeze limitele acestei libertati...

Eu cred ca o sa am un stres maaaare cand o sa fie fii-mea adolescenta...mai ales daca-mi seamana mie, ca io multi peri albi le-am mai scos la ai mei, saracii. In ultima vreme ce m-am mai desteptat...adica dupa ce-am intrat la facu'...ca in adolescenta, valeu...

Am fost rockerita de aia nebuna...ascultam numa' heavymetal, trash metal...nu va mai spun...atarnau scheletii de hainele mele, lanturi, bocanci, trei randuri de camasi, tricouri si baticuri cu capuri de mort, blugi flenduriti si alte minunatii de astea...cand veneam acasa saraca mama isi punea mainile in cap (eu am facut liceul in Bacau si am stat 4 ani in camin si veneam acasa o data la 2 saptamani)...
...la tara stiti cum e...barfa, radio santzul, babele de la poarta...saraca mama!!!
A...si-mi mai amintesc ca mergeam in discoteca din sat...eram o gasca maaaare...si cand puneau muzica pe care o solicitam noi, respectiv urletele alea...stiti voi cum e cu heavymetalul...faceam 'furie'(asa se chema 'dansul'nostru, adica ne asezam in genunchi si scuturam capul si pletele de ne suna apa in cap...nu-i de mirare ca-s ditamai ZUZA in ziua de azi....
Deh, ale tineretiii valuri...noroc ca mi-a venit mintea la cap si acum pot sa fac haz de perioada aia...

Cine stie ce o sa mai faca si copiii nostri...dar sper ca fii-mea sa fie mai inteleapta si mai desteapta ca mine...desi eu nu regret nimic din viata mea...toate au fost experiente din care am invatat la urma urmei...

Na, ca mi-am stricat imaginea de 'psihopupu'....si am ramas cu aia de zuzu...

...dar am fost sincera macar...

si io rebela de mica... de unde si m-am pomenit insarcinata in cl 11-a... vreau sa cred ca fiica-mea e altfel, ca spre deosebire de mine care n-am avut-o alaturi pe maica-mea, eu voi fi, indiferent de ce va face copilul meu (mama putea sa-mi incuie usa si sa-mi spuna sa plec de unde am venit)... fiica-mea ne-a dat pe spate anul asta cu prima ei optiune de liceu - militar! ma isterizasem la culme ca ei cica ii place disciplina... sotul n-a facut asa caz de alegerea ei, i-a prezentat doar avantajele-dezavantajele, si in cele din urma s-a convins singura ca nu e o optiune valida - are platfus (eu uitasem). prin clasa a 4-a se facea calugarita, alta trasnaia... ce bine ca i-a trecut... acum vrea doi copii de 5 ani si 3 ani la 34 de ani, am respirat usurata... cred in structura ei indistructibila, in esenta ei profund buna si generoasa, in copilul cuminte care a fost pana acum (e un copil f. cuminte)... evident ca va avea perioada ei rebela si ca o voi pierde in cele din urma in favoarea libertatii, dar... aici am noroc mare de sotul meu, el stie s-o convinga in 10 min dupa ce eu am esuat dupa 3 ore de explicatii, autoritatea masculina isi spune cuvantul... a avut un mic bulbuc de personalitate in cl a 5-a (experimente si tot felul de bazdaci), dar acum e fata model, parol!

Se vede ca stii sa fii prietena fiicei tale...felicitari! Si cred ca si sotul tau merita la fel de multe aprecieri...
Eheee, daca ar fi toate mamele asa...

Bafta mamico in continuare...sa fii mandra de copilasii tai si de felul in care reusesti sa-i educi...

Mergi la inceput