Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 6
ayanna_xem spune:
Salut fetele...
Eu mi-am inceput ziua cu o stare de rau general...o durere cumplita de cap cu ameteala, nu ma puteam tine pe picioare si cu o stare de voma...Mi-am alaptat printesa cu punga langa mine...dar nu am vomat nimic, numai senzatia ma chinuia si am simtit permanent in gura un gust ca de metal. Oare de la ficat, de la bila? De la ce-o fi fost?
Nu stiu ce am avut...mi-a facut mama o cafea cu lapte si mi-am mai revenit...
Pitica mea mi-a zambit tot timpul...mai mult ca niciodata...se tinea strans de mine, se juca cu bluza mea si cu tzitzili si ma privea in ochi si-mi zambea...cred ca numai de dragul ei am inceput sa ma simt mai bine. Sotul vroia sa cheme salvarea ca s-a speriat tare cand a vazut ca nu ma pot tine pe picioare...si tot imi lua fata din brate, dar eu n-am lasat-o o clipa...o tineam acolo strans langa mine, simteam ca-mi da putere park...of, bine ca a trecut si mi-am revenit...
A...si apropos de supersitii, m-a 'scuipat' maica-mea si mi-a zis tatal nostru...desi n-aveam de unde sa fiu deocheata ca doar nu m-o fi deocheat sotul azi-noapte, nu?
M-am uitat acum la filmuletul de botez a lui Evyme....suuuuperb...mi-a placut la nebunie, foarte fain realizat. Mi-am permis sa salvez link-ul ca sa i-l arat si lui tati cand vine acasa, ca acum e dus nebun pe la farmacie sa-mi ia ceva...desi i-am zis ca io nu iau nici un medicament cat alaptez, dar turcu-i turc...ce sa-i faci?!
Oricum filmuletul e....
Fetele care aveti examene si faceti si scoala in timp ce va ingrijiti de bebe...va admir!!!!! Pe cuvant! Mie mi se pare de domeniul fantasticului...ma uit acum ca mai am de facut niste hartii pentru servici si-mi vine asa de greeeeeu sa ma concentrez, daramite sa mai trebuiasca sa invat. Anul trecut cand eram insarcinata a trebuit sa-mi sustin dizertatia la master si mi s-a parut un chin...si inca n-o aveam pe printesa...acuma nu cred ca as mai putea.
So...bravo voua!!! Chiar meritati un brat de ...
Ma duc sa mananc ceva ca vad ca incepe sa ma roada stomacul de la cafeaua aia....am scapat de dureri de cap si greturi, dar dau in altele...
Va pup si ne mai auzim...
A, si LML pufuletilor de azi!!! ...sa fie sanatosi si sa creasca mari!!!...si sa va aduca numai bucurii...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
happyella spune:
buna fetele!
eu nu prea mai am timp... am citit din doi in doi... din pacate bunicul din partea tatalui este grav bolnav
cuscra am vazut ca ai intrebat de noi?
ieri si Andreea a avut o zi agitata ... a dormit iepureste doar in reprize de o jumatate de ora, iar aseara nu mai voia sa se culce... nu plangea, dar parca ar fi baut red bull ... avea chef de joaca, de vorba... imi dadeam seama dupa ochi ca e f obosita dar nu voia sa doarma si pace... intr-un final dupa ce i-am mai dat o masa a adormit pe la 23.30 in conditiile in care de o luna dormea de la 21-21.30 pana dimineata.
ma gandesc ca are si un puseu de crestere... cere sa manance mai des si parca mai mult
pentru moment am gasit si solutia sa nu mai stau toata ziua cu ea in brate, ca vorba lui lorex am salele ferfenitza... TREBUIE SA II CONSUM ENERGIA ...acum doarme profund de la 11 dupa ce am obosit-o bine... o pun pe burta si incepe sa execute din ce in ce mai bine rasuciri si gafaie si vrea sa se tarasca dupa jucarii, apoi de pe spate se invarte pe burta dar ramane cu o manuta sub ea si nu stie cum sa si-o scoata .... plus masaj, exercitii de stat in fund, cantat, vorbit cu ea 'ochi in ochi' ca vrea atentia maxima sa nu cumva sa intorc capul ... azi am fost pe ea si eu si ta-su... am solicitat-o maxim
dastefa printre randuri am citit ca Mirunica ti-a zambit ... super veste! ... isi revine puiul... Doamne ajuta sa fie totul bine si sa veniti cu vesti bune de la doctor
fericita de buburuza Andreea Maria
danyelana spune:
Ayanna, imi pare rau ca te-ai simtit asa de dimineata. mamica si fata e zambitoare care ii da putere.
Citeam din urma ca sa recuperez si dau peste mesajul tau cu verisoara si laptele de vaca. Si cum noi avem vreo 15 vaci pe care le tinem pe preerie langa casa de decor (mami s-a crucit cand a auzit ca nu le mulgem ) ii voi spune sotului sa faca bine sa inceapa sa le mulga, daca tot e mai bun laptele ii voi da din ala lui Arthur. Si asa am scapat de supt toata ziua
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Andre_lina spune:
hello!
ayanna, si mie mi-a fost rau...de 2 zile am indigestie. aseara am luat debridat si iau in continuare...tot asa ameteli, voma...uuhh si dureri mari de stomac.
doar tudor imi ia durerea cu mana.
e un scump cuminte si vesel
azi a papat suc de morcov cu mar si cereale..i-a placut mult!
ieri nu a agreat piersica! i-au iesit mici bubite pe spate ...si pana dim au disparut.
acum a supt tzitzi si face nani in bratica
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
danasor spune:
Buna ziua
Micky_mica multumim de tratatie , la multe lunitze Florin Cristian!!
LML tuturor pufuletilor de azi!!!
Ayanna si eu m-am trezit cu greata dimineata si cand m-am dus la baie mi-a venit o amareala cum n-am avut niciodata pana acum , m-am gandit ca a fost din cauza ca ieri am facut un tortuletz de cioco si am gustat un picutz din el aseara, eu care de cand am nascut nu am mancat dulce decat la pasti si botez
Danyelana bine ai revenit din butoi , am vazut pozele cu Arthur e f dragalas, cred ca e om cu greutate cum reusesti sa-l tii in bratze la cum arati..., dragutz ca aveti vacutze de decor
Mamidepuiuti si Anastasia vrea tt inainte si cand se scoala
Andre_lina spune:
ah, e scris cu diacritice
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
pusesem un text frumos
tb sa il iau la puricat si sa il repun!
poze - Viata de Patriot
ioana_fota spune:
Cam liniste pe aici se pare ca lumea e pe la plimbare,gratare f bine .Mai fetelor fiimea nu stiu ce are azi sa nu-i fie de deochi e ea cumintica de fel dar aseara a dormit tun, azi s-a trezit doar ca sa pape si doarme incontinuu, o fi de la vreme sau treb sa ma ingrijorez?la noi e innorat si mai da cate o ploicica mica .Am vazut ca bea si unele fete au luat hainute, as vrea si eu sa iau cate ecva de pe saitul ala dar mai e cineva care doreste?.Va o zi cat mai placuta si linistita.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Salut fetele... Eu mi-am inceput ziua cu o stare de rau general...o durere cumplita de cap cu ameteala, nu ma puteam tine pe picioare si cu o stare de voma...Mi-am alaptat printesa cu punga langa mine...dar nu am vomat nimic, numai senzatia ma chinuia si am simtit permanent in gura un gust ca de metal. Oare de la ficat, de la bila? De la ce-o fi fost? mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Si eu exact la fel. Plus o slabiciune crunta, parca nu puteam sa tin nici cana de cafea in mana. Eu am pus-o pe seama efortului (ieri am facut curatenie in toata casa + 1 ora de sport) + dieta + nesomn.
Bine ca a mai trecut.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Andre_lina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 Buna seara fetele!!! Danyelana daca ai stii cat de tare te inteleg...azi imi venea sa urlu la propriu, a plans o ora pana sa adoarma... Sondaj ca nu mai am idei... 1. cum faceti seara, avei program fix sau faceti baie oricand? 2. s-a mai stricat cuiva programul de noapte? Irina dormea de la 8-8.30 la 3 si de cateva zile (o sapt) doarme doar 3 ore si apoi vrea tztz 3. cat sug copiii vostri in timpul zilei? Nu pot sa o conving pe Irina sa suga mai mult de maxim 7 min...si normal ca i se face foame destul de repede...ufff Am incercat sa o tin si nemancata mai mult...inutil, mai rau am facut ca a obosit de tipat si oboseala si a supt de catevca ori si a cazut rupta... Catalutza mami de Irina |
1. baie ora fixa, insemnand intre 9.30-10. dupa care suge si nani
2. am avut perioade de schimbat orar de somn
3. suge intre 10-30 min.
poze - Viata de Patriot