Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Ruxita...cu siguranta plansul e un mijloc de comunicare, ba chiar unul dintre cele mai importante...Citisem la un momet dat o chestie...cum arata lumea vazuta prin ochii bebelusului si modul cum comunica ei cu MAMA si cu cei din jur...foarte, foarte misto prezentat...dar nu mai retin acum exact unde...parca intr-un curs de psihologia dezvoltarii sau psihologia copilului...vai ce mi-e ciuda ca nu-mi amintesc...acum mi-ar place taaaare mult sa recitesc chestia aia. Daca am timp, am sa-mi caut prin cursuri, poate reusesc sa dau de ea...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

da sa vezi si azi figura - ii arat pe aparatul foto imagini cu el, poze si filmulete, ii iau aparatul din vizor sa-l inchid, plange, ii dau imaginile inapoi, el in cada - filmulet, incepe sa se agite, sa dea din mainutze, picioruse... iar ii iau aparatul, iar plange, il dau inapoi, se linisteste - cred ca abuzez un pic de treaba asta (grabesc constientizarea sinelui)... citisem de treaba cu oglinda ca bbeii nu consitentizeaza aspectul (sinele) si vor ajunge sa se recunoasca in oglinda atunci cand de ex. vor avea o pata pe care vor incerca s-o stearga nu pe copilul din oglinda ci pe sine, sau vazand pe cineva aparand in oglinda, se va intoarce catre acel cineva sa-i zambeasca direct nu in oglinda...

Mergi la inceput

Azi consemnam in jurnalul de bord priima semirostogoliiiireeee! tinandu-se strans de mana lu mami...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Azi am ras si noi prima data in hohote , si culmea nu cu mine ci cu soacra-mea care vine o data la 2, 3 sapt. Eram ofticata ca nu o auzisem si eu , dar inainte de culcare a ras si la mine si mi-au trecut toate

Alecsa aveam impresia ca nu-i dai san, luptatorul, incerc sa ma uit la poze dar merge net-ul aiurea - am reusit sa-l vad e un scump

Ayanna - la mine cand suge dintr-un san simt sageturi in celalalt

Amiss nu-i dai un antihistaminic gen aerius, claritine?... ca sa nu o mai manance mititica , sa treaca bubele repede si sa nu ia si bebe mic

pui mic

si noi avem o eczema uratica (fiica) si am incercat toate prostiile de pe lume si am ajuns si la claritine... dar ajunsese sa doarma pe ea si atunci sotul a cautat alta solutie pentru ea, picaturi de 3 frati patati si antialegrice naturale tot picaturi si asa i-a trecut bubica care i se intindea pe o juma de maina (podul palmei)... dar intr-adevar claritine ii lua mancarimile, cu efectul advers lipsa de concentrare si somnolenta (venea de la scoala si se culca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Azi am ras si noi prima data in hohote , si culmea nu cu mine ci cu soacra-mea care vine o data la 2, 3 sapt. Eram ofticata ca nu o auzisem si eu , dar inainte de culcare a ras si la mine si mi-au trecut toate

Alecsa aveam impresia ca nu-i dai san, luptatorul, incerc sa ma uit la poze dar merge net-ul aiurea - am reusit sa-l vad e un scump

Ayanna - la mine cand suge dintr-un san simt sageturi in celalalt

Amiss nu-i dai un antihistaminic gen aerius, claritine?... ca sa nu o mai manance mititica , sa treaca bubele repede si sa nu ia si bebe mic

pui mic

Pai nu ii dau . Dar si la bibe tot suge . Si tot puturos e

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza siecsoasele mele...

buna cafelutza danyelena...io sunt la a doaua zi de lapte cals cu scortisoara si miere...ok,..o fac si pe asta...asa mi-a zis mama...sa las cafeaua ca de asta nu doarme jiji

pt a 2-a seara suntem la biberon...aseara a dormit de la 10-1.30....asa ca voi continua operatiunea biberon seara....macar 3 ore sa dorm si io

n-am timp sa va scriu....mai am un ex azi...
de maine intram la normal si voi avea mai mult timp de forumeala..

sa aveti o duminica frumu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

multa bafta la examene! si eu am fost studenta cu bebe mic (am terminat faculta cand fiica-mea s-a facut de scoala, stiu cum e sa inveti pentru examene cu un copil plangacios leganat pe picioare...

Mergi la inceput

evyme, sunt moarta de invidie pe filmuletul vostru de la botez - cine vi l-a facut, cat a costat? e o amintire pentru o viata intreaga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Mamidepuiuti, multi spre voi.

Micki, mersi de tratatie si sa-ti traiasca baiatul.

Ruxita, ce frumos povestesti tu despre fata ta. Sa-ti traiasca si sa va bucure in continuare.

Eu sunt in pat cu printul care a adormit cu tti in gura in cu o manuta pe ea sa fie sigur ca nu pleaca Incerc sa profit la maxim de momentele astea, asa cum zicea si Cris.d, in curand nu o sa mai aiba nevoie de mine asa mult si atunci o sa de nostalgie.

Una peste alta, pe 27 mai plec in tara pt 3 saptamani si atunci o sa ma mai oihnesc si eu. O sa fiu fata mamii si nu o sa fac nimic altceva decat bebe, papat, lenevit si plimbat Abia astept desi ne va lipsi tati mult

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

danyelana printul sta in fundulet?
sunteti o familie frumoasa!
distractie placuta in tara![ce fain e sa fii rasfatata de mami ,nu-i asa?]

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Buna seara fetele!!!

Danyelana daca ai stii cat de tare te inteleg...azi imi venea sa urlu la propriu, a plans o ora pana sa adoarma...

Sondaj ca nu mai am idei...

1. cum faceti seara, avei program fix sau faceti baie oricand?
2. s-a mai stricat cuiva programul de noapte? Irina dormea de la 8-8.30 la 3 si de cateva zile (o sapt) doarme doar 3 ore si apoi vrea tztz
3. cat sug copiii vostri in timpul zilei? Nu pot sa o conving pe Irina sa suga mai mult de maxim 7 min...si normal ca i se face foame destul de repede...ufff Am incercat sa o tin si nemancata mai mult...inutil, mai rau am facut ca a obosit de tipat si oboseala si a supt de catevca ori si a cazut rupta...

Catalutza mami de Irina

1. la primul copil am avut seara program fix,acum nu imi reuseste... tot timpul mai apare ceva...
2. al meu se trezea de "x" ori noaptea...acum doar de 2-3-4 ...depinde
3. nu merge sa-l tin nemancat,ca mi-l pun in cap...... este cand vrea tztz doar de sete,cred[2min],apoi e multumit...happy...

btw...am obs ca la trezire[indif cat a dormit] vrea tzitzi...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

danyelana printul sta in fundulet?
sunteti o familie frumoasa!
distractie placuta in tara![ce fain e sa fii rasfatata de mami ,nu-i asa?]

asa creste Alex

Cornelia, merci mult. Si voi sunteti o familie tare frumoasa si cred ca abia asteptati sa fiti impreuna
Arthur sta in fundulet doar spijinit de mine sau in canapea si nu pt mult timp.
Asa este, e super sa fii rasfatata de mami, incep sa o iau si eu pe urmele lui Arthur

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput