Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Decenuela, bafta la examen si la opertiunea bibi seara. Eu m-am lasat pagubasa cand am vazut cat a papat si cu l-a tratat. Tot ttii e mai buna.

Aseara a dormit in pat la el de la 22.30 pana la 23.20 si apoi la noi in pat mufat cand pe o parte cand pe cealalta.

Macar ieri am iesit pe afara si a mai dormit si el iar printre picaturi eu am reusit sa aspir toata casa, sa schimb lenjeria la baiat, sa spal si usuc vreo 4 masini si sa calc rufele lui praslea. Si pe la 17.30 mi l-a luat cumnatul pe Arthur la ei pana la 19.45 si am putut spala pe jos in bucatarie si baie si sa fac de papa. Ma declar super multumita de ziua de ieri mai ales ca sotul a trebuit sa lucreze si am fost doar eu cu el. La cat mai multe zile asa.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetelor recomandari-mi si mie va rog un bouncer/leagan bun...trebuie sa cumpar cadou ptr un botez si nu am idee de care ( pentru nepotelul meu)
Va multumesc anticipat.

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna dimineata fetele,va citesc pe fuga pt ca mai mereu ba sunt plecata ba fac cate ceva prin casa si acum mai aler si pt botez ca uite cum zboara timpu si acusica vine data de 5 iunie.Noi maine mergem sa facem vaccinul BCG am reusit intr-un finalsa rezolv si sper sa fie bine sa nu avem probleme , o sa decalam vaccinul de 2 luni care si asa inca nu este pe al dr nostrii poate pana il facem apare daca nu cumparam .Ma bucur ca oricat as alerga prin oras 4-5 ore ii place si face nani in carut nici papa nu-i trebuie .Noi raportam o seara frumoasa dormit rupte amandoua 6 ore jumate dupa o mare repriza de exercitii cu piciorusele pt parturi.Va pe toate fara exceptii si sa aveti o zi cat mai placuta.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

danyelana....sper sa-ti fie mai bine....imi pare ff rau k nu se linisteste decat la tzitzi ...in ultimele zile..pe Alexabdra o tin doar in brate...si nu vrea decat la mine...sunt rupta de maini/spate...si papa la 1 ora ziua..k noaptea doarme
mandruta...supe rbn gandesti cu privire la soacra
evyme foarte frumoase filmuletele...original ...imul rapidului...si il stiau toti .... fff nice melodia care face introducerea ptr botez
ruxita super bn gandesti...fata ta este o norocoasa
danasor ... o sa fac niste poze ...cireseeee...eu am capsuni
miremia,evyme...slipi ...hmmm

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Sal'tare! Nu am apucat sa citesc din urma.
CATALUTZA, ultima data cand te-am citit erai mai bine un picut dupa 2 zile de tinut comprese! Bravooo! Acum sper sa fi si mai bine de atunci! Eu din pacate sunt rau, cu tot cu comprese, antibiotic si glicerina. ...iar alaptatul deja e un infern pt mine, fiecare secunda o simt ca pe o sageata in sfarc...nu mai stiu ce sa mai fac.....o sa am rabdare....poate cu timp ul va terce si la mine.

Danut e un smecheras, vrea in brate toata ziua. Am rarit alaptatul la 2 ore si e mult mai ok, sapt viitoare de luni, vreau sa incerc sa ii raresc la 3 ore sper sa reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata fetele haideti la cu lapte si un bisuitel cu bucatele de ciocolata sau ciocolata cu menta, fiecare cum doreste!

Noi suntem somnorosi, fara succes la dat suc de mar asa ca mai asteptam si incercam mai incolo...

Miremia multumim ptr informatie. Noi tocmai vroiam sa luam o cutie de pampers 3.

Plateea rabdare, laptic mult si putina nesimtire anti-soacra merge? Poate si un pic de odihna ptr ca ajuta...

Danyelana felicitari pentru revenire din butoi! Si sa stii ca tu esti centrul universului lui, cea mai buna mamica din lume ptr el. Pediatra lui bebe zicea ca mai au si ei zile nashpa, sa nu ma sperii.

Ratusca Felicitari pentru iesire!

Ayanna felicitari pentru sinceritate! Si la capitolul sani, si eu parca simt cum se umplu cand ma gandesc la el, sau plange sau pur si simplu ma uit la el.

Amiss Petra sa se faca repede bine!

Danasor felicitari pentru hohote!

Onitza frumos cu papat la 2 ore! Succes si pentru distantare la 3 ore!

Noi suntem voinicei. El se rasuceste ca un titirez in patut (mai nou si in pat, dar mai greu). Si desi e mai lung decat latul patutului, se tot invarte. Mai greu cu statul in fundulet, exersam si chiar ne gandim sa lasam patutul mai jos, ca...deplasari face, rotiri face, activ e...cine stie ce mai urmeaza?

Si pe final va invitam la pentru cele 5 lunite azi!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna dimineata fetele,va citesc pe fuga pt ca mai mereu ba sunt plecata ba fac cate ceva prin casa si acum mai aler si pt botez ca uite cum zboara timpu si acusica vine data de 5 iunie.Noi maine mergem sa facem vaccinul BCG am reusit intr-un finalsa rezolv si sper sa fie bine sa nu avem probleme , o sa decalam vaccinul de 2 luni care si asa inca nu este pe al dr nostrii poate pana il facem apare daca nu cumparam .Ma bucur ca oricat as alerga prin oras 4-5 ore ii place si face nani in carut nici papa nu-i trebuie .Noi raportam o seara frumoasa dormit rupte amandoua 6 ore jumate dupa o mare repriza de exercitii cu piciorusele pt parturi.Va pe toate fara exceptii si sa aveti o zi cat mai placuta.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

ma bucur ca ai rezolvat cu vaccinul!
ce frumoasa e alexandra! ce fain zambeste prin somn!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

neata,fetele
multam de cafea danyelana
decenuela bafta la examene!
haircut imi plac tare mult pozele voastre de la botez!
miremia,evyme slipi???
onitza
micki_mica multumim de tratatie! la multe lunitze cu fericire si sanatate pt florin cristian!
iulenca,yasmine,geo,dinami la multe lunitze si puilor vostri!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

fetelor recomandari-mi si mie va rog un bouncer/leagan bun...trebuie sa cumpar cadou ptr un botez si nu am idee de care ( pentru nepotelul meu)
Va multumesc anticipat.

Larisa 30+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

al meu[il poti vedea la poze] este fara baterii,de pe mykidspunctro ; fetele aveau cu baterii,poate te indruma ele la alte site-uri

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Vad ca vorbiti de licee, viata, distractie...
Imi place atitudinea ta si a sotului tau Ruxita vis-a-vis de cum vreti sa-si traisca fata viata de liceu...numai sa aveti grija sa n-o scapati din mana, tentatiile sunt mari...iar cand libertatea vine asa deodata, de multe ori adolescentii incearca sa-i testeze limitele acestei libertati...

Eu cred ca o sa am un stres maaaare cand o sa fie fii-mea adolescenta...mai ales daca-mi seamana mie, ca io multi peri albi le-am mai scos la ai mei, saracii. In ultima vreme ce m-am mai desteptat...adica dupa ce-am intrat la facu'...ca in adolescenta, valeu...

Am fost rockerita de aia nebuna...ascultam numa' heavymetal, trash metal...nu va mai spun...atarnau scheletii de hainele mele, lanturi, bocanci, trei randuri de camasi, tricouri si baticuri cu capuri de mort, blugi flenduriti si alte minunatii de astea...cand veneam acasa saraca mama isi punea mainile in cap (eu am facut liceul in Bacau si am stat 4 ani in camin si veneam acasa o data la 2 saptamani)...
...la tara stiti cum e...barfa, radio santzul, babele de la poarta...saraca mama!!!
A...si-mi mai amintesc ca mergeam in discoteca din sat...eram o gasca maaaare...si cand puneau muzica pe care o solicitam noi, respectiv urletele alea...stiti voi cum e cu heavymetalul...faceam 'furie'(asa se chema 'dansul'nostru, adica ne asezam in genunchi si scuturam capul si pletele de ne suna apa in cap...nu-i de mirare ca-s ditamai ZUZA in ziua de azi....
Deh, ale tineretiii valuri...noroc ca mi-a venit mintea la cap si acum pot sa fac haz de perioada aia...

Cine stie ce o sa mai faca si copiii nostri...dar sper ca fii-mea sa fie mai inteleapta si mai desteapta ca mine...desi eu nu regret nimic din viata mea...toate au fost experiente din care am invatat la urma urmei...

Na, ca mi-am stricat imaginea de 'psihopupu'....si am ramas cu aia de zuzu...

...dar am fost sincera macar...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

si io rebela de mica... de unde si m-am pomenit insarcinata in cl 11-a... vreau sa cred ca fiica-mea e altfel, ca spre deosebire de mine care n-am avut-o alaturi pe maica-mea, eu voi fi, indiferent de ce va face copilul meu (mama putea sa-mi incuie usa si sa-mi spuna sa plec de unde am venit)... fiica-mea ne-a dat pe spate anul asta cu prima ei optiune de liceu - militar! ma isterizasem la culme ca ei cica ii place disciplina... sotul n-a facut asa caz de alegerea ei, i-a prezentat doar avantajele-dezavantajele, si in cele din urma s-a convins singura ca nu e o optiune valida - are platfus (eu uitasem). prin clasa a 4-a se facea calugarita, alta trasnaia... ce bine ca i-a trecut... acum vrea doi copii de 5 ani si 3 ani la 34 de ani, am respirat usurata... cred in structura ei indistructibila, in esenta ei profund buna si generoasa, in copilul cuminte care a fost pana acum (e un copil f. cuminte)... evident ca va avea perioada ei rebela si ca o voi pierde in cele din urma in favoarea libertatii, dar... aici am noroc mare de sotul meu, el stie s-o convinga in 10 min dupa ce eu am esuat dupa 3 ore de explicatii, autoritatea masculina isi spune cuvantul... a avut un mic bulbuc de personalitate in cl a 5-a (experimente si tot felul de bazdaci), dar acum e fata model, parol!

Mergi la inceput