Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 3
ayanna_xem spune:
Fetele voua nu vi se intampla sa vi se intareasca sanii sau sa va treaca segaeti prin ei daca va uitati la bb, sau daca ii auziti sau va ganditi la ei???
Eu de exemplu daca stau concentrata pe ceva si deodata o aud pe printesa gangurind sau ma gandesc la ea...ma ia asa un val de caldura la sani. Eu ziceam ca atunci cred ca se produce un val de laptic...oare asa o fi?
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
amiss_zip spune:
Salutari de la noi!
Am ramas se pare muult in urma. Vad ca ati inceput diversificarea .
Felicitari si mult succes. Noi mai avem. Vom incepe pe la 6 luni daca va decurge totul ca pana acum.
Nu mai reusesc sa va citesc. Petra are varicela de miercuri si e jale. Jale rau. Dorm cam 3 ore pe noapte. O mananca bubitele, plange, se trezeste in plansete isterice din cauza mancarimii. Doar dusurile cu apa calduta o mai ajuta.
Si ma tot intreaba cu ochii in lacrimi: "Cat mai dureaza mama? Cat mai dureaza?" si eu ii spun:"3 zile mama" si ea: "trei zile!!??? Atat de mult mama??" cu o disperare in voce.
Mi-e tare mila de ea.
Adoarme pe la 1 noaptea, cand sa ma culc se trezeste Simon sa pape, apoi iar se trezeste pe la 3-4, apoi adorm si eu si pe la 5 dimineata se trezeste Petra in urlete. Si asa incepe ziua...
Din cauza oboselii am racit si eu si i-am dat muci lui Simi. Nu il pazesc de Petra. Cica daca am facut varicela in copilarie si suge, isi ia anticorpii de la mine si nu va face. Acuma...cum o fi. Mai usor cred ca trec prin boala asta cu cat sunt mai mici.
Si suntem in a 4-a zi de la aparitia bubitelor si a facut iar febra, un nou val de bubite, si am senzatia ca nu se mai termina!! Are bubite in cap, in ureche, pe gat pe picioare, in palma, pe corp, in chilotei, in pasarica, si imi spune ca o mananca ceva in corp...ugh...
Si cand ma gandesc ca nu acum sunt mancarimile, ci cand se usuca...
stai sa vezi...Mi se pare foarte nasol.
Ma duc sa ma culc. Va pup.
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amiss_zip Salutari de la noi! Am ramas se pare muult in urma. Vad ca ati inceput diversificarea . Felicitari si mult succes. Noi mai avem. Vom incepe pe la 6 luni daca va decurge totul ca pana acum. Nu mai reusesc sa va citesc. Petra are varicela de miercuri si e jale. Jale rau. Dorm cam 3 ore pe noapte. O mananca bubitele, plange, se trezeste in plansete isterice din cauza mancarimii. Doar dusurile cu apa calduta o mai ajuta. Si ma tot intreaba cu ochii in lacrimi: "Cat mai dureaza mama? Cat mai dureaza?" si eu ii spun:"3 zile mama" si ea: "trei zile!!??? Atat de mult mama??" cu o disperare in voce. Mi-e tare mila de ea. Adoarme pe la 1 noaptea, cand sa ma culc se trezeste Simon sa pape, apoi iar se trezeste pe la 3-4, apoi adorm si eu si pe la 5 dimineata se trezeste Petra in urlete. Si asa incepe ziua... Din cauza oboselii am racit si eu si i-am dat muci lui Simi. Nu il pazesc de Petra. Cica daca am facut varicela in copilarie si suge, isi ia anticorpii de la mine si nu va face. Acuma...cum o fi. Mai usor cred ca trec prin boala asta cu cat sunt mai mici. Si suntem in a 4-a zi de la aparitia bubitelor si a facut iar febra, un nou val de bubite, si am senzatia ca nu se mai termina!! Are bubite in cap, in ureche, pe gat pe picioare, in palma, pe corp, in chilotei, in pasarica, si imi spune ca o mananca ceva in corp...ugh... Si cand ma gandesc ca nu acum sunt mancarimile, ci cand se usuca... stai sa vezi...Mi se pare foarte nasol. Ma duc sa ma culc. Va pup. Amiss |
Vai, Amiss cat chin pe micuta Petra...sper sa scape repede de problemutele astea si sa nu ai probleme si cu Simi pui.
In legatura cu diversificarea, stai linistita ca nu s-a inceput inca serios...inca e in stadiul de proiect. Bebelusii mai mari au intrat in priza acum, ca na, acusica se apropie 6 luni...dar restul...asteptam ...
ayanna_xem spune:
Mi-am amintit ca a zis Danyelana ceva de genul ca se teme ca nu e mama buna...
Draga mea, sa nu mai gandesti niciodata asa ceva...pentru copilasul tau tu esti cea mai importanta din lumea asta, tu esti cea care ii oferi siguranta si dragoste...chiar daca ti-e greu si esti obosita...el stie ca esti acolo langa el si pentru el...
..si faptul ca esti acolo sa-l tii in brate si sa-i dai tzitzuca atunci cand il doare ceva si e suparat si plange sa stii ca e de nepretuit pentru el. Chiar daca nu-ti dai seama tu esti cea care ii alina suferinta....si o mai 'indulceste'...tu esti reperul lui in viata asta...esti TOTUL pentru el.
Curaj mami...iubeste-ti puiul si profita de momentele astea la maxim, chiar si atunci cand simti ca ai doar statut de suzi (e doar o perceptie a ta, pentru ca de fapt tzitzi pentru el e muuuuuuult mai mult decat o simpla suzi!)... Sunt momente unice, asa dificile cum sunt....sunt unice...si o data cu trecerea timpului le pierzi...profita MAXIM acum sa le simti cu toata fiinta ta si sa te bucuri de ele...restul grijilor lasa-le deoparte! E si maine o zi...azi bucura-te de bb....
danasor spune:
Azi am ras si noi prima data in hohote , si culmea nu cu mine ci cu soacra-mea care vine o data la 2, 3 sapt. Eram ofticata ca nu o auzisem si eu , dar inainte de culcare a ras si la mine si mi-au trecut toate
Alecsa aveam impresia ca nu-i dai san, luptatorul, incerc sa ma uit la poze dar merge net-ul aiurea - am reusit sa-l vad e un scump
Ayanna - la mine cand suge dintr-un san simt sageturi in celalalt
Amiss nu-i dai un antihistaminic gen aerius, claritine?... ca sa nu o mai manance mititica , sa treaca bubele repede si sa nu ia si bebe mic
ayanna_xem spune:
Ma retrag fetele...ma duc langa pitica mea sa-i pun un pupic pe frunte, ca sa aiba somnul lin, si sa-i spun ca o iubesc.
Noapte buna!
danyelana spune:
Buna dimineata
Si ca sa va multumesc la toate ca imi sunteti alaturi si pt sfaturile voastre, dau eu azi alaturi de o cutie mare de praline.
Multe pt voi ca sunteti niste prietene adevarte toate.
Ayanna, psihopupu care a scris asa frumos ca mi-au dat lacrimile. Asa imi voi spune de acum incolo: "sunt cea mai buna mama pt puiul meu"
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Fetele voua nu vi se intampla sa vi se intareasca sanii sau sa va treaca segaeti prin ei daca va uitati la bb, sau daca ii auziti sau va ganditi la ei??? Eu de exemplu daca stau concentrata pe ceva si deodata o aud pe printesa gangurind sau ma gandesc la ea...ma ia asa un val de caldura la sani. Eu ziceam ca atunci cred ca se produce un val de laptic...oare asa o fi? mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
da , da si la mine la fel
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
decenuela spune:
neatza siecsoasele mele...
buna cafelutza danyelena...io sunt la a doaua zi de lapte cals cu scortisoara si miere...ok,..o fac si pe asta...asa mi-a zis mama...sa las cafeaua ca de asta nu doarme jiji
pt a 2-a seara suntem la biberon...aseara a dormit de la 10-1.30....asa ca voi continua operatiunea biberon seara....macar 3 ore sa dorm si io
n-am timp sa va scriu....mai am un ex azi...
de maine intram la normal si voi avea mai mult timp de forumeala..
sa aveti o duminica frumu
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
cris_mario spune:
buna dimineata....adevarat buna dupa a noapte super linistita...
ieri am avut musafiri...a primit micuta rochita ptr la plaja de la zara ...aseara am imbaiat toti copii...drept urmare sunt rupta de spate...toata ziua am tinut-o in brate
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...