Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata si de la noi mai pe la pranz asa

E nu-i problema ca sunt treaza de pe la 5 jumat dar am stat in pat cat am putut de mult
Mini se trezeste din ce in ce mai des noaptea .. nu stiu ce e cu el . Dupa baita adoarme instant .. si doarme pana pe la 2 jumate .. papa .. dupa aia la 5 jumate la 7 jumate si la 9 jumate .. nu stiu ce sa-i mai fac. Daca ii dau mai mult sa pape nu vrea .. Sper sa doarma mai mult de cand o sa-i dau cerealele .. SPER SPER !!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:

Felicitari pentru organizarea evenimentelor. Eu personal vad cununia religioasa ca un lucru necesar intr-o casnicie. Poate si pentru ca eu si sotul am fost impreuna mai mult de 10 ani inainte de nunta si tot am facut-o cu tot ce inseamna, desi mi s-a atras atentia ca rochiile de mireasa sunt pentru cele "neprihanite". Succes cu bicicleta!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Serios?!?! De catre cine ti s-a atras atentia? Chestia cu "neprihanita" e ptr cine se casatoreste pana in 20 ani, ca sa zic si eu asa. Era valabila poate pe vremea bunicii sau a mamei, cand se casatoreau devreme. Acum is capra de 33, fac 34 anul asta si mai am si un bb si am mai fost si casatorita. Sa inteleg ca nu ma pot casatori religios cu jumatatea mea? Ca eu am mai fost casatorita, acum 11 ani si am divortat acum 10 ani . Cu nunta si tot tacamul ca asa e in provincie! Eu o sa merg sa vb cu preotul sa vad ce zice si ce imi recomanda. Chiar citisem pe tema asta si se pare ca religia crestin-ortodoxa pana la urma accepta un maxim de 3-4 casatorii religioase. Acum cine e mai in tema, ma poate corecta.

Merci, merci! Daca imi iese planul diabolic pun poze: inainte si dupa!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

Nu de preot... de... binevoitorii care stiau povestea noastra, faptul ca locuiam impreuna de mai bine de 6 ani "oficial" ca mai locuisem si in camin impreuna dar fara sa stie parintii si "gura lumii".

Si eu m-am gandit la poze inaitne si dupa, dar la ritmul de melc al dietei mele, o sa le vedeti cred ca cel mai probabil de revelion

_

Cresc

"gura lumii"
daca as tine eu cont de gura lumii...mai ales pe la tara...

pe langa acuzatiile de vrajitorie (din partea mamelor fostilor prieteni), tanticile si tusicile binevoitoare, imi puneam cenusa in cap de mult.

c'mon!

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:

Asadar din capitolul anterior:

Rox_y, pana la urma ai dus fetita la teatru? Ce tare... prima pufuleata cultivata!!!! Bravo! (Eu sufar de dorul teatrului de numa').

Ayanna, ce poveste cu laptele de vaca... Offf, cum le sunt refuzate unor copii niste drepturi de catre parinti! Cu privitul la tv insa... am auzit multe mame care-si lasa copii la tv (la posturile comerciale cu multa reclama) pentru a-si mai face una-alta prin casa. Si am si vazut un singur exemplu. Statea ca o statuie si se uita la tv (la vreo 6 luni).

Plateea, da mami, am terminat cartea! E superba! Dar pentru neuronul meu obosit primele cateva sute de pagini au fost foarte greoaie. N-are rost sa-ti stric surpriza ca sa-ti spun din ce cauza, o sa vezi daca o citesti... Daca stai sa te gandesti premiul Nobel pentru literatura nu se da pentru momentele subiectului...

Mamidepuiuti, subscriu si eu pentru cautarea in mai multe farmacii! (Si cu mici exceptii in cele de cartier sunt mult mai ieftine produsele).
Cu vaccinul eu nu m-am dumirit... oare il faci la 4 luni ca sa-si faca efectul peste un an si sase luni?

Cris.mario, avea si ampicilina soacra-mea. Lua ea ca racise.

Cris.dogarel, meniul la socrii a fost: supa de morcovi cu rosii, varza la cuptor cu carne de rata si ostropel(d-ala legat cu faina) cu pilaf. Acum tu care ai tinut monti si ai si alaptat... ce ai fi putut manca din astea? Eu am mancat o bucata de carne de rata, cu noduri...

Al3csa, "mini" il alintati pe luptator?

Nici gaza mea nu doarme toata noaptea. Se trezeste la 4, la 6 si apoi la 7 e cu okii mari sa-l vada pe tat-su in costum.

Ruxita, cred ca eu am gandirea parintilor mei (si ai Alexutzzzei) adica: las' s-o dau la un liceu (profil) greu ca de distrat are ea grija. La mine liceul, facultatea si primul an de master au fost dar de invatat, invatam nenica, in ciuda prezentei sporadice la cursuri.

Danyelana, si sa iesi din butoi! Epuizare... offf!! Pupam printul sa vrea si el ce vor parintii lui!

Dastefa, Alexis daca ii zambesc zambeste, daca eu sunt trista/suparata pune si el botic...

Danasor, cirese?

_

Cresc

Da Mini . E Mini al nostru .. Mini al vostru .. Prietenii ii zic Mini Ene ( Asa nu cheama pe noi )

Poze
Poze noi
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Felicitari pentru organizarea evenimentelor. Eu personal vad cununia religioasa ca un lucru necesar intr-o casnicie. Poate si pentru ca eu si sotul am fost impreuna mai mult de 10 ani inainte de nunta si tot am facut-o cu tot ce inseamna, desi mi s-a atras atentia ca rochiile de mireasa sunt pentru cele "neprihanite". Succes cu bicicleta!

_

Cresc

Serios?!?! De catre cine ti s-a atras atentia? Chestia cu "neprihanita" e ptr cine se casatoreste pana in 20 ani, ca sa zic si eu asa. Era valabila poate pe vremea bunicii sau a mamei, cand se casatoreau devreme. Acum is capra de 33, fac 34 anul asta si mai am si un bb si am mai fost si casatorita. Sa inteleg ca nu ma pot casatori religios cu jumatatea mea? Ca eu am mai fost casatorita, acum 11 ani si am divortat acum 10 ani . Cu nunta si tot tacamul ca asa e in provincie! Eu o sa merg sa vb cu preotul sa vad ce zice si ce imi recomanda. Chiar citisem pe tema asta si se pare ca religia crestin-ortodoxa pana la urma accepta un maxim de 3-4 casatorii religioase. Acum cine e mai in tema, ma poate corecta.

AMR 12 pan'la nunta

Nu de preot... de... binevoitorii care stiau povestea noastra, faptul ca locuiam impreuna de mai bine de 6 ani "oficial" ca mai locuisem si in camin impreuna dar fara sa stie parintii si "gura lumii".

Si eu m-am gandit la poze inaitne si dupa, dar la ritmul de melc al dietei mele, o sa le vedeti cred ca cel mai probabil de revelion

_

Cresc

Eu tocmai sa nu aud asa ceva (ca dupa 2 copii numai neprihanita nu puteam fii) nu mi-am pus rochie de mireasa si nici voal.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:

Citat:

_

Cresc

AMR 12 pan'la nunta

Intr-adevar biserica accepta doar 3 casatorii. A doua casatorie e acceptata in caz de divort(sunt cazuri in care divortul e acceptat dar sunt putine, adulter, refuzul de a naste copii, calugarirea unuia din soti...si parca mai era un caz dar nu imi amintesc) sau vaduvie inainte de 40 de ani si fara copii. A treia e acceptata in caz de vaduvie inainte de 40 de ani tot fara copii. A patra casatorie e interzisa.
Oricum cel mai bine vb cu preotul.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Saru-mana! Ideea e ca cel mai bine ma sfatuieste preotul. Si voi tine cont de ce va zice, pentru ca el stie cel mai bine.

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Citat:

Micky, ce tare semnatura ai!

Eu va anunt ca dieta mea functioneaza. Se mentine curba descendenta chiar cu niste abateri (am vrut sa zic mici abateri, dar daca o portie de paste umplute cu patru feluri de branza cu sos de patru feluri de branza se poate numi mica abatere...) si cate o inghetata la doua zile (ms. Alexutzzza ) se mentine ritmul de 500g.

Cert e ca foame nu-mi e, ciocolata pot manca, laptele e inca suficient... Am recitit o bucata din carte si zice ca laptele si lactatele de vaca ar trebui evitate (chiar si cele cu 0 grasimi). So azi initiez operatiunea lapte de soia homemade. (cel de cumparat nu-mi place).

_

Cresc

Merci!

Sambata am vorbit la restaurant si ne vom cununa si noi religios in septembrie, pe 18. Cununia civila am facut-o anul trecut. Eu tin mult si la partea religioasa. Ne impacam f bine si cum se zice in popor, vreau sa ne cunoastem si pe lumea cealalta. Plus...nu pot face o pomana ca cica nu e primita...si eu asa cred ca e normal si bine. Un cuplu sa fie cununat si religios. Acum fiecare face cum vrea, nu sunt habotnica de fel
Si...ma vreau iar caprioara cum eram. Asa ca 3 kg/luna nu e mult de dat jos. Mi se pare rezonabil. Mai ales ca aseara m-am cantarit si am 69 kg. Nu-mi trebuie chiar 12 jos, dar asa e bine, target sus si tindem sa-l atingem.

Nu tin regim (decat acum cu puiul meu, ca il alaptez, sa ii mai treaca spuzeala de i-o fi de la mancarea mea). Nu pot tine. Sunt o mare pofticioasa si mi se "apleaca" destul de des.. Dar am o bicicleta care atunci cand nu e cuier isi indeplineste menirea...

Si ma laud ca am incept sa dau jos din burtica. 3 cm sapt asta. putini dar sunt in minus!

Ce limbarnitza am!

AMR 12 pan'la nunta

super ... si eu gandesc la fel....noi cred k la anu'
sa va iasa totul cum va doriti

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am schimbat poza sa vedeti ce "maini dibace" are sotul.

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:

_

Cresc

Votat!
Si nu ne-ai spus ce a pregatit soacra

Poze
Poze noi
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Mariucasara, ce sa zic, gura lumii sloboda...

Eu cred ca scot gaza afara desi maica-mea si sotul au zis ca e frig... cat de frig poate fi? Ca asta iarna? Sau mai rau.

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:

_

Cresc

Votat!
Si nu ne-ai spus ce a pregatit soacra

Poze
Poze noi
Povestea nasterii

Supa de morcovi, ostropel de pui + pilaf, varza calita cu rata prajita.

Si acum: morcovii fierti, faina din ostropel, orezul fiert ca la pilaf si carnea prajita nu sunt bune la dieta. Varza calita (si de fapt nici orezul) nu e buna pentru alaptat, mai ales ca il lasam cu mama... Asa ca am ales raul cel mai mic si am mancat o bucata de carne de rata..

Dar mama imi facuse pui cu ciuperci (si o prajitura cu mere, dar n-am mancat decat o bucatica mica,mica, mica). Si tortul de la botez i l-am adus ei.

_

Cresc

Mergi la inceput