Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
cristies spune:
Eu incerc sa nu-mi mai vorbesc de rau soacra, ca ma gandesc la Plateea care trebuie s-o indure zilnic.
Dar nu prea ma lasa instinctele de sa nu va spun ce s-a mai gandit ea: "Ce urat o sa fie cand i-oi da san lu' fi-miu si o sta in fundulet. Ca o sa para ditamai copilul si mananca tzata...".
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Am schimbat poza sa vedeti ce "maini dibace" are sotul. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
super taree
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
al3csa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Supa de morcovi, ostropel de pui + pilaf, varza calita cu rata prajita. Si acum: morcovii fierti, faina din ostropel, orezul fiert ca la pilaf si carnea prajita nu sunt bune la dieta. Varza calita (si de fapt nici orezul) nu e buna pentru alaptat, mai ales ca il lasam cu mama... Asa ca am ales raul cel mai mic si am mancat o bucata de carne de rata.. Dar mama imi facuse pui cu ciuperci (si o prajitura cu mere, dar n-am mancat decat o bucatica mica,mica, mica). Si tortul de la botez i l-am adus ei. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Da dar macar a muncit saraca .. Ar trebui sa apreciezi
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Poze noi
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
alexutzzza spune:
micky, cristies multzam!
micky sorry ptr vineri, am vazt mai inkl ca ai sunat presupun ca ptr parc era... io eram montata p sala, sorry am uitat s sun inapoi....au iesit ai mei cu Yannis vineri si io am fost la sala
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Eu incerc sa nu-mi mai vorbesc de rau soacra, ca ma gandesc la Plateea care trebuie s-o indure zilnic. Dar nu prea ma lasa instinctele de sa nu va spun ce s-a mai gandit ea: "Ce urat o sa fie cand i-oi da san lu' fi-miu si o sta in fundulet. Ca o sa para ditamai copilul si mananca tzata...". _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
am si eu instincte din astea...muuulte
e vai...ce conceptii are
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
Al3csa, tocmai d-aia am zis ca n-o mai vorbesc de rau, ca par nerecunoscatoare. Pentru cine nu stie care e situatia chiar sunt cea mai rea si nesimtita.
(Mai precis soacra-mea sufera de ceva boli de stomac, intestine, ficat etc. si probabil incearca sa tina regimuri cat de cat. Insa cand ii vin copii acasa isi satisface toate poftele, care pofte nu au de-a face cu ce vor ei.)
Si nu pot fi recunoscatoare ca s-a pregatit decat pentru pilaf, ca supa a facut-o socra-miu, iar restul le-a pregatit sora lui, o mare bucatareasa (care la comanda a mai executat pana a doua zi si chiftele si sarmale in foi de vita, chipurile sa ni le dea noua la pachet). Evident ca din pachetul respectiv fiu-su a luat doar branza si ouale pentru ca nici el nu mananca carne tocata aiurea in tramvai, eu nici atat...
_
Cresc
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
am si eu instincte din astea...muuulte e vai...ce conceptii are Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Imi povestea de o fosta colega de-a mea care este nora prietenei ei si a carei fetita, vezi doamne, se urca pe maica-sa sa-i dea sa suga, ca i-a dat pana la 1 an... Si ce tragedie a fost sa-i dea mancare, ca daca nu i-a dat de mica fetita se stramba si scuipa mancarea.
Cu alte cuvinte daca nu le dai cand sunt mici si nu stiu sa spuna/arate ca nu le place, dupa aia ai de furca cu ei.
Noroc cu socra-miu care a zis ca imi aduce de la tara tot ce am nevoie (sa-i zic la telefon) sa-i dau d-astea de la camp, din livada, nu din curtile oamenilor ca toti au masini si se umplu fructele de plumb. Stiti cum e... una calda, una rece. Va dati seama ca n-o sa-l carut pe socra-miu sa-mi trimita doua mere si trei pere, dar macar ca a inteles principiul sunt foarte fericita.
Am editat ca a aparut o fraza care disparuse la un moment dat si am scris-o de doua ori
_
Cresc
mandruta spune:
citat din mesajul lui ioana_fota mandruta am citi ultima ta postare si stupoareee.Eu am facut nunta pe 17 septembrie 2005 . de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Andre_lina spune:
citat din mesajul lui catalutza81 ANDRE_LINA de unde ai luat scaunul de masa si cu cat ca am luat si eu unul la fel pe portocaliu cu 350 lei si vreau sa stiu daca m-am pacalit ! Catalutza mami de Irina |
din dragonul rosu, 250lei
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
din dragonul rosu, 250lei ============================================================================= Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
Au si scaune in Dragonul rosu? Atunci sambata sunt la ei, ca si asa trebuia sa mergem pentru albume foto, ca i-am facut gazei o gramada de poze si stau aruncate care pe unde...
_
Cresc