Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Eu incerc sa nu-mi mai vorbesc de rau soacra, ca ma gandesc la Plateea care trebuie s-o indure zilnic.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

SI EU! SI EU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Sondaj ca nu mai am idei...

1. cum faceti seara, avei program fix sau faceti baie oricand?
2. s-a mai stricat cuiva programul de noapte? Irina dormea de la 8-8.30 la 3 si de cateva zile (o sapt) doarme doar 3 ore si apoi vrea tztz
3. cat sug copiii vostri in timpul zilei? Nu pot sa o conving pe Irina sa suga mai mult de maxim 7 min...si normal ca i se face foame destul de repede...ufff Am incercat sa o tin si nemancata mai mult...inutil, mai rau am facut ca a obosit de tipat si oboseala si a supt de catevca ori si a cazut rupta...

Catalutza mami de Irina

1. Nu am un program fix, dar de obicei ii fac baie pe la 20.30-21.00. Am incercat sa-i fac mai devreme sperand ca asa va adormi si el mai devreme (dupa baie doarme vreo jumatate de ora maxim,apoi se trezeste, mai papa putin si nani definitiv dupa vreo ora), am incercat si mai tarziu in ideea ca poate somnul de dupa baie va fi pana dimineata. Dar cum adoarme cam pe la aceeasi ora indiferent de momentul baitei, am renuntat sa mai tin cont de ora...
2. Sebi doarme toata noaptea de la doua luni; foarte rar se trezeste pe la 6 dimi sa mai pape, apoi iar somn pana pe la 10-11
3. Cand ii dau sanul, Sebi suge maxim 5 minute si il tine vreo 2 ore. Daca-i dau LM din bibe dureaza vreo 10 minute (papa cam 150ml la o masa) si-l tine 3-4 ore

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
www.youtube.com/watch?v=EdPETTNtz6I" target="_blank">intrarea tortului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

ANDRE_LINA de unde ai luat scaunul de masa si cu cat ca am luat si eu unul la fel pe portocaliu cu 350 lei si vreau sa stiu daca m-am pacalit !

Catalutza mami de Irina

din dragonul rosu, 250lei

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Au si scaune in Dragonul rosu? Atunci sambata sunt la ei, ca si asa trebuia sa mergem pentru albume foto, ca i-am facut gazei o gramada de poze si stau aruncate care pe unde...

_

Cresc

au de toate!!!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

evyme, sunt moarta de invidie pe filmuletul vostru de la botez - cine vi l-a facut, cat a costat? e o amintire pentru o viata intreaga!

Filmuletul este facut de cameramanul care ne-a filmat la botez (acelasi l-am avut si la nunta). Il stiu de la fostul loc de munca (o firma ce se ocupa cu invitatii de nunta) si pentru asta n-am avut tarif fix (habar n-am cat cere el in mod normal pt o filmare, mie mi-a zis de fiecare data sa-i dau cat vreau eu). Tot prin el mi-am luat si DJ-ul, de care a fost toata lumea multumita, si tot la un tarif preferential Daca vrei sa te pun in legatura cu el da-mi un PM si-ti dau datele lui de contact

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
www.youtube.com/watch?v=EdPETTNtz6I" target="_blank">intrarea tortului

Mergi la inceput

Citat:

Eu incerc sa nu-mi mai vorbesc de rau soacra, ca ma gandesc la Plateea care trebuie s-o indure zilnic.

Dar nu prea ma lasa instinctele de sa nu va spun ce s-a mai gandit ea: "Ce urat o sa fie cand i-oi da san lu' fi-miu si o sta in fundulet. Ca o sa para ditamai copilul si mananca tzata...".

_

Cresc

Nu stiu in ce tara exista o organizatie de femei care incurajeaza alaptatul pana la orice varsta, adica atat cat ai lapte. In documentar am vazut copii de scoala (9-10 ani) care veneau de la scoala, aruncau ghiozdanul si se duceau la tzatza. Nu stiu cum au avut atata lapte. Mi se pare normal sa-i dai cat mai mult, dar atunci cand se fac ore de educatie sexuala la scoala si se trezesc anumite instincte, devine ciudat... Ar trebui sa vada si soacra ta documentarul. Mie-mi vine sa plang cand vad mamici care alapteaza. Copilul meu n-a avut noroc de asta. Sa fiti fericite cele care aveti LM si dati-le cat puteti. (nu pana-si fac buletin).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Tati al nostru a vrut sa iasa cu Cristina pe-afara sa mai fac si eu cate ceva si in 5 minute era inapoi (o auzeam din casa, stau la et. 6). Urla. Acasa s-a linistit. N-a avut fata chef de plimbare. Tati era transpirat, nervos si nu stia ce sa-i faca. Sa stea o zi de dimineata pana seara sa vada cum e! Sa indrazneasca cineva sa comenteze ca stam degeaba cu copiii acasa!

ei, nu-i chiar asa, ei, taticii, nu au arsenalul nostru de papica, linistire, joaca s.a.m.d - bebeii sunt toata ziua cu noi, ii cam "stim pe de rost", ei - nu si pot comite accidental tot felul de deranjamente care nu-s pe placul bebelicilor, plus, vorba alexutzei, plange, inseamna in capul lor "le este foame", ceea ce nu tot timpul e asa... eu cred ca trebuie familiarizati treptat cu ce le place si ce nu le place bebelusilor, ce au mai facut peste zi, invatati la propriu sa-i manevreze si sa se joace cu ei... m-am amuzat copios la reportajele TV despre taticii (destul de multi in ultima vreme) care stau acasa cu bebeii si invata sa se descurce la fel de bine ca noi, mamicile de profesie... mi-am pus intrebarea daca as putea sa ma descurc fara "tati" (asa cum m-am descurcat cu primul copil de la 3 ani)... si raspunsul a fost negativ - am nevoie de un tatic care sa nu faca mai nimic, dar care sa ne priveasca fascinat cum crestem, cum gandurim, cum ne rostogolim, cum zambarim, cum ne balacim in apa...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Tati al nostru a vrut sa iasa cu Cristina pe-afara sa mai fac si eu cate ceva si in 5 minute era inapoi (o auzeam din casa, stau la et. 6). Urla. Acasa s-a linistit. N-a avut fata chef de plimbare. Tati era transpirat, nervos si nu stia ce sa-i faca. Sa stea o zi de dimineata pana seara sa vada cum e! Sa indrazneasca cineva sa comenteze ca stam degeaba cu copiii acasa!

ei, nu-i chiar asa, ei, taticii, nu au arsenalul nostru de papica, linistire, joaca s.a.m.d - bebeii sunt toata ziua cu noi, ii cam "stim pe de rost", ei - nu si pot comite accidental tot felul de deranjamente care nu-s pe placul bebelicilor, plus, vorba alexutzei, plange, inseamna in capul lor "le este foame", ceea ce nu tot timpul e asa... eu cred ca trebuie familiarizati treptat cu ce le place si ce nu le place bebelusilor, ce au mai facut peste zi, invatati la propriu sa-i manevreze si sa se joace cu ei... m-am amuzat copios la reportajele TV despre taticii (destul de multi in ultima vreme) care stau acasa cu bebeii si invata sa se descurce la fel de bine ca noi, mamicile de profesie... mi-am pus intrebarea daca as putea sa ma descurc fara "tati" (asa cum m-am descurcat cu primul copil de la 3 ani)... si raspunsul a fost negativ - am nevoie de un tatic care sa nu faca mai nimic, dar care sa ne priveasca fascinat cum crestem, cum gandurim, cum ne rostogolim, cum zambarim, cum ne balacim in apa...

Noi ne facusem planuri, acum depinde ce ne pregatesc guvernantii. Am hotarat sa ma intorc din septembrie la servici si sa ramana tati acasa cu ea. Motivele sunt mai multe: banii (nu iau mai mult, dar lui ii opreste la servici pt. hrana, plus ca oricand poate pleca in misiune si asta se face pe banii lui), vreau sa-l stiu sanatos acasa (v-am zis ca poate pleca oricand), iar eu am un program scurt si lejer (pot sa-mi iau acasa), pot face schimb de tura, imi lucreaza colega, vacantele sun fixe, etc. Si asa se intareste legatura dintre ei 2.
Mi-e putin teama, dar am incredere in sotul meu. Si lucrez f. aproape de casa. Si mi-e dor de activitatea de la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza si de la noi,

Merci pt cafea Mamidepuiuti

recuperez si revin

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

noi stam f prost cu timpul ... sunt mereu singura cu am2 si atunci cand dorm ei mai fac o mancare, ordine, din astea ...
va mai citesc din cand in cand la alaptat dar nu mai apuc sa raspund nimic... pup toate fetele
multe pentru cuscra care scrie asa de frumos ...

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cristies,macar cineva te intelege ...

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput