Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Micki si eu am adus gaza foarte iritata de la parinti. Si asta pentru ca nu i-am mai facut baita (ne-a fost rusine de nasi, ca si-asa am ajuns tarziu in oras, la biserica am fost in blugi ca nu ne incadram nicicum in timp cu vizite si musafiri...). Noi acasa chiar daca nu ii facem baita tot il spalam cu dusul dar maica-mea doar l-a sters cu apa termala si servetele lui (asa ii spusesem ) si iaca niste bubite pe gat si pe fata de toata frumusetea. Au trecut ieri seara de la dus, ca apa care curgea in cada, dupa ce s-a incalzit, era neagra...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

micki, scuze, am zis ca incarc pozele de la intalnirea noastra pe contul nou si n-am mai apucat, o sa ma straduiesc sa le pun azi.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Bine ai revenit!

Banuiam eu ca nu s-a putut, stai linistita!
Sa inteleg ca v-ati crestinat? ( nu stiu daca am inteles bine)

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Felicitari pentru organizarea evenimentelor. Eu personal vad cununia religioasa ca un lucru necesar intr-o casnicie. Poate si pentru ca eu si sotul am fost impreuna mai mult de 10 ani inainte de nunta si tot am facut-o cu tot ce inseamna, desi mi s-a atras atentia ca rochiile de mireasa sunt pentru cele "neprihanite". Succes cu bicicleta!

_

Cresc

Serios?!?! De catre cine ti s-a atras atentia? Chestia cu "neprihanita" e ptr cine se casatoreste pana in 20 ani, ca sa zic si eu asa. Era valabila poate pe vremea bunicii sau a mamei, cand se casatoreau devreme. Acum is capra de 33, fac 34 anul asta si mai am si un bb si am mai fost si casatorita. Sa inteleg ca nu ma pot casatori religios cu jumatatea mea? Ca eu am mai fost casatorita, acum 11 ani si am divortat acum 10 ani . Cu nunta si tot tacamul ca asa e in provincie! Eu o sa merg sa vb cu preotul sa vad ce zice si ce imi recomanda. Chiar citisem pe tema asta si se pare ca religia crestin-ortodoxa pana la urma accepta un maxim de 3-4 casatorii religioase. Acum cine e mai in tema, ma poate corecta.

Merci, merci! Daca imi iese planul diabolic pun poze: inainte si dupa!

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:

Felicitari pentru organizarea evenimentelor. Eu personal vad cununia religioasa ca un lucru necesar intr-o casnicie. Poate si pentru ca eu si sotul am fost impreuna mai mult de 10 ani inainte de nunta si tot am facut-o cu tot ce inseamna, desi mi s-a atras atentia ca rochiile de mireasa sunt pentru cele "neprihanite". Succes cu bicicleta!

_

Cresc

Serios?!?! De catre cine ti s-a atras atentia? Chestia cu "neprihanita" e ptr cine se casatoreste pana in 20 ani, ca sa zic si eu asa. Era valabila poate pe vremea bunicii sau a mamei, cand se casatoreau devreme. Acum is capra de 33, fac 34 anul asta si mai am si un bb si am mai fost si casatorita. Sa inteleg ca nu ma pot casatori religios cu jumatatea mea? Ca eu am mai fost casatorita, acum 11 ani si am divortat acum 10 ani . Cu nunta si tot tacamul ca asa e in provincie! Eu o sa merg sa vb cu preotul sa vad ce zice si ce imi recomanda. Chiar citisem pe tema asta si se pare ca religia crestin-ortodoxa pana la urma accepta un maxim de 3-4 casatorii religioase. Acum cine e mai in tema, ma poate corecta.

AMR 12 pan'la nunta

Nu de preot... de... binevoitorii care stiau povestea noastra, faptul ca locuiam impreuna de mai bine de 6 ani "oficial" ca mai locuisem si in camin impreuna dar fara sa stie parintii si "gura lumii".

Si eu m-am gandit la poze inaitne si dupa, dar la ritmul de melc al dietei mele, o sa le vedeti cred ca cel mai probabil de revelion

_

Cresc

Mergi la inceput

Eheee, iata ca m-am prins, cuscra!

Sa va fie de bine botezul, si de acum incolo sa ne vedem voiase si cu bebeii jucausi! Kiti s-a linistit mult dupa botez si a inceput sa aiba atitudine. Chiar i-a priit atunci. Sper ca si voua!

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Si acum primul mesaj...sau mai bine zis, din primul editat a ajuns ultimul...

Mamidepuiuti merci de cofee, chiar si virtuala!

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

cris mario io am citit tot da nu am kef de vorba azi...mi-a venit ciclosu' aseara si e de ala adevarat...cu burtica, somnoroasa, ciufutzica, maraita...srry da nu ma simt prea vorbareatza
Nici vremea nu ajuta

Noi sambata program de familie: trezit papat toti 3 , jucat toti 3, baita etc, iesit la papa la Hard Rock cafe unde am comis-o in stil barbar... spring rolls , ditamai burgeru cu cartofi prajiti si chocholate cake cu inghetata...cele 700g pierdute sunt la loc....si Yannis a comis-o alaturi de mami...270ml de bibe

Ieri era vant si tati a decis ca e puturos si nu are chef de supermarket cu bb ca pune copilu ia carutu ia scaunu de masina, scoate carutu, pune cumparaturile , vino inapoi acasa carand si bebe si carutz si cumparaturi...prea mult
So am plecat singura la shopping lasand tati cu bb, bineinteles ca i-a stricat programul!!! in 2 ore cat am lipsit io i-a dat de 2 ori de mancare (asta in conditiile in care io abia ii dadusem inainte sa plec asa-s frate toti tatii cum oracaie gaza mica i-e foame! pac! bibe!

Normal dupa ce am revenit acasa in mod "miraculos" copilu a revenit la mese la 3 ore jumate...

In rest, mancarica, popcorn film ca nu prea a fost vreme de plimbare

Azi am de calcat iarasi

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

frumos program in week
off...aiurea a picat menstra cu vremea asta...te cred cu starea asta aiurea....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am lipsit motivat pentru pregatiri botez, botez si baita de mir. Ma lupt sa recuperez, va multumesc pt ca ati intrebat de mine catalutza, cristies, cris_mario si cuscra!

La multe lunite cu sanatate lui Florin-Cristian si celorlalti pufuleti care se serbeaza azi! Multi sa-i treaca iritatia ginerelui meu!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

felicitari...sa-i fie de bn botezul...asteptam poze

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

Citat:

_

Cresc

AMR 12 pan'la nunta

Intr-adevar biserica accepta doar 3 casatorii. A doua casatorie e acceptata in caz de divort(sunt cazuri in care divortul e acceptat dar sunt putine, adulter, refuzul de a naste copii, calugarirea unuia din soti...si parca mai era un caz dar nu imi amintesc) sau vaduvie inainte de 40 de ani si fara copii. A treia e acceptata in caz de vaduvie inainte de 40 de ani tot fara copii. A patra casatorie e interzisa.
Oricum cel mai bine vb cu preotul.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

offf....nu e ca iritatia pe care o facuse de la soare? .... sa nu fie spuzeala de la caldura zic si eu
eu pap din cele enumerate de tine regulat
sa treaca cat mai repede

o printesa grabita...

Neata Cris_m,

DA, este ca la iritatia de pe picioare. Nu stiu ce sa fac. Acum folosesc numai produse la Bioderma-Atoderm, ptr piele f sensibila si uscata...gel de dus de la ei...
Acum a inceput deplasarile pe spate prin pat...E mare plimbaret. Si ma gandesc la toate cele. Si daca ar fi din cauza mea, nu mi-as ierta-o. Sotul meu e ffff calduros. Eu ies cu bluza si geaca el in tricou. Eu in ciorapi si pantaloni el in pantaloni de in. Iarna asta pe gerurile acelea, el pleca la munca in adidasi si blugi, fara nimic pe sub ei, o bluza subtire si geaca. Si isi mai facea si parul tzepi cu apa chioara si pleca. Evident ca nu are fes in casa. Nu stie ce e ala. Eu...jde-mii de tzoale. Ma gandesc eu ca il mosteneste... N-am mai intalnit asa ceva...

AMR 12 pan'la nunta

atunci e posibil sa fie de la asta...incearca sa il tii lejer imbracat

o printesa grabita...

Mergi la inceput