Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 15
ioana_fota spune:
Neata si de la noi mai pe la pranz asa.Noi am fost si am facut vaccinul BCg gata am scapat de o mare grijaacum treb sa stau cu ochii pe printesica azi ca sa nu faca febra.Merg sa intind niste rufe sa bag altele la spalat si apoi mai revin.felicitari cristies pt distractie,Mnadruta bafta multa si voua la vaccinare.Va o zi buna.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
alexutzzza spune:
danyelana am admirat poze de Sf Valentin arati demential!!!
Andrelina Superb patriotul! mare nene! toddler! maine poimaine ne inviti la nunta! Si te invidiez la ce bine iti seamanaaaaa
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Merci! Sambata am vorbit la restaurant si ne vom cununa si noi religios in septembrie, pe 18. Cununia civila am facut-o anul trecut. Eu tin mult si la partea religioasa. Ne impacam f bine si cum se zice in popor, vreau sa ne cunoastem si pe lumea cealalta. Plus...nu pot face o pomana ca cica nu e primita...si eu asa cred ca e normal si bine. Un cuplu sa fie cununat si religios. Acum fiecare face cum vrea, nu sunt habotnica de fel Si...ma vreau iar caprioara cum eram. Asa ca 3 kg/luna nu e mult de dat jos. Mi se pare rezonabil. Mai ales ca aseara m-am cantarit si am 69 kg. Nu-mi trebuie chiar 12 jos, dar asa e bine, target sus si tindem sa-l atingem. Nu tin regim (decat acum cu puiul meu, ca il alaptez, sa ii mai treaca spuzeala de i-o fi de la mancarea mea). Nu pot tine. Sunt o mare pofticioasa si mi se "apleaca" destul de des.. Dar am o bicicleta care atunci cand nu e cuier isi indeplineste menirea... Si ma laud ca am incept sa dau jos din burtica. 3 cm sapt asta. putini dar sunt in minus! Ce limbarnitza am! Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului AMR 12 pan'la nunta |
Felicitari pentru organizarea evenimentelor. Eu personal vad cununia religioasa ca un lucru necesar intr-o casnicie. Poate si pentru ca eu si sotul am fost impreuna mai mult de 10 ani inainte de nunta si tot am facut-o cu tot ce inseamna, desi mi s-a atras atentia ca rochiile de mireasa sunt pentru cele "neprihanite". Succes cu bicicleta!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza EU am avut de la inceput in cap filosofia mamei odihnite motiv ptr care am bagat in fiecare seara bibe cu LP ca se digera mai greu si sa doarma mai mult sa pot dormi si eu si mai mereu uitam sa ma mult seara din comoditate ca tzasnea laptele si ziceam ee nu se duce ca am o groaza...rezultatul? alaptat mix cu chiu cu vai pana la abia 2 luni jumate asa tras de par..si asta mix....numa la inceput a fost majoritat LM... da ok, eu am fost f odihnita si relaxata si mereu in dispozitia de a ma juca cu el de a-l plimba, dar o sa traiesc tot restul vietii cu sentimentul ca nu am facut suficient pentru copilul meu si ca am fost un pic egoista si mi-am lipsit copilu de LM. In schimb tu vei fi mereu senina si fericita stiind ca ai facut tot pentru copilul tau, ai oferit tot! nu mai e mult , ai putina rabdare de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Buna,
Nu gandi asa! Asa a fost sa fie! Bucura-te ca e sanatos si voios. E o experienta. Sunt sigura ca la bb2, vei face tot ce poti. Si apoi o mamica obosita nu are aceeasi cantitate de lapte. Eu inca am, dar in permanenta ceai de chimen si anason si pastilute, galafor sau altele. Si mi s-a luat de ele, dar cum altfel sa am tot ce ii trebuie?
Nu poti schimba trecutul. Doar ce va veni. Eu cred ca esti o mamica excelenta, care e si mami si tati, avand in vedere cat de ocupat este sotul tau, la at de bine arata Yannis si la cat de vioi este!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 12 pan'la nunta
cristies spune:
Admirat patrioticul plin de energie si rapidistul in mare forma la botez.
Evyme, la ce reclama le faci, mai bine trimite-le si la club o copie a filmuletului, macar niste bilete la oficiala sa va trimita cadou pentru botez!
_
Cresc
happyella spune:
nikole sa va fie de bine botezul... abia astept sa vad poze cu micutza crestina... sa stii ca v-am simtit lipsa la plimbare
andre_lina ce bine a crescut patriotul
am vazut pozele cu pufuletii de pe contul comun ... cu siguranta avem cei mai dulci si mai frumosi bebei
ayanna imi plac la nebunie postarile tale .... imi pare tare bine ca te avem printre noi ... te citesc tot timpul cu placere si ma faci sa constientizez de doua ori mai mult - dragostea de mama
ratusca ... fiica-mea in prezenta mea e mai "zvapaiata", dar cand o da cu ochii de Andrei sigur o sa pozeze intr-o d-soara delicata
fericita de buburuza Andreea Maria
cristies spune:
Alexutzzza, ce-i cu melancolia asta? Fruntea sus, mamico! Si eu zic ca esti cea mai buna mama pentru Yannis.
Nik0le, felicitari! A fost totul bine?
_
Cresc
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Merci! Sambata am vorbit la restaurant si ne vom cununa si noi religios in septembrie, pe 18. Cununia civila am facut-o anul trecut. Eu tin mult si la partea religioasa. Ne impacam f bine si cum se zice in popor, vreau sa ne cunoastem si pe lumea cealalta. Plus...nu pot face o pomana ca cica nu e primita...si eu asa cred ca e normal si bine. Un cuplu sa fie cununat si religios. Acum fiecare face cum vrea, nu sunt habotnica de fel Si...ma vreau iar caprioara cum eram. Asa ca 3 kg/luna nu e mult de dat jos. Mi se pare rezonabil. Mai ales ca aseara m-am cantarit si am 69 kg. Nu-mi trebuie chiar 12 jos, dar asa e bine, target sus si tindem sa-l atingem. Nu tin regim (decat acum cu puiul meu, ca il alaptez, sa ii mai treaca spuzeala de i-o fi de la mancarea mea). Nu pot tine. Sunt o mare pofticioasa si mi se "apleaca" destul de des.. Dar am o bicicleta care atunci cand nu e cuier isi indeplineste menirea... Si ma laud ca am incept sa dau jos din burtica. 3 cm sapt asta. putini dar sunt in minus! Ce limbarnitza am! Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului AMR 12 pan'la nunta |
Noi am facut nunta pe 17 septembrie 2006.
Poate va pun o poza sa vedeti ce-am fost si ce-am ajuns!
Sa va iasa totul asa cum va doriti!
ioana_fota spune:
mandruta am citi ultima ta postare si stupoareee.Eu am facut nunta pe 17 septembrie 2005 .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andre_lina cat facem prezenta, sa ne delectam cu niste poze patriotice... vedeti aprilie si mai... din ce creste, distractia e mai mare! ============================================================================= Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
ce mare s-a facut!!! incredibil!
cand a trecut timpul?
si sa stii ca imi place scaunul lui de luat masa. cat ai dat pe el? imi place cum ii vine, ca sa zic asa.
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 12 pan'la nunta