Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 14
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Si eu m-am gandit la Nik0le, n-a mai intrat de joi cred... ce-o fi cu ea? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
nici xela...si eu ma gandeam la ele
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Andre_lina spune:
cat facem prezenta, sa ne delectam cu niste poze patriotice...
vedeti aprilie si mai... din ce creste, distractia e mai mare!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Andre_lina cat facem prezenta, sa ne delectam cu niste poze patriotice... vedeti aprilie si mai... din ce creste, distractia e mai mare! ============================================================================= Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
superbe pozele...presupun k dna kre il tine pe tudor in brate e mama ta ... a crescut fff mult
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
catalutza81 spune:
ANDRE_LINA de unde ai luat scaunul de masa si cu cat ca am luat si eu unul la fel pe portocaliu cu 350 lei si vreau sa stiu daca m-am pacalit !
alexutzzza spune:
cris mario io am citit tot da nu am kef de vorba azi...mi-a venit ciclosu' aseara si e de ala adevarat...cu burtica, somnoroasa, ciufutzica, maraita...srry da nu ma simt prea vorbareatza
Nici vremea nu ajuta
Noi sambata program de familie: trezit papat toti 3 , jucat toti 3, baita etc, iesit la papa la Hard Rock cafe unde am comis-o in stil barbar... spring rolls , ditamai burgeru cu cartofi prajiti si chocholate cake cu inghetata...cele 700g pierdute sunt la loc....si Yannis a comis-o alaturi de mami...270ml de bibe
Ieri era vant si tati a decis ca e puturos si nu are chef de supermarket cu bb ca pune copilu ia carutu ia scaunu de masina, scoate carutu, pune cumparaturile , vino inapoi acasa carand si bebe si carutz si cumparaturi...prea mult
So am plecat singura la shopping lasand tati cu bb, bineinteles ca i-a stricat programul!!! in 2 ore cat am lipsit io i-a dat de 2 ori de mancare (asta in conditiile in care io abia ii dadusem inainte sa plec asa-s frate toti tatii cum oracaie gaza mica i-e foame! pac! bibe!
Normal dupa ce am revenit acasa in mod "miraculos" copilu a revenit la mese la 3 ore jumate...
In rest, mancarica, popcorn film ca nu prea a fost vreme de plimbare
Azi am de calcat iarasi
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Nik0le spune:
Am lipsit motivat pentru pregatiri botez, botez si baita de mir. Ma lupt sa recuperez, va multumesc pt ca ati intrebat de mine catalutza, cristies, cris_mario si cuscra!
La multe lunite cu sanatate lui Florin-Cristian si celorlalti pufuleti care se serbeaza azi! Multi sa-i treaca iritatia ginerelui meu!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
micki, scuze, am zis ca incarc pozele de la intalnirea noastra pe contul nou si n-am mai apucat, o sa ma straduiesc sa le pun azi.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
mandruta spune:
citat din mesajul lui alexutzzza cris mario io am citit tot da nu am kef de vorba azi...mi-a venit ciclosu' aseara si e de ala adevarat...cu burtica, somnoroasa, ciufutzica, maraita...srry da nu ma simt prea vorbareatza Nici vremea nu ajuta Noi sambata program de familie: trezit papat toti 3 , jucat toti 3, baita etc, iesit la papa la Hard Rock cafe unde am comis-o in stil barbar... spring rolls , ditamai burgeru cu cartofi prajiti si chocholate cake cu inghetata...cele 700g pierdute sunt la loc....si Yannis a comis-o alaturi de mami...270ml de bibe Ieri era vant si tati a decis ca e puturos si nu are chef de supermarket cu bb ca pune copilu ia carutu ia scaunu de masina, scoate carutu, pune cumparaturile , vino inapoi acasa carand si bebe si carutz si cumparaturi...prea mult So am plecat singura la shopping lasand tati cu bb, bineinteles ca i-a stricat programul!!! in 2 ore cat am lipsit io i-a dat de 2 ori de mancare (asta in conditiile in care io abia ii dadusem inainte sa plec asa-s frate toti tatii cum oracaie gaza mica i-e foame! pac! bibe! Normal dupa ce am revenit acasa in mod "miraculos" copilu a revenit la mese la 3 ore jumate... In rest, mancarica, popcorn film ca nu prea a fost vreme de plimbare Azi am de calcat iarasi de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Tati al nostru a vrut sa iasa cu Cristina pe-afara sa mai fac si eu cate ceva si in 5 minute era inapoi (o auzeam din casa, stau la et. 6). Urla. Acasa s-a linistit. N-a avut fata chef de plimbare. Tati era transpirat, nervos si nu stia ce sa-i faca. Sa stea o zi de dimineata pana seara sa vada cum e! Sa indrazneasca cineva sa comenteze ca stam degeaba cu copiii acasa!
micki_mica spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cris_mario
offf....nu e ca iritatia pe care o facuse de la soare? .... sa nu fie spuzeala de la caldura zic si eu eu pap din cele enumerate de tine regulat sa treaca cat mai repede Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Neata Cris_m,
DA, este ca la iritatia de pe picioare. Nu stiu ce sa fac. Acum folosesc numai produse la Bioderma-Atoderm, ptr piele f sensibila si uscata...gel de dus de la ei...
Acum a inceput deplasarile pe spate prin pat...E mare plimbaret. Si ma gandesc la toate cele. Si daca ar fi din cauza mea, nu mi-as ierta-o. Sotul meu e ffff calduros. Eu ies cu bluza si geaca el in tricou. Eu in ciorapi si pantaloni el in pantaloni de in. Iarna asta pe gerurile acelea, el pleca la munca in adidasi si blugi, fara nimic pe sub ei, o bluza subtire si geaca. Si isi mai facea si parul tzepi cu apa chioara si pleca. Evident ca nu are fes in casa. Nu stie ce e ala. Eu...jde-mii de tzoale. Ma gandesc eu ca il mosteneste... N-am mai intalnit asa ceva...
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 12 pan'la nunta
micki_mica spune:
citat din mesajul lui cristies Micky, ce tare semnatura ai! Eu va anunt ca dieta mea functioneaza. Se mentine curba descendenta chiar cu niste abateri (am vrut sa zic mici abateri, dar daca o portie de paste umplute cu patru feluri de branza cu sos de patru feluri de branza se poate numi mica abatere...) si cate o inghetata la doua zile (ms. Alexutzzza ) se mentine ritmul de 500g. Cert e ca foame nu-mi e, ciocolata pot manca, laptele e inca suficient... Am recitit o bucata din carte si zice ca laptele si lactatele de vaca ar trebui evitate (chiar si cele cu 0 grasimi). So azi initiez operatiunea lapte de soia homemade. (cel de cumparat nu-mi place). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Merci!
Sambata am vorbit la restaurant si ne vom cununa si noi religios in septembrie, pe 18. Cununia civila am facut-o anul trecut. Eu tin mult si la partea religioasa. Ne impacam f bine si cum se zice in popor, vreau sa ne cunoastem si pe lumea cealalta. Plus...nu pot face o pomana ca cica nu e primita...si eu asa cred ca e normal si bine. Un cuplu sa fie cununat si religios. Acum fiecare face cum vrea, nu sunt habotnica de fel
Si...ma vreau iar caprioara cum eram. Asa ca 3 kg/luna nu e mult de dat jos. Mi se pare rezonabil. Mai ales ca aseara m-am cantarit si am 69 kg. Nu-mi trebuie chiar 12 jos, dar asa e bine, target sus si tindem sa-l atingem.
Nu tin regim (decat acum cu puiul meu, ca il alaptez, sa ii mai treaca spuzeala de i-o fi de la mancarea mea). Nu pot tine. Sunt o mare pofticioasa si mi se "apleaca" destul de des.. Dar am o bicicleta care atunci cand nu e cuier isi indeplineste menirea...
Si ma laud ca am incept sa dau jos din burtica. 3 cm sapt asta. putini dar sunt in minus!
Ce limbarnitza am!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
AMR 12 pan'la nunta