Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_mario spune:
eu pap spanac
am luat-o pe fiimea dormind si i-am dat sa pape k imi pocneau sanii si akm doarme iar
lorex,cris.d .... unde sunteti???? iar strig catalogul??
alexutzzza doar atat ne spui ....????
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
Micky, ce tare semnatura ai!
Eu va anunt ca dieta mea functioneaza. Se mentine curba descendenta chiar cu niste abateri (am vrut sa zic mici abateri, dar daca o portie de paste umplute cu patru feluri de branza cu sos de patru feluri de branza se poate numi mica abatere...) si cate o inghetata la doua zile (ms. Alexutzzza ) se mentine ritmul de 500g.
Cert e ca foame nu-mi e, ciocolata pot manca, laptele e inca suficient... Am recitit o bucata din carte si zice ca laptele si lactatele de vaca ar trebui evitate (chiar si cele cu 0 grasimi). So azi initiez operatiunea lapte de soia homemade. (cel de cumparat nu-mi place).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
cristies spune:
Miremia, am gasit niste mesaje off-line de la prietena mea si se pare ca v-ati gasit. Merci mult.
_
Cresc
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristies
Super! (Si la noi se lasa ca lacaraie in baie, dar merita tot efortul!). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Etapa urmatoare:
catalutza81 spune:
Multumesc fetele pt raspunsuri. Asadar am un copil in limitele normalului . Singura mea ingrijorare era cu suptul de cate 5-7 min, mi se pare putin fata de cum statea cate 30 min la inceput. Parca nu mai are rabdare se uita dupa toate bazaconiile din casa. Noaptea sunt cea mai fericita ca fiind intuneric suge cam 15 min .
Macar ca a luat in greutate. Nu stiu daca va mai amintiti ca luase in 4 zile 60 gr. e a recuperat in trei zile 110 . Pe toata saptamana a avut 170 gr, not bad zic eu.
Mai stie cineva ceva de Nic0le?
Oani cred ca febra a facut-o de la Simflorix, ca si noi la fel. La noi a tinut 2 zile...Si am mai auzit mamici care au facut vaccinul asta si tot asa cu febra. Eu i-am dat paracet preventiv si tot a facut 37,8 2 zile...o sa ii dau si la urmatoarea doza (la 4 luni).
cristies spune:
Si eu m-am gandit la Nik0le, n-a mai intrat de joi cred... ce-o fi cu ea?
_
Cresc
catalutza81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Si eu m-am gandit la Nik0le, n-a mai intrat de joi cred... ce-o fi cu ea? _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Oare a avut botezul? Ca parca asa imi aduc aminte...
alexutzzza spune:
Neatza si de la noi
Incerc sa recuperez, Slava Domnului ca nu ati scris mult
Elefantica merci de pont cu DM, 17 lei, vrem si noi oglinda!
Palteea Bea bine ati revenit! Palteea vad ca te-au lamurit fetele cu LP si si cu sporirea LM
danyelana eu consider ca esti cea mai buna mamica pentru printisorul tau! EU te admir sincer! EU am avut de la inceput in cap filosofia mamei odihnite motiv ptr care am bagat in fiecare seara bibe cu LP ca se digera mai greu si sa doarma mai mult sa pot dormi si eu si mai mereu uitam sa ma mult seara din comoditate ca tzasnea laptele si ziceam ee nu se duce ca am o groaza...rezultatul? alaptat mix cu chiu cu vai pana la abia 2 luni jumate asa tras de par..si asta mix....numa la inceput a fost majoritat LM... da ok, eu am fost f odihnita si relaxata si mereu in dispozitia de a ma juca cu el de a-l plimba, dar o sa traiesc tot restul vietii cu sentimentul ca nu am facut suficient pentru copilul meu si ca am fost un pic egoista si mi-am lipsit copilu de LM. In schimb tu vei fi mereu senina si fericita stiind ca ai facut tot pentru copilul tau, ai oferit tot! nu mai e mult , ai putina rabdare
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Andre_lina spune:
Buna dimineata!
Doamne, ce noapte!!
El dupa baie cade rupt, suge si nani pana dimineata!!!
DAR ASEARA NU
cand sa adoarma, a venit "tati" in camera, a vorbit tare, l-a pupat... si gata somnul!
a inceput sa planga, asa, crispat, si a adormit dupa 2 ore ... adica pe la 12 noaptea...
si ca sa fie tacamul complet, s-a trezit din 30 in 30 de min, cu plansete... sunt rupta de spate!
nu ma plang de somn, ca as fi nesim...tita, in comparatie cu unele dintre voi sunt super ultra odihnita!
dar vai shalele mele, spatele meu...
in incercarea de a dormi si eu putin.. l-am luat langa mine, si am incercat mufarea la orizontala, dar cum am sanii mici... nu pot dle, nu reusesc... si vai ce pozitii alambicate... de am coloana parca e acadea dinaia rasucita si facuta baston!!!
el e treaz... s-a trezit de tot acum 30 de min, rade si "vorbeste"... isi asteapta morcovul cu mar... dar eu sunt paralizata langa el... m-am aplecat sa iau laptopul si am simtit cat sunt de casanta, parca ma spargeam in mii de bucati...
vreau SPA, MASAJ, VREAU VREAU...
oricum nu imi fac probleme cu tdr, diseara va dormi bine, ca de fiecare data, dar azi clar merg ca scandura!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amiss_zip Salutari de la noi! Am ramas se pare muult in urma. Vad ca ati inceput diversificarea . Felicitari si mult succes. Noi mai avem. Vom incepe pe la 6 luni daca va decurge totul ca pana acum. Nu mai reusesc sa va citesc. Petra are varicela de miercuri si e jale. Jale rau. Dorm cam 3 ore pe noapte. O mananca bubitele, plange, se trezeste in plansete isterice din cauza mancarimii. Doar dusurile cu apa calduta o mai ajuta. Si ma tot intreaba cu ochii in lacrimi: "Cat mai dureaza mama? Cat mai dureaza?" si eu ii spun:"3 zile mama" si ea: "trei zile!!??? Atat de mult mama??" cu o disperare in voce. Mi-e tare mila de ea. Adoarme pe la 1 noaptea, cand sa ma culc se trezeste Simon sa pape, apoi iar se trezeste pe la 3-4, apoi adorm si eu si pe la 5 dimineata se trezeste Petra in urlete. Si asa incepe ziua... Din cauza oboselii am racit si eu si i-am dat muci lui Simi. Nu il pazesc de Petra. Cica daca am facut varicela in copilarie si suge, isi ia anticorpii de la mine si nu va face. Acuma...cum o fi. Mai usor cred ca trec prin boala asta cu cat sunt mai mici. Si suntem in a 4-a zi de la aparitia bubitelor si a facut iar febra, un nou val de bubite, si am senzatia ca nu se mai termina!! Are bubite in cap, in ureche, pe gat pe picioare, in palma, pe corp, in chilotei, in pasarica, si imi spune ca o mananca ceva in corp...ugh... Si cand ma gandesc ca nu acum sunt mancarimile, ci cand se usuca... stai sa vezi...Mi se pare foarte nasol. Ma duc sa ma culc. Va pup. Amiss |
imi pare rau ca aveti necazuri. Multa sanatate!
Imi cer scuze ca ma bag ca musca in lapte dar intamplarea face ca o prietena de-a mea f buna, bb ei are varicela acum (el e mare are 3 ani jumate) si i-a zis dr sa il tina departe de femei insarcinate si copii sub 6 luni ca cik daca fac asta sub 6 luni e f grav , deci nu stiu cum e cu ,..trec mai usor daca sunt mici. Sper sa tina anticorpii lui mami!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure